9 yıllık evliyim ve severek evlendik. halende eşimi seviyorum. evlendiğimizde eşimin ailesi bize ev verdiler. kayınvalidenin evi. ama her seferinde k.validem bana bizim size en büyük iyiliğimiz bu ev oldu dedi. daha doğrusu hep bana söyledi. neyse aradan 5-6 yıl geçti eşim sorumsuzca kredi kartı harcaması yaparak yani ondan o kredi kartına bundan ondan para yatırmış.tabi ben akıllısının bundan haberi yok. neyse bu olayı herkes duydu çünkü avukatlar arıyor kağıtlar geliyor. ben o ara psikolojik bunalıma girdim 1 ayda iğne iplik oldum. sonra kendi kendimi iyileştirdim. şuan da evimiz satıldı. ve haziran ayına kadar çıkmak zorundayız. ama eşimin maaşı 750 milyon ve ben kiraya nasıl çıkarım ne yaparım diye düşünüyorum 2 tane okula giden kızım var.benide suçlu buldu k.validem ve k.babam ki ben iyi bir kadın olsam bu ev satılmazmış. suçu banada attılar. halbuki eşim sabah çıkan akşam evine dönen biri. adam nereye gidiyor ne yapıyor nerden bileyim. ne yapacağımı bilmiyorum çalışayım diyorum kızlar sorun oluyorlar çünkü küçük ikiside. bırakabileceğim kimse yok aldığım maaşda ancak bakıcıya gider. o torunlarını çok seven babaannesi bakmaya gelince asla yanaşmıyor. tek suçum mütevazi duygusal ve kalp kırmayı sevmeyen biri olmak. evlendiğimizden beri ben hep ezdi k.validem. ben evlendiğimde eşimle birlikde olmuşdum ve hamile kalmışım kızım 1 ay erken doğdu diye bana yapmadığını bırakmadı. ama öbür eltilerimin koynuna oğullarını eliyle sokdu. aradaki fark onlar çalışıyorlar. namus bu işte. biri avukat diğeri öğretmen çünkü. eğer ben zengin bir ailenin kızı olsaydım bana hiçbirşey diyemezdi.ama allaha havale ediyorum onu. saygısızlık yapmam ama asla sevmiyorum onu. sizce suç bendemi eşimdemi....