merhaba ,
bende 5 aydır deniyorum..kronik sistit oldugu için kadın doğuma muayeneye gittim korunmadıgımıza da söylemiştim doktora..genel muayenede bir olumsuzluk görmedi..
5 aydır korunmuyoruz ve 5 aydır da ovulasyon testleri ile denediğim halde bir türlü başarılı olamıyoruz...
ben 27 yaşındayım..eşim de 29..
adet tarihime 2 gun var... ilk defa bu aydan çok umutluydum...sağ kasıgımda surekli batmalar,ateş fln...ama dunden beri 3 tane test yaptım ne yazık ki hepsi negatif... belli ki bu ayda yok....
aklıma geldikçe dua ediyorum yalvarıyorum allahıma... meryem suresini okuyorum ...
en kötüsü de allahımın beni bununla sınadıgını veya beni duymadıgını dusunuyorum..
en çok da bu fikirlerin aklıma düşmüş olmasından korkuyorum....
artık , " allahım beni isyan ettirme..bana tevekkul etmeyi öğret...nefsimle başbaşa bırakma beni" diye dua eder oldum..çunku insanlar 10 yıl 15 yıl bunun hasretini çekerken 5 ayda böyle isyan etmek bana acizlikmiş gibi geliyor... ama ne yazık ki elimde değil..gerçekten istiyorum meleğimi...Sürekli kitaplar okumaya çalışıyorum... tevekkulle..dua etmekle ilgili...faydasını görüyorum...
allahım tez zamanda benden önce çok bekleyenler olmak üzere hepimize evlat sevgisini tattırsın....kimsenin kucağını boş bırakmasın....