Şimdi kızlar daha önce yazmıştım bir buçuk ay önce düşük yaptım ne yazık ki, aynı tarihte kp çok ciddi bir ameliyat oldu. Kv, eşim, kardeşler perişan haliyle ikisi üst üste geldi ne yazık ki. Benim kafama taktığım ise bebeğim karnımda kalp atışı durmuş öğrendiğim gün kv aradı 3 gün sonra kürtaj oldum (bi gün öncesi kp ameliyatı olmuştu) ne kürtaj olduğum gün ne de sonrası kv bir gün aramadı beni hala da aramadı hep ben aradım onu hastanedeler perişanlar zaten diye kendime telkinde bulundum bayram zamanı gittik biz gittiğimizde kp hastanede idi hala eşim refakatçi kaldı hep birlikte eve döndük kv görümceler falan baktım kv telefonu almış kardeşini arıyor onun torunu var küçük onunla ilgili konuşuyor falan. Bayramda kp hastaneden çıktı iki haftadır evdeler kp im aradı beni hasta adam ama hala kv bi kere aramadı iki hafta oluyor hastaneden çıkalı ve biz döneli yine ben aradım dün. Şimdi kp yükü onda tabi o ilgileniyor uykusuz kalıyor vs. ne bileyim eşimle telefonda konuşuyor beni soruyor nasıl iyi mi diye sağolsun eşim diyo yanımda demiyor ki ver bi konuşayım ona bile razıyım yani. Sessiz çekingen bir kadın biraz, düşük yapmadan önce tüp bebek yaptırcaktık aradım tüp bebek yaptırcaz biz diye anlattım haberleri olsun diye o arada kendiliğinden oldu ama düştü
neyse şimdi hani napıyosunuz doktora gittiniz mi gitcek misiniz hiç bişi sormuyor. Hani bi kere sormuş terslemiş falan olsam dicem çekiniyor bu olaylardan önce bir sene bir buçuk sene önce falan siz sormaya çekiniyosunuzdur ben söyleyim gidiyoruz dr normal yolla olur falan dedi (o zaman öyle demişti drumuz) diye anlatmıştım. Hani ters falan da davranmıyorum tamam çekinirsin ama biraz ilgini belli et yani bilmiyorum yoksa ben mi abartıyorum. Dediğim gibi zaten hastane hastalık bakım bunların hepsi zor bir süreç ama kendi öz kızı olsa böyle mi olurdu diye de düşünmeden alamıyorum kendimi öyle öz kısı gibi ilgi alaka da değil beklediğim ama bir telefon açmak da zor olmamalı diyorum kendime. Siz ne dersiniz???