- Konu Sahibi pamuk34seker
Yaa varya umudum yok ama bazen de diyorumki bu ay da olmazsa napıcam benvalla canım o akıntı var yok filan onlara takılma.. yok mide bulantısıymış yok baş dönmesiymiş daha 2 haftalıkken karnımda hamilelik çizgisini gördüm diyen var
yok artık diyorum ve ben bunları ciddiye almıyorum adet gecikirse olur gecikmezse gelirse zaten yandın.. haa yerleşme kanaması olabiliyor adet oldum sandın kesildi kanama o zaman şüphelen... gerisi boş canım.. adet gecikmeden benim hiçbir arkadaşım anlamadı sadece eltin 5-6 haftalıkken sık idrara çıkmış ama iltihap çıktıydı onda da .. yani herkesin her dediğine kulak vermesek bu kadar hayal kırıklığı olmayacak gene de belirti arıyoruz işte.. ama kasık ağrısı adet ağrısı gibib ağrı olur geçer dedi annem.. hayırlısı Allah'tan.. O'ndan umudu kesmek olmaz.. ben bu ay çok dua ettim herkese ve bana inşallah bebişler bekletmezler bizi. her gün hamile olduğumu görüyorum rüyamda yeetttrrr uyumucam artık
![]()
Peki herkeste oluyor mu acaba bu yerleşme kanaması ?
İdrara sık çıkmanın sebebi rahmin büyümesi ve mesaneyi daraltması diye biliyorum.
İlk aylarda bunun olması da mümkün değil aslında ama işte sanırım hamile kalınca da insan değişik bir ruh haline bürünüyor.
Ben rüyamda arkadaşımı gördüm.
Hamile kalamıyormuş ona şunu şunu yap diye anlatıyorum,tavsiye veriyorum.
O da sen de hamile değilsin ki bunları neden anlatıyorsun bana diyor :)
Doğru diyorum üzülüyorum ,uyanıyorum sonra..