Sorun kimde anlamyorum

canım bugun güzel bir gelisme oldu.sabah askım aradı ve komutan carsıda isim oldugu için 2 saat carsı izni verdi işimi halledince kamerada görüselim dedi.konustuk uzun uzun.bir daha asırı alınganlık yapmayacagına dair söz verdi özür diledi hersey için.nazım sana geciyor cok tsk ederim hersey için dedi.birazcık hallettik sanırım alınganlık sorununu.nolursa olsun senin gibi bir melegi bırakmam dedihihoyyyt ben yinede tedbiri elden bırakmayacagım ve cok dikkatli davranacagım.kıyamamki ona:asigim:

ayy canım benım cok sevındım aranızın duzelmesıne
kıymetını degerını bılıyo bak ne guzel hatalarınında farkında
Allah mutlulugunuzu bozmasın ınsallah kem gözlerden korusun:nazar:

canım bugun güzel bir gelisme oldu.sabah askım aradı ve komutan carsıda isim oldugu için 2 saat carsı izni verdi işimi halledince kamerada görüselim dedi.konustuk uzun uzun.bir daha asırı alınganlık yapmayacagına dair söz verdi özür diledi hersey için.nazım sana geciyor cok tsk ederim hersey için dedi.birazcık hallettik sanırım alınganlık sorununu.nolursa olsun senin gibi bir melegi bırakmam dedihihoyyyt ben yinede tedbiri elden bırakmayacagım ve cok dikkatli davranacagım.kıyamamki ona:asigim:

tatlım çok sevindim senin adına canımcım hadi gözün aydın askerin de çarşıya çıkınca azcıkta olsa ferahlamıştırkaydirigubbakcemile5

evet dün konuşmuştuk nazı geçiyo sana güzelim:nazar:
az kaldıı zatenn az daha sabır sonraaaa:oklava::oklava:

tatlım çok sevindim senin adına canımcım hadi gözün aydın askerin de çarşıya çıkınca azcıkta olsa ferahlamıştırkaydirigubbakcemile5

evet dün konuşmuştuk nazı geçiyo sana güzelim:nazar:
az kaldıı zatenn az daha sabır sonraaaa:oklava::oklava:

canım bugun farkettimki tartısmalarımızda alttan alınca hemen pişman oluyor yerimseniben bugun kamerada görüsürken özürdilediginde tmm askım üzülme sen yeterki dedim.normalde özür dilediginde istemem dileme özür derdimkaydirigubbakcemile3 ben tmm askım üzülme degince aniden pişman oldu bu zamana kadar üzdügüne.ben seni nasıl üzdüm kendimden nefret ediyorum suan dedi.dün hepinizin dediklerini bugun uyguladım büyük bir ilerleme var.cok tsk ederim hepinize.özellikle sana asicima.s.

canım bugun farkettimki tartısmalarımızda alttan alınca hemen pişman oluyor yerimseniben bugun kamerada görüsürken özürdilediginde tmm askım üzülme sen yeterki dedim.normalde özür dilediginde istemem dileme özür derdimkaydirigubbakcemile3 ben tmm askım üzülme degince aniden pişman oldu bu zamana kadar üzdügüne.ben seni nasıl üzdüm kendimden nefret ediyorum suan dedi.dün hepinizin dediklerini bugun uyguladım büyük bir ilerleme var.cok tsk ederim hepinize.özellikle sana asicima.s.

önemli değil tatlım ne zman istersen dinlerim ben seni:1hug:

tamam canım sorun da hal oldu ne zman sorun yaşasanız ki inşallah bi daha

yaşamıcaksınız aklına konuştuklarımız ve sevdiğinin kamerdaki hali gelsin emi:içelim:

tatlım askerlikte öle oluyo işte hatasının farkındadır seni üzermi yoksama.s.a.s.

