Sorun ve işin içinden çıkamamak

Suç kesinleşmeden direkt idam ettiniz mutlaka tecrübelerinize daha önce yasadiklariniza istinaden böyle diyorsunuz ama şöyle düşünün din gözünle gördüğünde bi kere daha bak göz yanıltıcıdır der hukuk suçu kesinleşmemiş kişi masumdur der siz bi şüpheyle hemen idam ettiniz yapmayın kalbinizi karartmayın

Kesin idam etme diye bir şey yok.Kv nin başta haberi yok dedi eşim hatta beni suçladı bende düğünün kamera görüntülerini izlettim.takılar ortada sonra annesi altınları aldığından haberdar oldu ve ben gelişmeleri yazacağım.kv çok dizi izliyor tam bir dizi senaryosu ama Allah büyük.Yürekten Allaha havale ettim.

Hanımefendi ah etmeyin. Lütfen ah etmeyin. Altın nedir, para nedir? Elbet size yalan söylemesi, evi kırıp dökmesi çok çirkin ama daha güzel konuşabilirsiniz. Sonuçta bu yüzden ayrılmayacaksınız neden işi zorlaştırıyorsunuz?
Ah etmek dünyanın en kötü şeyidir. Burnundan gelsin demek de öyle. Nasıl geleceğini bilemezsiniz. İnsanların başına öyle felaketler geliyor ki keşke bir lokmam olmasaydı da şu felaket başıma gelmeseydi derler. Bu yüzden ah etmeyin.

Ah ederim beni suçlayacaklardı yoksa.

Allah akıl fikir versin eşinize. Altınları götürmüş içinden alınınca da size iftira etmeye kalkmış. Kayınvalide nasıl almış ya. Benimde düğün takılarımı kayın aile almıştı. İki sene sonra getirip 20000 kadar para verdiler bu kadardı diye. Emin olun düğün takım bunun en az iki katı kadardır.
Hiç bişey demedim. Allah bilsin dedim. Bişey söylemeyince benden iyisi Yok tabi.

Eşin aile olduğunuzu unutmuş hala anasının eteğinde. Hemen anasına koşmuş yine. Bence bilerek aldı kayınvalide belkide eşiniz yedi. Haberleri var yani

Plan yapmışlar.Bunların elimden çok çektim ve çekeceğimi görüyorum.Çingene ruhlu kv varmış.Oyunları bir bir çıkıyor benim gözümde iyice küçüldükçe küçüldüler ne yapmalıyım çok tuhaf bir aile.Allaha havale ediyorum.

Ailem yıkılacak diyorsunuz herşeyin farkındasınız yani ozaman ona göre davranın
Alınan alınmış bırakın kocanızla aranızı iyi tutarsanız geminiz yürür ailesine hırsız falan derseniz 4-5 altın yüzünden evliliğiniz bozulur sonra hem altından hem kocadan olursunuz
Olan olmuş bitmiş siz önünüze bakın dediğim gibi kayınvalide ile restleşmek size huzur getirmez

Şeytanından bulsun ne deyim kv nin.

Erinmedim okudum sorun eşinizde gizli kalması gereken olayları kocanıza anlatmayın
Herşey anlatılmaz erkeklere mesela kayınvalide ile aramızda okadar çok sır varki öz oğlunun bilmediği kendi ailemi geçerek söylüyorum
Onun ailesi hakkında da konuşmayın artık kimse annesinden vazgeçmez

Eşimle bir şey paylaşmıyorum ki!Açık arıyor yana yana eş mi dost mu düşman mı belli değil zaten.

Plan yapmışlar.Bunların elimden çok çektim ve çekeceğimi görüyorum.Çingene ruhlu kv varmış.Oyunları bir bir çıkıyor benim gözümde iyice küçüldükçe küçüldüler ne yapmalıyım çok tuhaf bir aile.Allaha havale ediyorum.

eşinizi en iyi siz bilirsiniz. Konuşarak tartışarak anlaşırız derseniz anlatın sürekli. Ama olmuyorsa eşinizle maddi manevi paylaşımınızı minimuma indirin. Kendi birikiminizi yapın. Duruma göre karar verin. Belliki çok sinsiler. Almışlar fark etmeyeceğinizi düşünüp indirmişler. Bi de utanmadan ailenize iftira ediyor

eşinizi en iyi siz bilirsiniz. Konuşarak tartışarak anlaşırız derseniz anlatın sürekli. Ama olmuyorsa eşinizle maddi manevi paylaşımınızı minimuma indirin. Kendi birikiminizi yapın. Duruma göre karar verin. Belliki çok sinsiler. Almışlar fark etmeyeceğinizi düşünüp indirmişler. Bi de utanmadan ailenize iftira ediyor
Haklısın dediğinizi uygulamaya çalışacağım Allahın izniyle sağolun.

Bundan sonra her türlü önlemi alacağım.Dini imanı para olan bir aileden herşey beklenir.Onun için her şey mübarek diyen birileri var karşımda.Her iki sözünden biri annem diyen bir eş.Bizi bostan korkuluğu görüyor.Bende artık duygularımı bir kenara bırakıp aklım ile mantığım ile hareket edeceğim.çünkü aile olarak görmemiş.

Kadın almamış bildiğiniz çalmış
Söylese aldigini sanırım bu kadar sorun olmazdı

Allah büyük ben artık Allaha havale ettim.üstelik beni suçlu gösteriyorlardı.Ama Allah söyletti yalanını.Aslında ne biliyor musunuz kv vermiştir kv de eltime takmıştır.çünkü bize hep çift maaşlısınız dedi halbuki kaynım ikimizden çok kazanıyor.Ama kv kaynıma burnunu sokamıyor.benim eşimi de eline dolamış parmağında oynatıyor.eşime dedim hep kaynımında annesi ona niye böyle yapmıyorda sen böylesin her şeye müdahale ettiriyorsun dedim.Annem her şeyim dedi.öbür evlatları hiç kadını iplemiyor bu ise beraber yaşadığı için böyle.Tamam da benim suçum ne?

Polise verin.
Elinizde düğün cd'si de var , çalmislar besbelli.
Polise verin dememdeki amaç , sizin üstünüze atıyorlar sizi hırsız ilan etmeye calisiyolar , iftira atmanın bu kadar kolay olmadığını bilsinler.
Belki kv ihtiyacım vardı aldım dese bu kadar tepki vermeyecktiniz.

Allahtan korkuları yok , belki devletten korkarlar.

Sonuna kadar haklısınız (beddua hariç )

Polise verin.
Elinizde düğün cd'si de var , çalmislar besbelli.
Polise verin dememdeki amaç , sizin üstünüze atıyorlar sizi hırsız ilan etmeye calisiyolar , iftira atmanın bu kadar kolay olmadığını bilsinler.
Belki kv ihtiyacım vardı aldım dese bu kadar tepki vermeyecktiniz.

Allahtan korkuları yok , belki devletten korkarlar.

Sonuna kadar haklısınız (beddua hariç )

Polise versem ne çıkacak ki?Guguk olduğu için adalet işlemeyecek.Allah korkuları yok yok olmasına da bana her günüm zülm oluyor.Çalışmasam kafamı alıp gidesim var.Hiç bir şey gözümde kalmadı.Ne berbat bir durum.Allaha dua etmekten başka çarem yok.İnşallah düzelir ne bileyim onu da görmüyorum ama boş ya!Sizin gibi insanlar değerli zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim.

Back
X