- 12 Nisan 2016
- 50
- 25
- 3
- Konu Sahibi derendemet
-
Cevap için teşekkürler canim.Ben hemen eve gelir gelmez bunlarla benekliyorum yüzümü.Yine yok yine yok.İnanamazsın şu ara o kadar cildim kötü oldu ki resmen ağlamak geliyor içimden.Temiz tutmak yağlı yememek fln hepsini yapıyorum.Kafayı yicem sanırımmerhaba canım,
kaderdaşmışız, ben de ruakutan magduruyum, tek etkisi sivilce izleri bırakmak oldu...
Ben bikaç ay önce bir arkadaşımın zoru ile bir cilt doktoruna gittim, bi antibiyotik verdi, 1 ay boyunca kullandım. tam etkisini goremedim o sıralar. ama nadixa krem kullanmaya devam ettim, sivilcelerim geçti.
Geçti diye kremi bıraktım, ama tekrar pırtlamaya başladılar. Ben de yine geceleri Nadixa, differin sürmeye başladım, şimdi yine geçtiler.
Ömür boyunca kullanacagım galiba bu nadixa'yı, ama kullandıgı sürece sivilcelerimi gerçekten geçiriyor. Öyle kurutucu, kötü bi yan etkisi de yok. Tabi gunduzleri guneş kremi kullanmaya çok dikkat ediyorum.
Sen bu kremleri düzenli kullandın mı ?
Bunu da deneyeyım canım yemedıgım halt kalmadı.Tavsıye ıcın sağolDoğal kili maden suyuyla macun haline getirip sürüyorum ben. Biraz işe yarıyo
Vakit ayırıp yazdıgın ıcın cok tesekkur ederım.Bunları deneyecegım .Kesınlıkle ama kesınlıkle.çok teşekkürlerSivilceli değil ama yağlı bir cildim var, düzgün bakım yapılmazsa fazlasıyla sorun çıkaran bir tip, o nedenle dermatoloji konusu çok ilgimi çeker.
Kullanalı çok olmuş ama o ilaç cildi aşırı derecede kurutur, nem dengesini bozar ayrıca karaciğer için çok ağır yani karaciğer menşeli sivilce problemi için kullanmak tam bir kısır döngü olur, o nedenle bir daha kullanmamak isabet fakat karaciğer sorununu çözmeden dıştan müdahale ne kadar işe yarar tartışılır yani dahiliye ve cildiye kolektif çalışmalı probleminizde.
Cildiniz yağlı da olsa kuru da olsa güzelce temizleyip nemlendirmezseniz sivilcelerden kurtulamazsınız maalesef çünkü temizlenmeyen sebum da temizlendikten sonra açık bırakılan gözenekler de sivilce yapar ama eğer yağlı bir cildiniz varsa gece duş aldığınızda hiçbir şey sürmeden yatmak cildinizi dinlendirecektir.
Cilt problemi yaşayanların marketten cilt bakım ürünü alması cinayet olur, siz de zaten eczaneden alışveriş yapıyormuşsunuz, yazdığınız markalar içinde göremediğim için La Roche Posay önereceğim size, belki kullanmışsınızdır ama sivilceli ciltler için derinin üst katmanını tamamen soyarak yenileyen Effeclar serisi bir mucize.
Son olarak ki en önemlisi bu...
Sabun reklamında oynayacak kadar harika bir cildi olanlar da dikkat etmeli ama problemli ciltlerin güneş kremi kullanmadan sokağa çıkması düşünülemez, Solante Acnes hem cildinizi zararlı ışınlardan koruyor hem de koruyuculuğu yanında sivilce izlerini tedavi edici özelliği olan tek güneş kremi, ergenlikten kalma birkaç sivilce izini geçirmişti bende, vaat ettiğini gerçekleştiren ender ürünlerden, deneyin derim...
Yanlış anlamayın ama sizin yaşınızda hala sivilce çıkması bana kollajen doku hastalığı düşündürdü. Bir romatoloji uzmanına da görünmenizi tavsiye ederimO kadar sıkıldım ki bu problemimden..Seneler önce lisede iken rouccutane tedavisi gördüm 9 ay kadar yüksek dozda bir ara süt liman oldu sonra yine...Tabii tüm lokal uygulanacak kremleri de kullandığım oldu isotrexin,imex,differin,nadixa vs vs.Yine aynı yine aynı.Şimdi resmen maaşımın yarısını eczanelerde satılan avene dir,bioderma dır,uriage dir bunlara harcıyorum.Yolda fln insanlar tip tip bakıyor geçip giderken kim ruh hastaları duyabileceğim şekilde ıyy diyor,teyzeler gelip kızım şöyle yap böyle yap.
