- Konu Sahibi pamuk34seker
ben net üzerinden yaptım ovu testini ama bu ay tutmazsa evde yapılandan alıcam bak canım adetlerinin günlerini bilmen yetiyo yanlışım olursa düzeltin arkadaşlar ben kendimden örnek veriyim ben en son 12 aralıkta adet oldum sonra net üzerinden yaptım ovuyu bana verdiği günlerin aralıgından iki gün önce başladık çalışmalara adetime iki gün kalaya kadarda devam etmeyi planladık :))) şu şekilde önce kaçgünde bir adet oldugunu bilmelisin şu linke Yumurtlama gn hesaplaycs (ovulasyon hesaplayc) - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan Kocatepe son 3 adetinin tarihini yaz kaç günde bir adet oldugunu gösteriyo sana ve en yüksek gebe kalma ihtimalin oldugu gün aralıklarıınıda veriyo bu linkte http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama kk nın ovulasyon hesabı burda takvim şeklinde daha ayrıntılı ilk linkten kaç günde bir oldugunu öğren sonra ikinci linkten ovunu takip edebilirsin inş yardımcı olabildim bende yeni başladım ovu testine hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
canım yaaa çok sağol teşkr ederim tabiki yardımcı oldun inş.faydası olur