- Konu Sahibi pamuk34seker
nedir senin bu eltinin de derdi enlemedım boşver sen takma onu Allah sana da nasibeder inşallah
Canım ben 29 eltim 39 yaşında aramızda 10 yaş var onun 11 yaşında oğlu var şuan.. 2. çocuğu istemiyordu ben istiyordum geçen yıl beraber doktora gittik.. sonra ben istiyorum ya o da istemeye başladı ona olmaz menapoza girmişsin dediler ben çok üzülmüştüm ona.. Allah'ım ona da evlat ver diye dua ettim bende sorun yoktu.. sonra bu hsg çektirdi tedavi oldu ve Allah'ın hikmeti hamile kaldı.. ben çalıştığım için pek gebelik peşinde koşturamadım o her an takip etti benden önce kalmak için de hırs yaptı sonra da bana ben menopoz değilim bak hamile kaldım dedi
saçımı ketirdim o da aynı model kestirdi, ben sarıya boyattım o da boyattı, ama aramızdaki fark o çok esmer ben buğday tenliyim açık ten yani.. o da boyattı sonra eşi beğenmedi bağrındı filan..
ben ev aldım kredili ile, o da köy gibi biyere ev yaptırıyordu.. sonra bi anda ev alası geldi şehir içinden benden hemen sonra ev aldı.. Hangimiz normaliz bir düşün :)) şimdi hamile ya,, her anı laf sokmak.. Rabbim görüyor ne diyim veren de ooo alan da..:44: