Anlamıyorumki,, moralim düzgün gidip bozuk şekilde dönüyorum.. ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. hemen hemen herkes az da olsa lekelenme yaşamış.. sanki bir tek ben yaşamışım gibi ha bire gebelik sonlanabilir deyip durdu. kayınvalidem de sinirlendi. nebiçim doktor böyle doktormu olur değiştir bunu dedi. haklıda.. oysaki ne kadar da memnun olarak gitmiştim sinirim bozuldu ya.. kanamam yok kahve leke de yok bazen akıntım toz pembeye dönüp normale geliyor tekrar diyorum ama 5+4 de gel dedi kalp atışı için. ya bu bana çok erken geldi eltim altıbuçuk haftada duydum ben dedi.. offf bu gidişle doktormu değiştircem
ayy canım bildiğin kanama oldu yanii !! ama her ne olduysa meleğine kavuşmuşsun dimi..:))
canım bu adam beni ürkütüyor 5+4 de kalp atışını duyamaz isem kesin gene moralimi bozacak bu şokla ben orda bayılırım heralde düşeceği yoksa da adam düşürtcek bana Allah korusun!!eşime dedim sinirlerimi geriyor bu adam dedim.. başka doktora gidelim araştıralım dedi. evimin dibinde memorıal var oraya gidicem dedim tamam dedi.. en azından doktorları daha ilgili

sen 6+3 temi keseyi gördün cnm?
offf düşük kelimesi bile beni kalp krizi geçirtmeye yetiyor inşallah beni terketmez meleğim çok şükür kanama kahve leke vs. yok sadece 2 kez çoook az açııkk pempeye dönüp 10 dk sonra da normal akıntım geliyordu.. bide lekem geliyo kahve desem hemen kürtaj dicek heralde

ne bileyim ya moralim bozulcak diye doktora da gidesim yok

((kuzanime sordum benden 3 ay hafif leke geldi ama çok şükür doğurdm dedi.. umarım ben de bebeğime kavuşurum