• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun kızım :(

söyledikleriniz mantıklı onla oynayıp boyama falan yapınca çok gidim die tuturmuyo ama işde her zaman olmuyo oda biraz oynuyoruz yemek yapıp gelim hemen diyorum o ara gidim dio ee diğelerini de yapmam gerekiyo ama onla konuşsam yaptım demez tabiki ama çocuk buraya geldiğinde yukarı yolla falan diye biraz sert sölersem kırılır ama yapar kibar söledim ama banane ben ne diyicem çocuğa sen sahip çık diyo

Valla canım anlıyorum. Yoğun bir gün yaşıyorsun yeterince vakit ayiramiyorsun ama mesela gündelik işlerine onu da karıştır. Ne biliyim yemek yaparken hadi kızın ben makarna yaparken sen çorbayı karıştırdım ya da işte ben bulaşıkları yıkarken sende bana şarkı söyle gibi ya da müzik aç hem bulaşık yıkayıp hem oynayalım gibi şeyler olabilir diye düşünüyorum. Hem beraber vakit geçirmiş olursunuz, hem de kızınız eğlenmiş olur bence..

bulasıkları o uyuduktan sonra yıkayabılırsınız sahsen bız oyule yapıyoruz cogu zaman Allah gunah yazmasın soframızı sabah topluyoruz dıyebılırım
bende sızınle aynı saatlerde gelıyorum
pazar gununden 3-4 cesıt yemek yapsanız butun bunlara gerek kalmıcak aslında

bazen bende yapıyorum öle sabah ya da o uyuduktan sonra da her zaman da olmuyo işde pazar günü yemek yapıpı denedim de şanstan mıdır o hafta ya bi yere gittik ya dışarda yedik her yemek yaptığımda bişe çıkıyo yemekler yenmiyo :)

Valla canım anlıyorum. Yoğun bir gün yaşıyorsun yeterince vakit ayiramiyorsun ama mesela gündelik işlerine onu da karıştır. Ne biliyim yemek yaparken hadi kızın ben makarna yaparken sen çorbayı karıştırdım ya da işte ben bulaşıkları yıkarken sende bana şarkı söyle gibi ya da müzik aç hem bulaşık yıkayıp hem oynayalım gibi şeyler olabilir diye düşünüyorum. Hem beraber vakit geçirmiş olursunuz, hem de kızınız eğlenmiş olur bence..

bu akşam bunu deniyicem o da bunları sever aslında da da müziği açınca işi gücü bırak göbek atalım istiyo :) bugün bunu yapalım bakalım nasıl olucak

gerçekten sebep babaannesinin yalnız olmasına üzülmesi ise bence çok tatlı bir kızınız var.. orada kalması sizden soğumasına neden olmazki..
ben babaannemde kalmak için hasta numarası yapardım.. hep çok düşkündüm ona.. ölene dek baktım son 4 yılında komple ona taşınmıştım.. aileme olan duygularımı etkilemedi hiç..
babaanne yukarı gelse olmaz mı? madem yalnızmış.. siz de kızınızla inin.. onun yapmaya çalıştığı şeyi destekleyin..
ama gece evinde yatsın.. bunu ona anlatın.. çok yaşlı ise çocuk emanet etmemek daha iyi sonuçta.. babaannem her geleni eve buyur ederdi son zamanlarında mesela..
aklıma geldi sevmemin dışında annem çikolata yedirmezdi babaannem ağzıma tıkardı bazen sırf bu yüzden de babaannemde kalmak isterdim:) aklıma geldi birden..

Ben çalışmıyorum ama bazen bizimkiler de aşırı geçiyorlar. (çok yakın oturuyoruz)İlk başlar gıcık oluyordum kendim kompleks yapıyordum beni sevmiyor onları daha çok seviyor diye.
Yukarıda da demiş çoğu kişi o sevgiyi alması çok güzel hassas olması da öyle. Bazen biz yaş ve hayat gereği daha asabi olabiliyoruz. Büyükler bazen daha anlayışlı oluyorlar. Oyunlar masallar falan ilgisini çekiyordur. Aaa acındırma da olabilir o ayrı.

Ama ben olayı şöyle atlatmıştım kendi kafamda;

Daha kaç senelik ömürleri var demiştim
Kızım sevgiyi alsın emiştim
Çocuğu sıkmamak daha iyi demiştim. Annem de bana "Besle danayı bulur anayı, babaannen ablana kimi daha çok seviyorsun diye sorduğunda "babanemi! " " dermiş(Annemdeki de sabırmış babanemdeki de gıcıklık.)Şimdi ablam 2 ay görmese aramaz. Annem uyarmasa telefon etmez
Bence bir gece sizde bir gece orada yat deyin ben de çok özlüyorum sen benim bitanemsin falan deyin.

Back
X