Sorunlar

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
Ben sozluyum 5 yillik iliskimiz var . Sozlumun ondan 1 yas buyuk abisi var ve nisanli, nisanlisida benden 1 yas kucuk ama seneye evleniyorlar subatta Allahin izniyle. 4 katli bir ev var ortada, birinci katta kv kp, ikinci katta eltimler, ucuncu kattada biz yasayacagiz hatta kapilari parkeleri yaptiriyoruz su an, sozlum asla kiraya gitmem ev dururken dedi (pek istemiyordum herkesle ayni evde yasamayi)
Kendimce sorunlarima geleyim
1) Kv ve kp cok soguk insanlar, kv oglunu benden kiskaniyor, sozlumun maddi yardimini belkliyorlar hep kendi durumlari orta derece olmasina ragmen ve gecirdigimiz zamanlari dusununce onlari hic sevmiyorum malesef
2) eltim olacak olan kizi seviyorum biraz kiskanclik olsada aramizda iyi biri, kaynimida sevemedim sevemiyorum cok bencil oldugu icin
3) ben biraz fesatim ve onlarin bizden once evleniyor olmasini, biz kavusuyoruz siz daha cok bekleyeceksiniz konusmalarini, ev dugun telasesinde olmalarini kiskaniyorum, sozlumle hep tartisma cikiyor bu yuzden :/ ve omur boyu kiyas icinde olacak olmamiz beni cok uzuyor, hep herseyin ilkini onlar yasadiklari icin hep bizim mutlulugumuz ikinci planda oldugu icin cok uzuluyorum
4) sozlum ailesine toz kondurmuyor, ben acik sozluyum ve kirildigim noktalari hemen soyluyorum sozlume o'da ailesini koruyor hep

Bu kafamdaki sorular sorunlar beni cok mutsuz ediyor .. Mutlu olamiyorum, sevmedigim bir aileye gelin gidecek olmak, hep elti ve kaynimla kiyas icinde olmak, aradaki sacma rekabet, hepsi simdiden cok yordu beni ve mutsuzum. Sozluyumu seviyorum ama ailesine kizdigim noktalarda ona patliyorum ozaman ondanda soguyorum... kv ve elti ile bir omur .... hepsi mutsuz ediyor beni

Sizden hangi konuda yardim istedigimi bile bilmiyorum, ayrilmak istemiyorum ama mutluda olamiyorum herseyi bir kenara birakip sozlumle mutlu olamiyorum, hep tartisiyoruz simdiden ..
Arkadaslar bana bir oneriniz var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
ev varken kiraya asla çıkmazsa, ordaki evi satıp aynı paraya başka yerden ev alın. belliki o apartmanda huzur olmayacak.

Ayrı ev.
Sizi bu şartla kabul ediyorsa etsin.
Herşeye tamam diyorsunuz evlenmeden.
Sanki adam uçacak gidecek gibi istemediğiniz şeylere Hayır demesini bilin.

ailemde biliyor onlarda o ev'de yasamami istiyor cunku ev veya daire alacak durumumuz yok olmayacakda yakin zamanda
kiraya cikma imkani sunmuyor kimse bana :KK43:

Adam ev kirası veremeyecek kapasitedeyse zaten ne evliliği.

evet o kapasitede ama neden
ailesine maddi yardimda bulundugu icin
kendi katini 0dan kendisi duzdugu icin
dugunude ustelik kendi basina yapacak oldugu icin ...
bende hic hoslanmiyorum bu durumdan ama elimden gelen birsey yok

ev ona ait degil ki kv kp asla satmaz evlerini canim ..
amaç o değilki bunlar hep bahane.. niye satmıyor kayınpedere dert olan ne var. evse yine ev alınacak. asıl dert çocuklarını dizinin dibinden ayırmamak. evlenselerde bağımsızlık vermemek. kontrol altında tutmak. eğer bu fikirde değillerse oğlum satsın beğendiği evi alsın yeter ki mutlu olsun derlerdi.

Açıkcası bence kendini biraz törpülemeye çalış. Bu iş burdan başlar kıskançlık konusu ömür boyu seni çok yıpratır. Boşver onlar birkaç yıl önce evlensin ne olacak bu sebepten sözlünle kavga edip ilişkini yıpratma bence. Ayrı eve çıkmak için imkanınız var mı ?

amaç o değilki bunlar hep bahane.. niye satmıyor kayınpedere dert olan ne var. evse yine ev alınacak. asıl dert çocuklarını dizinin dibinden ayırmamak. evlenselerde bağımsızlık vermemek. kontrol altında tutmak. eğer bu fikirde değillerse oğlum satsın beğendiği evi alsın yeter ki mutlu olsun derlerdi.

tamda dedigin gibi hatta 10 kat fazlasi ...

