Sorun ne cidden anlamıyorum

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Kızlar erkek arkadaşım 4,5 gündür soğuk ben mesaj atınca cevap atar o da napıyosun sen napıyosun, tamam bile demez mesajıma. Ararım soğuk konuşur hatta 3 aramadan sonra döner dün bir kez aradım açmadı dönmedide watsap girdi, watsapta profil resmimiz duruyor kaldırmıyor. Sorduğumda sorun ne diye iki gün önce, bir şey yok falan dedi. Birden aklına ne geldiyse böle triplere girdi. Şaştım kaldım. Ne istiyor bitsin diye benden atak mı yoksa cidden bir şeye kırılmışmı. Napmam lazım cidden bilmiyorum cidden

Buluşma talep edip konuşun msjla üstüne gitmeyin bence.telefonda anlaşmak daha zor oluyo

Öylese bende ne ararım daha ne de başka şey. Böle gitsin gitsin. Onada yakışan budur. Aptal ayrılmanın bile bir adabı vardır

aynen ne ara ne sor.. keşke geçmiş ilişkimde ben de bunu yapabilseydim, aynı seninkinin yaptığını yaptı.. noldu niye soğuksun niye uzaksın diye üstüne düşünce terk edildim.. soğutma politikası bu, ayrılmanın sorumluluğunu alamıyor sana yıkmak istiyor.. hiç oralı olma, keyfin bilir zaten ben de seni istemiyorum moduna gir..

Başka biri olabılır gibi geldı yüz yüze konus çözülür

Yol ver gitsin .arkadaş kizlar erkek,erkekler kız olmuş hale bak.

canım benımde basımda senınkıne benzer vardı. 10 gundn berı de konusmamıstık. boyle olduktan sonra hayatımda olması bıle sacma gelıyuordu. heryerden engelledım. bahaneler bunlar bence.

bır erkek sana deger verıorsa senı merak eder yazar yada arar ne olursa olsun. ben asla kabul etmem bölyle seylerı. tercıh senın tabi ne zamandan berı onlasın bılmıyorum ama erkek dedıgın az da olsa ilgi gösterir

Back
X