merhaba merhaba arkadaşlar. son zamanlarda beni tek rahatlatan şey sizlerin forumda biryerlerde yazdğınız cümleler. hep sizin yazdıklarınızı okudum ama yazacağımı düşünmedim. şimdi ise içimde patlayan volkanı sizinle paylaşmak istiyorum. sorun benim ailem. 4 yıldır evliyim ve bir çocuğum var 2 yaşında. eşim ve oğlumla mutluyuz ama babam eşimle evlenmeme izin vermedi. bu birinci sorun. babamın kara gölgesi hala üzerimizde. 2. sorun ben çok sorumluluk sahibi biriyim fıtraten ve annem kız kardeşlerim erkek kardeşlerim(2 kız 2 erkek) hayatlarında çözemedikleri herşeyi bana yönlendirip bana çözdürüyorlar. onlardan 540 km uzakta yaşıyorum ama nedense her işlerine beni dahil etmeyi başarıyorlar. geçen kız kardeşim işe gitmemiş ve beni aradılar neden işe gelmedi diye. iyi de beni neden aradınız dedim. kardeşiniz bu numarayı iletişim telefonu olarak verdi dediler. çelik kapı taktırdılar bundan 5 ay önce. kapıyı takan adama benim nomu vermişler beni aradı abla ev nerede diye.... benim numaramı ya da adımı vermeyin başkalarına diyorum defalarca uyardım yok olmuyor sabit fikirliler. kendi işlerine gelmeyen her konuda beni öne sürüyorlar. bu son haftamı ise zehir ettiler. kız kardeşim küçüğü evden kaçmış ve benim arayıp bulmamı istediler. ya babam var annem var çok şükür hayattalar ama yok biz aramayız sen arayıp bulacaksın. peki dedim et tırnaktan ayrılmaz. aradım buldum ikna ettim eve geri dönmesini sağladım ama bir teşekkür bile yok. bunu da geçtim. onların yaptıkları hatalar nedeniyle bu akşam sevgili eşimle tartıştık. adamı sinir küpü yaptılar. bana bağırıp çağırmaları bana bişilr yaptırmaları eşimin de canını bu son olayda çok sıktı. ve şu an yüzlerini dahi görmek istemiyorum. düşünün canım dediğim insanlardan nefret eder oldum: 15 tatilde geleceklerdi gelmesinler istemiyorum. kader sürekli beni eşimin ailesine doğru itiyor. kayınvalidem 8 senede bana annemin 1 senede yaptığını yapmadı. kıyaslayın artık. bundan sonra görüşmek istemiyorum bir müddet. sizce telefonlara bakmasam 15- 20 gün biraz akıllanırlar mı? dayanamıyorum....