- 31 Temmuz 2012
- 640
- 23
- 68
- Konu Sahibi pamuk34seker
Ayyy kıyamam yavrum benim... demekki çok istiyor kardeş aferin ona.. çocukların duları geri çevrilmezmiş..:)) amin inşallah... ama sezeryan da zor değil mi? acı sızı filan oluyor heralde bi de yengemin karnına bastırdılar sezeryandan sonra.. bebeğin eşi filan çıkması gerekiyormuş ben bakamadım da varmı öyle bişey
beni korkuttukları kadar sorun yaşamadım aslında.masa çok korkuttu beni zaten çokta sancı çektim + 6 saat suni sancı çektim 3cmden fazla açılmadı. eşi zaten sezeryan sırasında çıkarıyorlar sanırım ama ben gözümü açtığımda yataktaydım öyle bişey hatırlamıyorum.belki rahim için bastırılmıştır:44:şimdi epidural da yapılmaya başlanmış bizim burada 2. bebeğimi epidural istiyorum. kızımı saatler sonra görmüştüm ama doğduğu anda görmeyi çok istiyorum. sezeryanda ertesi gün kalkıp yürüyeceksin fırsat buldukça, bebeğin altını falan zorlansada kendisi değiştirsin yengen.o eğilip kalkmalar çok yararlı oluyor ilk başta acısada 2 dkya kalmayıp geçiyor. acıyo deyip yatmayacaksın. bol hareket yarayı çok rahatlatıyor ağrısını hissetmiyorsun. sanki bi arkadaştan bu bastırma işini duymuş gibiyim ama tam hatırlayamadım.