önemli değil tatlım ne zman istersen dinlerim ben seni:1hug:

tamam canım sorun da hal oldu ne zman sorun yaşasanız ki inşallah bi daha

yaşamıcaksınız aklına konuştuklarımız ve sevdiğinin kamerdaki hali gelsin emi:içelim:

tatlım askerlikte öle oluyo işte hatasının farkındadır seni üzermi yoksama.s.a.s.

cok iyisin ya gercekten harika bir arkadaşsın.cok iyi moral veriyorsun.dün cok canım sıkkındı buraya üye oldum derdimi anlatmak için iyiki üye olmusum seni tanıdım:1hug:

cok iyisin ya gercekten harika bir arkadaşsın.cok iyi moral veriyorsun.dün cok canım sıkkındı buraya üye oldum derdimi anlatmak için iyiki üye olmusum seni tanıdım:1hug:

canım bnm çok saol sende öylesin canımcım:icecream:

bende seni tanıdım :1hug:

artık dert yok aşk var güzelim bnm:asigim::asigim:

canım bnm çok saol sende öylesin canımcım:icecream:

bende seni tanıdım :1hug:

artık dert yok aşk var güzelim bnm:asigim::asigim:

askımın durumu belli olmaz iki dakika sonra alınganlık yapmaya baslayabilirkaydirigubbakcemile3 alınganlık yapmaya baslayınca sirinlik yapıcam.o zaman dayanamıyorkaydirigubbakcemile3

arkadaslar yardım edin bana.cok sinirliyim ve üzgünüm.2 yıllık bi birlikteligim var.sevdigim suan askerde.son 1 aydır cok alıngan olmaya basladı.ne desem yanlıs anlıyor.saatlerce kendimi ifade etmek zorunda kalıyorum.aglıyor üzülüyor ama bende burda kendimi ifade etmeye calısırken bitiyorum.30 dakika önce yine tartıstık konuyu aynen yazacagım hatalımıyım lütfen söyleyin.ilişkimiz cok zarar görmeye basladı.ayrılık kapıya gelecek diye tedirgin olmaya basladım.
sevgilimin ailesi bu aralar maddi sorunlar yasıyor.sevgilimede dogru duzgun para gönderemiyorlar oda sıkıntı yasıyor ve cok alıngan olmaya basladı.30 dk önce mesajlasırken askerlik bitince hemen işe girecegim ve aileme destek olacagım,bi yandanda evlilik için para biriktirecegim dedi.bende ailene tabi yardım etmelisin ama hem yardım edip hem nasıl para biriktireceksin dedim.gece gündüz calısırım dedi.benimde haliyle moralim bozuldu evlenmemiz uzun yıllar alabilir dedim.bu sözümü öyle büyüttüki..ne demek yani sen benim maddi durumum kötü bu aralar diye tersliyormusun dedi.halbuki hiç terslemedim.ümidini yitiriyorsun sen gibi sözler söyledi.bende kendimi ifade edecegim diye beynim patladı.yanlıs anladın diyorum beni duyan yok.ben A diyorum o Z anlıyor.deli etti beni.ben cok anlayısla yaklasıyorum,destek oluyorum ama benimde üzülecegim kırılacagım noktalar var onu üzmüyüm diye her söyledigime dikkat ettigim halde o yanlıs anlayacak birsey buluyor.sonra pişman olup özürdiliyor ama ben cok yıpranıyorum.hergün tartısmaktan o kadar yoruldumki anlatamam.resmen yaslandım.onu cok seviyorum.onun sevgisindende eminim ama böyle tartısarak nereye kadar dayanırım ölmem bilmiyorumsenağlama sizce ben hatalımıyım?

şu an oda sende çok hassas bir dönme içerisindesiniz sabret biraz tatlım suçlu aramak yanlış bence:delphin:

şu an oda sende çok hassas bir dönme içerisindesiniz sabret biraz tatlım suçlu aramak yanlış bence:delphin:

evet cok haklısın.hatalı aramak cok yanlıs.bende bugun farkına vardım.o nasıl hasret cekiyorsa bende onu özlüyorum.bende cok hassas bi dönemdeyim dedigin gibi canım.sabırın sonu selametkaydirigubbakcemile5

Back
X