Sorun nerede?

Fleabag11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
269
291
53
Merhaba arkadaşlar.
Benim 1.5 yıllık ilişkim var ve ara ara bazı sorunlar yaşıyoruz. Ben çok ilgi seven bir insanım sevgilim de öyle. Dün gece sevgilim dışarı çıktı ve gece geç saatte bir süre yazdığına cevap vermeyince ve aradığımda da ulaşamayınca sitem ettim. O da benim sitemim üzerinden içindeki her şeyi döktü...
Özgür değilmis. Zevklerinden benim yüzümden mahrum kalıyormus. Çok saygısızmısım. Her şeyine karışıyormusum. Tek başına dizi bile izleyemiyormuş... Evet bazen karışıyorum mesela içki içmesine çok üzülüyorum o yüzden az içmesi için tembihliyorum ama bu kadar icsellestirdigini tahmin etmemiştim...
O içini döktükten sonra ben de ona hak verdim ve dikkat edeceğimi söyledim. Ona kişisel ilgi alanı için müsaade edeceğimi de belirttim. Normalde hafta sonu kamerada konuşurken hemen konuşmak isterdim ve sonra 2 saat falan konuşunca o oyun oynamak istediğinde ben bozulurdum biraz daha konuşalım diye.
Bugün tamamen farklı davrandım. Konuşalım diye diretmedim, konuşurken de "isin varsa söyle, halledince sonra konuşuruz" dedim. Bunun üzerine"benden soğudun, eskiden kapatmamak için diretirdin." dedi. Ben artık anlayamıyorum nasıl davranmalıyım. Hayir bugün yine de onu çok sevdiğimi belirttim, soğuk davranmadim ve kişisel alanına saygı duydum yine suçlu oldum. Sorun ne sizce?

İlk davranısın gerçekten çok can sıkıcı,çok darlayıcı.Hicbir erkek de kız da karsısındaki kişinin bir birey oldugunu,ondan once de hayatı oldugunu unutmamalı.İkinci kısımda ise siz haklısınız,bence böyle devam edin.Zaten kacan kovalanır olayı hep işler.O da buna sasırmıstır ama zamanla alısır

İlk davranısın gerçekten çok can sıkıcı,çok darlayıcı.Hicbir erkek de kız da karsısındaki kişinin bir birey oldugunu,ondan once de hayatı oldugunu unutmamalı.İkinci kısımda ise siz haklısınız,bence böyle devam edin.Zaten kacan kovalanır olayı hep işler.O da buna sasırmıstır ama zamanla alısır
Evet haklısıniz. Ben de zaten düşünüp kendimi haksız bulup böyle davranmaya karar verdim ama yine yaranamadım.

Kimse icin degismeyin bence.. daha sonra ki kavgalarda hep sen değişmedin ondan oldu diyecek. 1.5 yıl sonucta onceden de böyleydiniz..

Bende saatlerce telefonda konusamayanlardanim.Insan tuvalete gidecek, bi bardak kahve icecek ,ailesiyle konusacak, oyun oynayacak, film izleyecek,disari cikacak eglenecek...Her sey tadinda guzel. :)

Belki sana oyle dedikten sonra senin sogudugunu sanmistir.Soyleme tarzi ses tonu burada cok onemli.Agzini arar gibi miydi?

Bende saatlerce telefonda konusamayanlardanim.Insan tuvalete gidecek, bi bardak kahve icecek ,ailesiyle konusacak, oyun oynayacak, film izleyecek,disari cikacak eglenecek...Her sey tadinda guzel. :)

Belki sana oyle dedikten sonra senin sogudugunu sanmistir.Soyleme tarzi ses tonu burada cok onemli.Agzini arar gibi miydi?
Ya biz konuşurken tuvalete gidip geliyor, kahve içiyor. Ki evet haklısınız ben zaten değistim hala memnun değil.

Ben de esimle sevgiliyken gece 2 saat konustugumuzu bilirim bu abartilacak bir saat dilimi degil. İnsanin konusacak paylasacak cok seyinin olmasiyla alakali. İlk davranışlarınız da cok abartili gelmedi bana icki icmesi konusunda haklisiniz. Ama madem kendisi bunu istedi siz ikinci davranisinizi devam ettirin. Zaten soguudn mu diyerek aslında eski sizi ozlemis bence biraz da şımarıklık yapmış. İlgi kesilince noluyoruz demis. Bence devam edin

Eşimle evlenmeden önce gece 4-5 saat konuştuğumuz olurdu o halde sabah kalkar işe giderdik hey gidi günler :) yalnız hem ona baskı yaptığınızdan şikayet edip hem onun istediği gibi olunca ne oldu bir problem mi var demesi komik olmuş :) ilgisiz hissetmiş muhtemelen sizi böyle davranın biraz da baskı yapmamak nasıl oluyormuş görsün..