Ya kızlar yok mu şunu kullan bunu kullan kökünden çözüm olacaktır diyen?
Kısa bir not evet karaciğer den kaynaklandığı yönünde bulgular kuvvetli.Rouccutane e bir daha sıcak bakmıyorum (yuzumdekı bır çok derin akne izi rouccutane den hatıra)ne yapayım ne edeyim ben ya.
Yok cnm 83 yazacağıma 73 dıye acmısım uyelıgımı.Bioderma aynen şu an onu kullanıyorum ona rağmen harap halımProfil sayfanıza baktım 42 yaşındamısınız.bu sivilceler o yaştadamı geçmiycek.yıllardır bende usandım artık.şöyle ışıl ışıl bi cildim olmadı.yapmadığım şey kalmadı.kaç sefer doktora gittim yok yok.bi türlü tam düzelmedi.şuan emziriyorum ilaçta kullanamıyorum zaten pek bi işede yaramıyo.emzirmeyi bitirdikten sonra roccakutan kullanmayı istiyodum gerçi doktor yazmadı boşa uğraşma yazamam onu dedi demek oda çözüm değil.daha önce doktorun biri bioderma ürünleri önermişti kullandım biraz fayda etmişti sanki.şimdi tekrar aldım kullanıyorum.
Canım yanlıs olmus 83 dıyecegıme 73 gercı yıne kucuk bı yas degıl ergenlere tas cıkarır su an yzumYanlış anlamayın ama sizin yaşınızda hala sivilce çıkması bana kollajen doku hastalığı düşündürdü. Bir romatoloji uzmanına da görünmenizi tavsiye ederim
çok tşk ederim cnm deneyecegım bunlari damerhabalar bende çookk uzun zaman uğraştım zamanında hap vermişlerdi ama 1 ay kullanıp bıraktım sonrasında hiç bişey işe yaramadı sizin dediğiniz gibi. 24 yaşında tamamen kırtuldum neredeyse üst üste çıkıyodu sivilcelerim yara bere içindeydi suratım ama şimdi insanlar cildin bebek gibi filan diyolar hiç bir iz leke bile yok. ben clindoxly kullandım iki ay jer gece kullanacaksınız ama kış aylarında kullanmalısınız çünkü cildi çok inceltiyor yazın kullanırsanız başınıza iş alırsınız.bunun dışında artık güneş kremsiz asla çıkmıyorum dışarı rosher inki ni kullanıyprum çok memnunum 50 faktör ve her gün iç temizlik içinde 1 bardak suyun içine biraz limon sıkın için ben böyle yapıyorum belki bazen adet dönemşerindw 1 tane filan çıkarsa çıkıyor.ha bide her gece uatmadan önce cildimi temizlediktwn aonra 1 dincan suyun içine damlattığım 4 damla zeytin yağını tonik olarak kullanıyorım inanın hiç bir leke bile yok herkese şiddetle tavsiye ediyprum
Evet evet onlar gercek has oz olanlar oyle dıgerlerınde alkol fln var.tşkler cnm benmcnm gul suyu da cok guzel temizliyor cildi. yalniz o pembis pembis satilanlar degil hakiki olanlar
benim sivilceli bi cildim yok cnm ama bazen makyajdan Gözenek kapanir fln ya siyah nokta oluyo. uc hafta falan gece yatarken surdum sonuc super oluyordu ki memleketteyim artik yapamiyorum. berraklasiyo cilt. istersen benim gibu aksam yatarken sur cnm. ilaclarini da kullanırsın. o öcü gibi bakanlari da bosver bu dünyadan kinadiklarini iyyy dediklerini yasamadan gocmuycekler :)Evet evet onlar gercek has oz olanlar oyle dıgerlerınde alkol fln var.tşkler cnm benm
sanırım sıvılce dıyetı dıye bısı var onu uygulamak lazım cnmBenim cildimde aşırı yağlı.biodermanın sebium serisini kullanıyorum.sanki bi parça düzeldi.en azından yağı azaltıyo.ama yinede tam anlamıyla geçmiyo.
keremin annesi moralin ve desteğin için sağol.umarım kerem kotu ınsanlarla hıc karsılaasmazbenim sivilceli bi cildim yok cnm ama bazen makyajdan Gözenek kapanir fln ya siyah nokta oluyo. uc hafta falan gece yatarken surdum sonuc super oluyordu ki memleketteyim artik yapamiyorum. berraklasiyo cilt. istersen benim gibu aksam yatarken sur cnm. ilaclarini da kullanırsın. o öcü gibi bakanlari da bosver bu dünyadan kinadiklarini iyyy dediklerini yasamadan gocmuycekler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?