Sorun kimde?

Hafta içi akşam köye gidiyor, hafta sonu başka işler yapıyormuş.
Madem evinde, ailesiyle vakit geçirmeyecekmis neden evlenmiş?
Çocuğunu da doğru düzgün görmüyor haliyle.

Siz haklısınız ama bunu bilmek hayatınızda birşeyi değiştirecek mi?

ooo okudukça sinir çıktı tepeme ,

orta şiddetli bir cinnet geçirebilirsin bak ufak çaplı demiyorum çünkü bu ufaktan anlamaz orta şiddetle kendine gelebilir belki o da

Gezmeye gitmiyorum diye tepki gösteriyorsa muhtemelen suçlayıcı konuşuyorsunuz ya da kendisi suçluluk hissediyor.

Daha açık bir şekilde, ben diliyle konuşmanız lazım. "Canım bizim için çok çalıştığını biliyorum, bu özelliğinle gurur duyuyorum. Bizi maddi anlamda asla eksik bırakmıyorsun. Ama bizim sana manevi olarakta ihtiyacımız var, ben sensiz kalmaktan dolayı çok üzülüyorum, bilyiorum senin için çok zor ama haftada bir akşamını bana/bize ayırır mısın?"

Eğer yine tepki gösterirse bir çözüm sunabilirsiniz "Bir akşam hayvanlarla birlikte ilgilenelim, ertesi akşam birlikte olalım" şeklinde.

Bence dışarı çıkmamak için siz eşinizin size hayır demesini bahane ediyorsunuz. Senin yüzünden gidemedim, sen istemedin yapamadım vs vs. Öncelikle onun farkına varın. Yani sizde kendi sorumluluklarının mesuliyetini karşı tarafa atan bir insan profili gördüm, bu şekilde ömrünüz boyunca mutsuz olursunuz. Sorunlarınızın sorumluluğunu almayı öğrenin

Eee sizde onunla beraber gitseniz işiniz yoksa?

Bu konunun neyine kırıcı yorum yapılacak anlamadım ki.tabii ki haksız değilsin.

Eşinizin iş yüküne göre değişir. Belki eşiniz gibi iyi bakabilecek birisi yok, belki ilgisiz bırakırsa işini düşündüğünüzden çok etkileyecek. Siz eşinizle birlikte köye gitseniz yanında dursanız köyden dönerken bir yerlere gitseniz yavaş yavaş dışarıya alıştırsanız

Gitme bugün diyor mesela gidicem diyip basıp gideyim mi? Sonrasında ne gitmenin tadı kalır nede sorun aşılır

Sizde eşinizle birlikte köye gidin bence :)
Şahsen köyünüz nasıl bir yer ama ben çok severim o tarz yerleri.
Haftada bir sizde eşlik edin hem gidip gelirken belki yolda birlikte bir şeyler içersiniz falan belki.
Hem de birlikte zaman geçirmiş olursunuz.

Gitme bugün diyor mesela gidicem diyip basıp gideyim mi? Sonrasında ne gitmenin tadı kalır nede sorun aşılır
Basıp gidin kavga edin gibi bir tavır değil benim dediğim. Hem sizinle gezmiyor hem sizi bırakmıyor oturup bunu konuşacaksınız. Baktınız ki olmuyor evet en sonunda gideceksiniz, ölene kadar evde oturamazsınız. Tüm hayatınızı eşinizin söylediklerine göre şekillendiremezsiniz malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…