Açıkcası bence kendini biraz törpülemeye çalış. Bu iş burdan başlar kıskançlık konusu ömür boyu seni çok yıpratır. Boşver onlar birkaç yıl önce evlensin ne olacak bu sebepten sözlünle kavga edip ilişkini yıpratma bence. Ayrı eve çıkmak için imkanınız var mı ?

tesekkur ederim ayri ev ihtimali malesefffff yok

kiskanclik konusuna gelince, icimden geliyor kendime engel olamiyorum kendimide onuda mutsuz ediyorum bu konuda

Kayınvalideyle aynı binada olup mutlu olanını ben hiç görmedim. Aynı binada olacağınız için dertleri bu kadar büyütmüşsünüz. Sorun etmekte de haklısınız 2017'ye çok var umarım sözlünüzü ikna edebilirsiniz

Kayınvalideyle aynı binada olup mutlu olanını ben hiç görmedim. Aynı binada olacağınız için dertleri bu kadar büyütmüşsünüz. Sorun etmekte de haklısınız 2017'ye çok var umarım sözlünüzü ikna edebilirsiniz

canim su an o evin icini duzmeye basladik kapi parke yaptiriyoruz
sozlumun maasiyla hep birseyleri yapmaya calisacagiz bu 1 senede ..
yani iyice imkansiz olacak baska bir yere gitmek o eve onca para atildiginda ama bunu engellemekte elimden gelmiyor hicbir turlu

tesekkur ederim ayri ev ihtimali malesefffff yok

kiskanclik konusuna gelince, icimden geliyor kendime engel olamiyorum kendimide onuda mutsuz ediyorum bu konuda
2017 ye kadar durumlar düzelir ayrı eve çıkarsınız umarıım. Kıskançlık konusunda olayı farklı yönden düşünmeye çalış biraz. Mesela bir kaç yıl sonra evlenmenin de avantajları olucak mutlaka. Bazı şeyleri daha iyi gözlemleyip tecrübe ediceksin. Biraz da bu yönden bak bence..

aslinda beni asil mutsuz eden kv ile degilde elti ile ayni evde yasayacak olmak
benimde masum bir karakterim yok, oldukca fesat bir karakterim varmis bunu anladim artik ve nasil olacak ben hep mutsuz olucam diye korkuyorum

hep mutsuz olacaksin bunu sende biliyorsun... ya boyle yasamaya eyvallah diyeceksin yada cozum yolu bulacaksin....

hep mutsuz olacaksin bunu sende biliyorsun... ya boyle yasamaya eyvallah diyeceksin yada cozum yolu bulacaksin....

canim cozum yolu bulamiyorum
bendede suc var kiskanc ve fesat olmasam boyle olmayacak hic belkide ..

hic sorunsuz giden iliskimiz ciddilesince aileyle bir araya gelmeye baslayinca, eltimler evlilik karari alip dugun hazirliklarina baslayinca iliskimiz resmen tepetaklak oldu, okadar mutluyken simdi cogunlukla tartisiyoruz

disaridan bakinca cozum benim aldiris etmemem gibi duruyor ama bende bunu yapamiyorummm

Benim eltimle, kayinvalidemle falan oyle buyuk bi sorunum yok ama buna ragmen asla ayni evde oturmazdim.. Cok bilirim o "ama ayri ev" savunmalarini sonra evlenince sabahtan aksama ayni evde olmanizi isteyecek sadece gece gidin yatin diyecek kayinvaliden.. Bi misafirin olunca sorguya ceker, kendi ailen bi kere fazla gelse hesabini soracak falan..
2017'e daha cok var o zamana kadar vazgecir sozlunu..
Eltine gelirsek bosuna kiskanclik yapiyorsun.. Simdiden boyle davranirsan ilerde daha cok cekisirsiniz huzurunuz olmaz. Herkes ayni yasta evlilige hazir olacak diye bi kanun yok. O simdi evleniyor sen ise okulun bitince istiyorsun. Inan bana en mantiklisi seninki..

X