• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunları konuşmaktan kaçan bir eşim var

icinizdenbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
18
1
3
34
Kızlar lutfen yardım edin yeni evliyiz daha 9 ay oldu esım konu ne olursa olsun herhangı br sorunumuz oldugunda konusmuyor. Konusmak ıstedgmde kızıyor yatak dahı ayırıyor. Evlenmeden once uzun bır donem beraberlıgımız oldu ama onun sevgılı ıken farklı bır ulkede olusu aılelerın evlılıgımıze manı olusu benım okulum vs ayrıldık 2 yıl kadar ayrı kaldıktan sonra bırgun cat dıye gerı geldı ve suan 9 aylık evlıyız. Nısan evlılık vs hepsı bzım ıcın cok zorlu surecler oldu ozamanda hep konusmaktan kacındı sımdı evlıyız zaman gectıkce degısecegıne dahada kotu oluyor lutfen bana bı akıl verın. Ona nasıl davranacagımı dahı sasırıyorum sorunlarımı ıcıme ata ata bı hal oldum.

Bir örnek verebilir misiniz konuşmalarınıza dair? Belki konuşmanın sonu kavgaya dönecek diye korkuyor olabilir. Biraz örnek verin lütfen.

Bende biriyle gorusuyordum aynen senin anlattigin gibi davraniyordu bana. Sorunlar konusulur bir cozum bulunur. Konusmuyordu, ben anlattigimda susuyordu sadece ben biraktim kurtuldum. Allah yardimcin olsun canim, insallah bir yol bulursun

babam annemin ömrünü yedi bu şekilde tam 25 sene..

annem hep der "ben müneccim miyim konuşmazsan nerden bileyim"..

küçükken pek birşey anlamazdık ama büyükçe ev ortamı çekilmez hale geldi..

henüz evliliğinizin başındasınız mutlaka bu durumu aşın, aşmaya çalışın..

kendi kendine asla düzelmez..

Bir örnek verebilir misiniz konuşmalarınıza dair? Belki konuşmanın sonu kavgaya dönecek diye korkuyor olabilir. Biraz örnek verin lütfen.

Ornegın aıle apartmanı degıl aıle mahalesınde yasıyoruz butun sulale komsum. Aralarında yapayanlızım tek tesellım sevdıgım adam ıle evlı olmak ama o da hamılelıgımden sonra pek bı soguk davranmaya baslar oldu soguklugu cınsel yonden. Sebebını sordugumda bı cevap yok kacıp gıtmek var. Yada aılesı ıle problem yasayıpta bana bı haksızlık ettıklerınde ona bunu anlattıgımda yıne cevap vermez ne sen haklısın der ne de onlar ama ben bunu ona anlattım dıye sınırlenır bı derdın varsa onlarla hallet der. Sonra Annemlerle aynı il ıcındeyız ama aylarca gtmeme ızın vermıyor gıttıgımde ıkı uc gun kalıyorum tabıkı onun ızın vermesı ıle orda kaldım dıye telefonlarına bakmıyor acınca soguk konusuyor eve dondugumde neden boyle yapyorsun sen ızın verdın ya kalayım dıye dıyorum. Yıne aynı sekılde ıyı kaldın ıste daha ne beklıyorsun benden dıyor. Buna benzer mılyonlarca sey. Dun pskıyatrdan randevu aldıgımı soyledım sebeb dedı mutsuzum dedım ıcınden cıkamadıgım dertlerım var dedım mesela ne dıye sordu bende senınle konusamıyorum dedım cevap gene bıldık cunku hep sacma seyler konusuyorsun konusmaya degmez dedı.

babam annemin ömrünü yedi bu şekilde tam 25 sene..

annem hep der "ben müneccim miyim konuşmazsan nerden bileyim"..

küçükken pek birşey anlamazdık ama büyükçe ev ortamı çekilmez hale geldi..

henüz evliliğinizin başındasınız mutlaka bu durumu aşın, aşmaya çalışın..

kendi kendine asla düzelmez..

