merhaba arkadaşlar yine bir sorunla karşı karşıyayım ne yapacağım ben nasıl bir çıkmazdır bu.daha öncede sürekli sorunlarımdan bahsettim okuyanlar bilir.bir nişanlandım nerden nişanlandımsa hiç sorunlarım bitmedi.düğüne 1,5 ay var ama sorunlar git gide artıyor.şaşırdım kaldım.baştan beri babamın pek gönlü olmadı tamam dedi ama hiç tat vermedi.ben tek kızım o yüzden çok inceledi.beklentileri çok yüksekmiş bunları göremeyince dünürlerini sevmedi.onlarda pek sevilcek şeyler yapmadılar hak veriyorum ama çok büyük şeyler değildi yaşananlar ufak tefek şeyler büyüdü genelde.ailem isteksizliği onun ailesinin tavırları iyice bunaldım nişanlımda askerdeydi 2 ay oldu geleli askerdeyken onuda çok bunalttım.askerden gelince yavaş yavaş düğün hazırlıklarına başladık.nişanlım seviyorum vazgeçmek istemiyorum aileleri boşver ikimiz yapcaz ne yapcaksak dedi hazırlıklara koyulduk.mobilyalar beyaz eşyalar alındı.ama bilezik konusunda sorun çıktı.babam 15 bilezik dedi nişanlımda tepkili bir şekilde babam 8 yapcak geri kalanını kredi çekeyim ben alayım borç ödeyelim dedi.babamda buna kızdı şimdi nişanlımdanda soğudu.niaşnlım baban işi zorlaştırıyor diyo babamdan soğudu.yani tam bir arada kaldım sizin anlayacağınız babam evinize gelmem gitmem buraya gelirken yalnız gelirsin kocanı getirmezsin diyo.baba istemiyorsan ayrılayım dedim ben karışmam diyor.nişanlımdan bu olaylardan sonra çok ters biri oldu.gergin sürekli.ben ne yapıcam kızlar geri mi döneyim ne yapayım babam bir taraftan nişanlım bir tarafta ben böyle sorunlar yaşamak istemiyorken başıma geldi.düzelir mi yoksa sürekli bu sprunları yaşayacaksam niye evleniyorum ben o zaman anlamadım.nolur bir fikir verin.
babanızda çok abartmış 15 bilezikmiş yok daha neler gramınıda söledimi 40 gramdan 15 adet bilezik olucak felan yuh yani
peki kendisi ne verecekmiş kızını evlendirirken yada damadına ne alacakmış nihal ve behlüle adnan bey yat ve yalı almıştı düğün hediyesi olarak sanırım babanızda damadına yat yada yalı alıp verecek ki 15 bilezik istiyor abartmış ....... Yani
Son düzenleme: