Evet arkadaşlar gelişmeleri aktarıyorum.Altınlar eksikti biliyorsunuz.Hatta altınları benden habersiz kv ye götürmüştü.bende oradan getirmesini istedim ve baktım ki eksik var.bende nerde falan dedim eşime eşimde bozduruk dedi.bende bilezik bozdurmadık dedim.bukez sen almışsındır dedi.dedim bende değil ki dedim kv de nasıl alayım dedim.o ona sor dedim.o da bize(kv ile kendi) hırsız mı demeye çalışıyorsun dedi.bende yok dedim.Sonra dediki annemin buraya getirdiğinde haberi yok dedi.Bende dedim ki ben almış isem benim gözüme dizime dursun,zehir zıkkım olsun dedim yok eğer sen aldıysan senin gözüne dizine dursun zehir zıkkım olsun dedim ve kapattım olayı.Ta ki bugüne kadar yaptığım yemekleri yetiyordu.Bende neden yemediğini sordum karnım tok dedi.3 gündür yemiyor yemek.bu kez bana dediki senin ailen 3 tane taktı bilezik demesin mi?Baktım yine dürüst değil benim üstüme yıkacaklar yedikleri haltı.bende dedim ki düğünün kamera görüntülerine bakalım dedim o zaman ve olay koptu.evde ne var ne yok kırmaya başladı.sakinleştirdim biraz sonrada sabahtan bu yana yok 5-6 kere aradım açmadı.sonra açtı sordum kv nin yanında uyuyordum Vs dedi.şuan yalnızım ve çok büyük ahlar ediyorum.