• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun yok

Canim nnde seninle neredeyse ayni sorunu yasiyorum esimin babasi sagir dilsiz gormuyor kayinvalidem yok vefat etmis bnde yeni evliyim esim hep babasiyla birlikte olmak istyor bnde seviyorum babasini ama tabi basbasada vakit gecrmek benimlede ilgilensin dye istyorum bizim niyetmiz kotu deil seni anliyorum ama zamanla aliscaksin sende plan yap esinle gezmye gdin ozaman duzeliyor bak

verdiğiniz cavabın farkındamısınızzz
4 aylıkk eşi ama aileside onu evlendirecek yaşa kadar bakmadılarmı sizceee
ikisinide ihmal etmesin bencee

Evet, verdiğim cevabın farkındayım.

İnsanlar ailelerinin onlara baktığını büyüttüğünü bahane ederek eşlerini ihmal ediyorlar.

Buradaki arkadaş son derece iyi niyetli, bakın aileyle altlı üstlü oturuyorlar. Eşi her gün babasını ziyaret ederek gönlünü alıyor, her ihtiyacında yanında. Kadın buna sesini çıkartmıyor ve anlayışla karşılıyor. Buna karşılık henüz 4 aylık evli genç bir kadın olarak eşinden ilgi bekliyor. İlgi dediği de arabayı beraber yıkamak.

Kadıncağıza resmen eşinin babasının ölmesini bekle diyor bazı arkadaşlar şoktayım! İnsanların anne babalarına evlatlık yapmaları için onların ölüm döşeğinde mi olmaları lazım? Zihniyete bak!

adamcagizin babasi olumcul bir hastaliga yakalanmis. ben olsam bende babamla vakit gecirmek isterdim. bence sabredin. sizde onlarla vakit gecirirken eglenmeye bakin

Back
X