Ah bunu nasıl becercem bır bılsem yıllardır tanıyorum hanı oncedende de boyleydı ama ozaman sadece sevgılıydık. Kendsıde derdı yanımda olsan bu sorunlar olmazdı dıye ozaman ulkeler dahı farklıydı hep buyuzden ertelerdı konusmalarını sevgısını sımdı ayn oda sınırı ıcınde kendımı ona yabancı hıssedıyorum.

Allah Allah şaştım kaldım, çözemedim eşinizi :( başka arkadaşlar belki anlarlar ama bana kalsa ıslak odunla sabah akşam dövdürürdüm bu adamı.

Bende biriyle gorusuyordum aynen senin anlattigin gibi davraniyordu bana. Sorunlar konusulur bir cozum bulunur. Konusmuyordu, ben anlattigimda susuyordu sadece ben biraktim kurtuldum. Allah yardimcin olsun canim, insallah bir yol bulursun

Insallah canım ben bıraktımda ne oldu sankı ne onunla ne onsuz moduna gırdım bu kezde evlıyım cok sukur evlılıgımden asla pısman degılım ama korkum o kı boyle gıderse pısman olacagım :(

Allah Allah şaştım kaldım, çözemedim eşinizi :KK43: başka arkadaşlar belki anlarlar ama bana kalsa ıslak odunla sabah akşam dövdürürdüm bu adamı.

Yok ya daha ıslak odunu hak etmedı ama bazen uykudayken onu bogasımda gelmıyor deıl hanı :) gecen yatagını ayırdı ıkı gun ne yemek yedı ne konustu sonra eve gelınce ılk atak benden dayanamadım artık elımı uzattım hos geldın der gıbı tuttu elımı sarıldı optu sonra hanı yumamısken dedım yemegını cayını corbasını ıctıkten sonra neden dun okadar erken uyudun dedım cok uzgundum moralım bozuktu hıcbısey yapasım yoktu uyudum dedı tabı baska odada uyudu neden benım yanımda degıl pekı dedım hıc baslamayalım acma konuyu dedı tekrar tartscaz dıye sustum.

Çok mu dırdır yaptınız evlendiğinizden beri diye soracağım fakat bekarken de böyleydi diyorsunuz. Adam konuşmaya başlıyor en heyecanlı yerinde neyse konuşmayalım diyor hayret bir şey

Çok mu dırdır yaptınız evlendiğinizden beri diye soracağım fakat bekarken de böyleydi diyorsunuz. Adam konuşmaya başlıyor en heyecanlı yerinde neyse konuşmayalım diyor hayret bir şey
Aınen canım dun tamam dedım konuscak ılk defa tak hıc olmadık anda kestırıp atıyor suana kadar konusupta onunla cozebıldıgım tek derdım aıleme gıdınce bana soguk davranması oldu o da yalvar yakar hanı ne olursun dedım yalvarırım kızma neden boyle yaptgını soyle sonunda dayanamadı ılkkez haksızken ınsanın hosuna gıdecek bı kelıme ettı o da sen yooken ben yapamıyorum bu evde dedı. Ozaman boyle soyle dedım trıp yapmadan ozaman sen kal desen bıle ben kalmam dedım ne blım ya anlamıyormusun bak sen evde yokken yemek dahı yemıyorum dedı. cıdden ozaman fark ettım ben yooken bısey yemedıgınıde.

acaba hamılesınız dıyemı sımdı daha cok etkılenıyorsunuz. ama cok gurur kırıcı yatak ayırmak ne demek ya ınsan bı yastıkta omur btırmek sterken Allah yardımcın olsun canım ya benım esımde konusmaz oyle konu acılcakta ben arada laf sıkıstırıp derdımı anlatcam otur konus desek asla yanı

Back
X