sorun ne:(

meli_su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
64
0
86
Adana
2 yıldır bi ilişkim var askerde şimdi az kaldı gelmesine.sorunumuz şu kendisi bunalımda ya benmde aynı durumda olmamı ıster gıbı bi hali var cok gezen biride değilim binde bi cafede oturdum bana tavır yapıor.bide size sorum şu nişandan ayrılmıstım 3 sene once nısanlımın yakın arkadasının esıyle görüşüyürm cok sık olmasada bunu da cok büyük sorun yapıor sizce bunda haklımı anlamıyorum artık bunun tartışması içindeyiz kaç günlerdir.eskilerden de konusmuyorum muhabbet edıyoruz iyi anlastığımız için hepsi bu

evet anlıyorum onu ama beni tehdit eder gibi gelınce görüşcez soyle yapacam sunları yapacam yapmayan o... olsun salak salak seyler kusura bakmayın arkadaşlar ama acaba dıyorum ya o kadar beklediğime pişman mı olacam sizce yanlısmı yapıyorum eskı nısanlımın arkadasıın esıyle arada gorusmem

Bu delikanlı şu seni resmini ailene göndermekle tehdit eden kişi mi?

Eğer oysa tehdit etmeyi marifet sayıyor olmalı.
Tehditlerle yürümez bu iş.
İyi düşün taşın.

canım alttan al ben burda ne haldeyim ahnımefendi geziyor diye sorun yapodur söleme sende ne olcak ayda yılda bir gidiyormussun zaten. kötü birşey yapmıyorsun ki seninde değişikliğe ihtiyacın var.

diğer konu için haklı arkadasın . sonuçta bi yaasanmışlığa sahit olan biriyle görüşüosun. benmde böle bi ortak arkadasım var nişanlım pek rahatsız olmaz ama rahatsızlığında da hak veririm çünkü o insanlar sen evlide olsan nişanlıda olsan eski sewgilinden m muhakkak bahsediyorlar. ister istemez aklına o kişiyi sokuyorlar sewmesen bile

Erkek arkadasiniz suan asker psikolojisinde,gezmeye giderken her gittiginiz yeri soylemezsiniz olur biter,2 konunda ise erkek arkadasin hakli sonucta gorustugun kisi eski nisanlinin en yakin arkadasinin hanimi oluyor ister istemez senin ve erkek arkadasin hakkinda sohbet ediyorlardir o bayana sevgilinle olan sorunlarini anlatma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…