Sorun yine ne yapacagimi bilememem!

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.344
148
Kizlar selam.

Yine afallamis durumdayim. Babamin ailesini anlamiyorum ve anlayanlardan yardim istiyorum.

Babaannemler bayramda tatildeydi. Bayram oncesinde gorustuk bayramlastik. Bugun donduler. Bugun de babaannemin dogum gunu.

Sabah halam aradi daha 8de. Tatil anilarini anlatmak icin. Dedim babaannemin dogum gunu. Aaa dedi dogru aksam yemege gelin kutlayalim. (2 halam + babannem yasiyorlar. Arayan halam calisiyor. Digerleri ev hanimi)

Daha sonra saat 10 gibi babaannemi aradim. Dedim halam boyle diyor. Yok dedi yemege gelmeyin caya gelin. (Esimin is yeri evlerine yakin, eve gelip gitmemiz saat olarak sikintili olacak dip dibe oturmuyoruz)

Bozuldum haliyle. Babama anlattim. Babannen beni yemege cagirdi dedi. (Tamam ucakla geldiler ama yol yorgunudur olabilir falan diyodum ta ki babam e ben yemege gidicem diyene kadar) Acik acik esimle ben istenmiyoruz yani. Esim de ben de bozulduk. Babam da haklisin istersen ben de gitmeyeyim dedi de onluk bir durum yok git dedim.

Aksam caya da mi gitmesek acaba? Ya da gidip hususi onlari yemege mi cagirsak?

Babanla özel bir şeyler mi konuşacaklar acaba? Ama öyle de olsa ayıp etmiş,bu yaşlıları hiiiç anlamıyorum valla. Yani ben olsam ben de çok kırılırdım ve akşam da gitmezdim.

Babanla özel bir şeyler mi konuşacaklar acaba? Ama öyle de olsa ayıp etmiş,bu yaşlıları hiiiç anlamıyorum valla. Yani ben olsam ben de çok kırılırdım ve akşam da gitmezdim.

Babam beste isten cikiyor esim 7de. Hani bir sey konusacak olsalar bile vakit yok degil.
Ben de gitmek istemiyorum da esim gidip yemege davet edelim diyor.

Boşver git bence yaşlı insan sonuçta,ama ortama bakarsın kasıtlı olarak yapılmış bir şeyse bundan sonra mesafeli olursun.

Şu çaya gelin olayınıda hiç anlamıyorum tani yemeğini ye öyle gel ben kimseye öyle bişey diyemem gitme ne sıkıyorsun kendini

Babam beste isten cikiyor esim 7de. Hani bir sey konusacak olsalar bile vakit yok degil.
Ben de gitmek istemiyorum da esim gidip yemege davet edelim diyor.
O zaman muhtemelen zor olur diye çaya gelin demiş,yani hem babana hem size ayrı ayrı sofra hazırlama,bir nevi misafir ağırlama olacak.Sen torunusun,baban da oğlu ama senin eşin sonuçta yabancı, ona belki normal zamanlarda özenli sofra hazırlıyordur. Çıkış saatleriniz çok farklı,boşver çok kafana takma bence.

Yol yorgunu ya hani sonuçta babana o kadr özenli sofra hazırlamaz belkide ama damat gelirse daha itina ister diye mi düşünmüştür acaba

Bence gidin ama gidince de ikramlardan yemeyin neden yemiyorsunuz derlerse biz yemeğimizi yedik çayımızı da içtik öyle bir uğradık deyin. Bence kırıcı olmuş iki kişiye yemek mi yok sanki.

Benim babaannemde torunlarını sevmez mumkun mertebe gitmemeye çalışıyoruz bizi görünce kadının modu duşuyo...ben olsam gitmem.

Damat işin içine girince özel yemek yapacağını düşünmüştür. Yol yorgunu ve yaşlı.. Bilemiyorum siz daha iyi tanıyorsunuz.
Eşinizde iyi kalpli biri galiba. Bunun karşısında böyle bir teklif yaptığı için bunu düşündüm.
Bence çaya gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…