- Konu Sahibi pamuk34seker
Canım hem sevindim hem üzüldüm ya(( inşallah bişey olmaz... ama açıkçası bişey olmaz diyenlere de şok oldum doktorum bana ağır kaldırmak yok sadece yatıcaksın eğilme uzanma yükseklere diye sıkı sıkı tembihledi o kadar riskli ki ilk 3 ay düşük riski olmasa da düşer dikkat etmezsen dedi.. eee rapor alamadın mı?
bi rapor yazan yokmu yaa... çok saçma nerde oturuyosun sen.? hangi ildesin? internetten bir doktor araştırsana...en azından telefonla ulaşıp sorsan... ne bileyim gönlüm el vermiyor kıyamam ya...sakın ağır kaldırma iş verenine söyle de ağır kaldırtmasın sana..maddi durumunu bilmiyorum ben bankacıydım hamile kalırsam bu işi yapmam mümkün değil diye ayrılmıştım maddi durumn iyiyse ayrıl dicem ama
![]()
selam cnm ben fransada yasiyorum hangi jinekolugu aradiysam en erken hazirana rendevu verdiler ayin 12 inde randevum var kendi jinekologumda ins verir am burda dusuk tehlikesi olarak kabul etmiyorlar bende anliyamiyorum isten cikmak istiyorum simdilik iyi kotu idare etcem rapor alarak.
ama hftaya pek umitli degilim sende hemen hemen benim gunlerimde hamile kalmissin senin bebegini gorebildimi dokktor kesenin icinde ?