- Konu Sahibi pamuk34seker
kızlar slm bende evleneli 5 yıla yakın oluyor.hiç korunmadık.ama hep çalıştık.doktora başvurduk eşimde bende testlerimizi yaptırdık eşimin testii iyi çıktı.benimde hormonlarım yumurtlama rahim filmim diğer yaptırdığım bütün tahlillerimm gayet iyii hamile olmam için hiç bir engeleim yok imiş sebepsiz inferlite dendi.bu arada sürekli doktora giden ve tedbiri eldenbıramayan bir insanım .adet sürecim hep 28 idii.son 6 ayda 30 çıktı doktorum hormonların yine normal dedii eşimdee aynıı şekildee.bizz aşılamaya karar verdik bu ay bakalım adet olmayı bekliyorum 32 günüm ve hiç adet belirtim yok sadece akıntım var doktorumu aramak istemiyorum cumartesiye kadar adet görmezsem gidecem bakalım rabbimden hayırlısıı ama hiçç umudum yokk desemm yeridir..çevremdee herkes hamilee nerdeysee ama kimseye görür durumda değilim.apartmanda bile konuşulmaya başlanmışş gülüp geçtim insanların işii yokk galiba gereksiz gereksi muhabbetlerr dedim cvp verdim.bakalım hayırlısı diyorum buu mubarek gündee rabbim hayırlısıı neysee onuu versinn diyorum vee bitiriyorum...
hoşgeldin canım 5 yıl bayağı uzun bir süre şimdiye kadar nasıl aşılama yapmamış doktorun.bende de aynı sebepsiz yere olmuyor ama şükür benim bi tane var ondada 1yıl beklmeştm ama kendiliğnden olmuştu şimdi 2.yi istyrm yine 2 yılı geçti olmuyor bakalım rabbim ne gösterecek benim aşılamam yapıldı geçen ay ama malesef tutmadı