sorun : monotonlugumsa eger ....

shqiptare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
362
0
116
İstanbul
merhabaa ,
eşimle olan sorunlarımı sürekli paylasıyorum ve biliosunuzki artık kendimiz cözemediğimiz için yardım alıyoruz ve terapiye gidiyoruz.
gecen terapide doktorumuz biraz değişiklik yapmamızı önerdi ve dediği seylere uymaya calıştık ama tabiki bir yere kadar.neyse... gecen akşam eşimle tattısıyoduk ve bana dediki monotonlugunu değiştir şöyşe acıklarsam . eim sabah 9 akşam 8 işte bende bu saatler arasında yalnızmıyım ya evde vakit geciriyorum ya arkadaslarımla görüşüyorum ya da resim kursuna gidiyorum ki suan yaz tatili o da yok. eger monotonlugum buysa değiştirmem gerekir evet seneye vaktimi evde geçirmek istemediğimi bi çok kursa gitmek istediğimi söyledim tamam istediğini yapabilirsin dedi.

BEN
+calışmak istiyorum - +HAYIR.
+aöf kursuna gidiyim.- +HAYIR.
+tiyatro kursuna gidiim. +HAYIR.

şöyle bişi var ben gün gün gezmekten hoşlanan biri değilim hiçde katılmadım öyle seylere dediğim gibi resim kursuna gidiyorum ama evlenmeden
öncede sonrada cok sevdiğim tiyatroyla alakalı da bişi yapmak istiyorum bana cvp sen evlisin bu dediklerini yapamazsın.
fotografcılık kursuna gidicem ona da sadece ismek'e gitmeme izin var.( ki benim için sorun diil )

napiim ben uzun oldu biliyorum ama nasıl değiştiriim monotonlugumu ????

eşin hiç bişeye izin vermiyoki canım

bence tiyatro süper olurdu

bence kıskançlık konusunu açmalısınız terapiste

eşin hiç bişeye izin vermiyoki canım

bence tiyatro süper olurdu

bence kıskançlık konusunu açmalısınız terapiste

aynen öyle :(

actık zaten ama değişmiyo maalesef bende kendimden fedakarlık ediyorum ama yine yaranamıyorum nası sıkılıyorum bi bilseniz !!!

internet üzerinden yürütebileceğin bir işin kursuna git (e-ticaret) gibi, ve evden işini yap..

paraya ihtiyacın olmadığına göre, az kazansan da mutlu olursun..

kurs kurs nereye kadar..

Senin monotonluğunu değiştireceğine eşin birazcık kendisini değiştirsin yahu
Hiç bişeye izin vermiyorki nasıl değiştireceksin
Canım bende günlere pek katılmam ama katılsam mı diyede düşünmeye başladım
En güzel sosyallik orda sanırım :)

internet üzerinden yürütebileceğin bir işin kursuna git (e-ticaret) gibi, ve evden işini yap..

kurs kurs nereye kadar..

dediğin gibi paraya ihtiyacım yok allaha sükür. evden iş yapcak olsam eşimin işini yaparım ama onda da sinir edio adamı yok sen gezmekten yapamazsın yok söyle yok böyle en sonunda bende bundan snr yalvarsan da yapmam dedim !! kurs kurs nereye kadar dıosun ıyı hoş guzelde gittiğim kurslar dikiş nakış gibi hani gidiimde öğreniim bişiler diil. sevdiğim yapmaktan hoşlandıgım benı mutlu etcek seylerin kursuna gitmeyi tercih ediyorum o da nereye kadar çocuk olana kadar sanırım :)

Senin monotonluğunu değiştireceğine eşin birazcık kendisini değiştirsin yahu
Hiç bişeye izin vermiyorki nasıl değiştireceksin
Canım bende günlere pek katılmam ama katılsam mı diyede düşünmeye başladım
En güzel sosyallik orda sanırım :)

sorun orda zaten o değişemiyo hep ben hep ben !!

kurs kurs nereye kadar..

ben de bunu anlamsız buluyorum..Kurs değil ki maksat sosyal olabilmek farklı insanlarla iletişim duymak hava değişikliği v.s..Eşinin keyfi istemiyor diye neden kendini evde avutmak zorunda olsun ki..Esas amaç para kazanmak filan değil ki..Ne ala memleket kocan para getiriyorsa ye ; istemiyor diye evde pinekle..Yok öyle bir hayat..Evlilik insanlara diğerinin mülkiyet hakkını vermez ; ortak hayat kurmalarını sağlar.Tabii ki birbirinin hassasiyetlerine özen gösterirsin ama kıskançlık v.s gibi keyfi şeyler yüzünden kendinden ödün vermezsin.Burada törpülenmesi gereken tamamen eşidir.

ben de bunu anlamsız buluyorum..Kurs değil ki maksat sosyal olabilmek farklı insanlarla iletişim duymak hava değişikliği v.s..Eşinin keyfi istemiyor diye neden kendini evde avutmak zorunda olsun ki..Esas amaç para kazanmak filan değil ki..Ne ala memleket kocan para getiriyorsa ye ; istemiyor diye evde pinekle..Yok öyle bir hayat..Evlilik insanlara diğerinin mülkiyet hakkını vermez ; ortak hayat kurmalarını sağlar.Tabii ki birbirinin hassasiyetlerine özen gösterirsin ama kıskançlık v.s gibi keyfi şeyler yüzünden kendinden ödün vermezsin.Burada törpülenmesi gereken tamamen eşidir.

ahh bi de bunu eşim anlayabilse :50::50:

Monotonluk, insanın sosyalitesinin artmasıdır bir anlamda...

Siz bunun bilincindesiniz ama özür dileyerek yazıyorum eşiniz bence söylediğinin ne anlama geldiğini bilmiyor...

Ben sizin yerinizde olsam ona sorardım nasıl monotonluktan kurtulurum diye?

Hem evli hem de monotonluktan kurtulan bir kadını onun gözünde görmüş olursunuz...:71:

Son düzenleme:
Umarım anlayabilir.Esasen başarılı bir yola girmişsiniz çoğu erkek terapi gibi bir şeye oldukça zor ikna olur.Bunun üzerine de eğilmeniz lazım bence.Yoksa bugün bu mevzu olur yarın başka mevzu.Sonuçları hep benzer olur ; onun istediği er ya da geç yapılır.Haklarınızın lütfen arkasında durun.Eşiniz yokken de nasıl bir bireyseniz onunlayken de öyle olmak zorundasınız.Bunu da kabul etmeli bir şekilde..

Back
X