• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun kimde bir de sizden duyayım..

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Arkadaslar yaklaşık 20gündür birisiyle çıkıyorum.Ben 22 o 28 yaşında.Ama şöyle bir sorun var ki sabah akşam facede.Çoğu zaman işi bitince biyere gidince bana haber et diye uyardım sabah uyanıyor ilk faceye gir bilmem ne yap..Soruyorum ne var bunda birşey de demiyor.İnstagram diye bir site var biliyorsunuz profili gizli ben bi arkadasın hesabından takip ettim beni takip etmedi ama bayada tek taraflı bayanları takip ediyor..Birgün oturuyorduk açsana bi face bakalım dedim bakalım ne diycek diye açmamak için bin takla attı.Etrafta yürüyoruz bayanlara acayip şekilde bakıyor.Halbuki millet hiç yakıştırmıyor bizi ona göre cidden güzelim kendiside diyor yanına yakışmıyor vs diye.E ozaman buldun da niye bunuyorsun?Ben mi abartıyorum?

Aaaa yok artık bi de seninleyken başka kızlara bakıyo ha?!
Hiçte abartmıyosun.
Valla ne diyim bilemedim yine senin hayatın senin kararın.
Ama ben snn yerinde olsam vallahi 1 dk bile tahammül edemezdim.
Kendini sana kötü hissettirecek birine mecbur değilsin, biliyosun.
He ama illaki denemek ve öyle karar vermek istiyorum diyosan Allah yardımcın olsun da, bende Ruslarboschhh'sam bu kişiden sana sağlıklı bi yar olmaz.
Ayy çok gıcık oldum başka kızlara bakmak ne yaaa aç bu aç, gözü aç. Çok kızarım

Arkadaslar yaklaşık 20gündür birisiyle çıkıyorum.Ben 22 o 28 yaşında.Ama şöyle bir sorun var ki sabah akşam facede.Çoğu zaman işi bitince biyere gidince bana haber et diye uyardım sabah uyanıyor ilk faceye gir bilmem ne yap..Soruyorum ne var bunda birşey de demiyor.İnstagram diye bir site var biliyorsunuz profili gizli ben bi arkadasın hesabından takip ettim beni takip etmedi ama bayada tek taraflı bayanları takip ediyor..Birgün oturuyorduk açsana bi face bakalım dedim bakalım ne diycek diye açmamak için bin takla attı.Etrafta yürüyoruz bayanlara acayip şekilde bakıyor.Halbuki millet hiç yakıştırmıyor bizi ona göre cidden güzelim kendiside diyor yanına yakışmıyor vs diye.E ozaman buldun da niye bunuyorsun?Ben mi abartıyorum?

eğer öncesinde büyük bi aşk yoksa.yeni zamanlar için normal olabilir.zamanla durum değişirmi beklemek lazım.tabi bir sene çık da demiyorum en azından tam tanıyıp anlayana kadar

bazi erkekler hem yanindakinin kiymetini bilmez hemde gozu doymaz oluyor galiba.kardesim yaninda sevgilin var onun uzerine titremekk varken nye bakarlr baskasina anlam veremiyorum gercekten ya hemde yolun badindayken boyle..bnce ugrasmana degmez kiymetini bilenle ol simdiden gozu disardysa isin zor

başka bayanlarada bbakmak nedemek senin yanında hemde hiç daha fazla bağlanmadan hoşçakal demelisin

yok canım normal değil,abartıda degıl.salla.yada emin olmak için faceten zarf at başka biri gibi.Atlayacak mı bakalım

Hiçde abarttığını duşunmuyorum. Başka kadınlara bakmak ne ya... Daha 20 gündür çıkıyormuşsun daha çok bağlanmadan kurtul bence ...

Yaramaz.
Bir kişi yeni bir ilişkiye başladıysa karşısında ki insana bütün dikkatini verir ister istemez, yıllardır evli gözü dışarıda adamlar gibi davranmaz.
Ama bence nihai kararını vermek için face de fake hesap açıp kendi gözünle gör derim ben.

20 günken böyle madem ayrılmak için ne bekliyorsun
Daha fazla bağlanmayı mı

Yoldan geçen kızlara tip tip bakması yalnızca çapkınlık değil kıroluk da. Yani hani var ya yolda yürürken bakışından rahatsız olduğumuz hanzo dediğimiz tipler. Ha işte siz o hanzonun kız arkadaşısınız şu an. Facebook'a , İnstagram'a bu kadar bağlı erkek de...
Bence yol yakınken ayrılın sevmiyorsanız hele ki hiç gerek yok uzatmaya.

sorun tabikiii odun olan arkadaşınızda
yol ver canım en başından belli adamın nasıl olduğu
hepsini geçtimm senin yanında bile bu adamın gözü dışardaysa başkalarına bakıyorsa bundan hayır gelmez

Yoldan geçen kızlara tip tip bakması yalnızca çapkınlık değil kıroluk da. Yani hani var ya yolda yürürken bakışından rahatsız olduğumuz hanzo dediğimiz tipler. Ha işte siz o hanzonun kız arkadaşısınız şu an. Facebook'a , İnstagram'a bu kadar bağlı erkek de...
Bence yol yakınken ayrılın sevmiyorsanız hele ki hiç gerek yok uzatmaya.

Katılıyorum . Adam edicem diye de uğrasma kendinden kaybedersin ..

20 gün de mi bukadar müdahaleci oldu...ben daha güzelim diyorsun kendinide yakıştırmıyorsan salıver gitsin yanii.

pöffffff içim şişti bu gün benim ya

Back
X