Valla beni de darlardınız ne yalan söyleyeyim :D

Tavrınızın değişmesinin sebebinin ona hak vermeniz ve kendinizi frenlemeniz olduğunu değil, tavır yapmanız soğumanız olduğunu düşünmüştür.

Eğer gerçekten hak veriyorsanız ve davranışınızı değiştirip bu şekilde sürdürmeye kararlıysanız açıkça geçen günkü konuşmasının üzerine düşünüp onu haklı bulduğunuzu, bu nedenle artık bu şekilde davranacağınızı, herhangi bir soğukluk vs olmadığını söyleyin.

Normalde hafta sonu kamerada konuşurken hemen konuşmak isterdim ve sonra 2 saat falan konuşunca o oyun oynamak istediğinde ben bozulurdum biraz daha konuşalım diye.

Abovv kaç kaç :D

Benim de vardı öyle bir sevgilim. 1 saat konuşurduk, "hadi ben yemek yiyeceğim kapatayım" derdim bir tripler bir tavırlar, "kaç tabii bahane et yemeği" diye.

Sonuçta adamın telefonlarına çıkmamaya başladım resmen kaçtım :D

Önceden belki sevgilinizin de hoşuna gidiyordu bu durum ama ilişkinizde belli bir süre geçirdiyseniz artık bunlara doymuş ve batmaya başlamıştır. Haksız diyemem.

Merhaba arkadaşlar.
Benim 1.5 yıllık ilişkim var ve ara ara bazı sorunlar yaşıyoruz. Ben çok ilgi seven bir insanım sevgilim de öyle. Dün gece sevgilim dışarı çıktı ve gece geç saatte bir süre yazdığına cevap vermeyince ve aradığımda da ulaşamayınca sitem ettim. O da benim sitemim üzerinden içindeki her şeyi döktü...
Özgür değilmis. Zevklerinden benim yüzümden mahrum kalıyormus. Çok saygısızmısım. Her şeyine karışıyormusum. Tek başına dizi bile izleyemiyormuş... Evet bazen karışıyorum mesela içki içmesine çok üzülüyorum o yüzden az içmesi için tembihliyorum ama bu kadar icsellestirdigini tahmin etmemiştim...
O içini döktükten sonra ben de ona hak verdim ve dikkat edeceğimi söyledim. Ona kişisel ilgi alanı için müsaade edeceğimi de belirttim. Normalde hafta sonu kamerada konuşurken hemen konuşmak isterdim ve sonra 2 saat falan konuşunca o oyun oynamak istediğinde ben bozulurdum biraz daha konuşalım diye.
Bugün tamamen farklı davrandım. Konuşalım diye diretmedim, konuşurken de "isin varsa söyle, halledince sonra konuşuruz" dedim. Bunun üzerine"benden soğudun, eskiden kapatmamak için diretirdin." dedi. Ben artık anlayamıyorum nasıl davranmalıyım. Hayir bugün yine de onu çok sevdiğimi belirttim, soğuk davranmadim ve kişisel alanına saygı duydum yine suçlu oldum. Sorun ne sizce?
Sizin yaptığınızı erkek arkadasım da bana yapıyordu :işsiz:ilişkinin başlarında bana çok ağır geliyordu böyle yapması ona söylediğimde ve serbest bıraktığında erkek arkadasınızın verdiği tepkinin aynısını verdim eskiden şöyle yapardın, benden soğudun vs gibi kuruntulanıyordum. belli bi zamandan sonra alıştım açıkcası üstüme düşmese bu sefer yine aynı triplere gireceğim, bence bi süre onun istediği gibi davranın zaten 1.5 yılda ilginize alışmıştır 3 gün sonra eski ilgili halini geri isteyecektir :KK70:

Merhaba arkadaşlar.
Kamerada 2 saat mi konuşuyorsunuz 😲 ve bu 2 saat yetmiyor, kapatmak istemiyorsunuz, nasıl vakit buluyorsunuz buna? Valla kör kütük aşık olsam da 2 saat kamerada konuşsam bunalırım sevgiliniz de bunalmış galiba

Bu
Eşimle evlenmeden önce gece 4-5 saat konuştuğumuz olurdu o halde sabah kalkar işe giderdik hey gidi günler :) yalnız hem ona baskı yaptığınızdan şikayet edip hem onun istediği gibi olunca ne oldu bir problem mi var demesi komik olmuş :) ilgisiz hissetmiş muhtemelen sizi böyle davranın biraz da baskı yapmamak nasıl oluyormuş görsün..
Az önce yalvardi eski haline döner diye :) kıyamadım ben de

Back
X