Sorunlarım bitmiyor,bitmedi,bitemeyecek..

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.333
3.990
Daha önceki konularımı biliyorsunuz zaten benim dertlerimden size bile gına geldi farkındayım ama bir de beni düşünün.Kusura bakmayın lütfen sizden fikir almak iyi geliyor.
Ufak bir hatırlatayım nişanlımla eften püften sebeplerden bile kavga ediyoruz diye ayrılmıştık.
Babamla babalar günü için babasının yanına gitmiştik o esnada babası ''işten çıkmadığın için kavga ediyorsunuz'' dedi ''oradan birisinden şüpheleniyor sen onun odasına girip konuşuyor musun diye''dedi (şüphelendiği adam nişanlımın uzak akrabası ve geçmişte hataları olmuş diye) babamda bana ''nişanlın istemiyorsa işten çık'' dedi.Babasının yanında beni destekleyeceğine hem de bize gelin bu konuları konuşalım dedi.
Babam 3 gün onları bekledi gelmediler nişanlıma babası söylememiş beklediğimizi hoş ben değil babam bekliyordu sonra nişanlım öğrenip babamı aradı geleceğiz diye dün akşam geleceklerdi ama dün bana mesaj attı ''akşam gelmeyeceğim seni görmek istemiyorum' diye baban madem ayrıldığımıza inanmak istemiyor ben konuşurum iş yerine geldim baban yok yazmış.Ben arkadaşına eşyaları vermek istiyorum yazdım diye kızdı bu sanırım bana neden yazmadın falan demişti.Benim de nişanlıma anlatmam gereken bir konu vardı,''seninle yüz yüze konuşmam lazım ama barışmak asla niyetim değil'' dedim.'Senin yüzünü görmek istemiyorum, sensiz daha mutluyum ,zor olan sana katlanmak,mutsuzluğum için uğraştın ama başaramadın'' gibi bir sürü şey yazdı aradım açmadı ''sesini duymak istemiyorum''yazdı ''Nişanlını dinlemeyecek misin'' dedim ''sen benim nişanlım değilsin'' dedi.Sinir krizleri geçirdim iş yerinde ağlamaktan burnum falan kanadı o şüphelendikleri insan yani benim müdürüm eve bırakayım seni dedi ben de babamın yanına bırakın dedim hani belki halimi görür de anlar diye keşke gitmez olaydım.Nişanlımda o arada sana acımıyorum da şu pırıl pırıl ailene üzülüyorum akrabaların onlar hayalimin de ötesinde iyi insanlardı falan yazmış sen umrumda değilsin yazmış engelledim onu her yerden.
Nişanlım annemi aramış babam sinirlidir anne sen konuş istemediğimi söyle demiş senin kızın şöyle senin kızın böyle hakkımda bir sürü şey söylemiş o kadar çok şey var ki neyse zaten uzun oldu.

Asıl kısıma gelelim.
Babam dün bana neden o adamla geldin nişanlının sevmediği bir insanla neden geldin dedi o bana 'sen benim nişanlım değilsin dedi' dedim dinlemedi.Ay sonuna kadar işten çıkacaksın dedi ben çıkmayacağım deyince 'çıkmazsan defol git bu evden' dedi.

Servise binmek için 15-20 dakika yürüdüğüm yolu yol üstü olduğu için servis yerine babam bırakıyordu.Bu sabah beni bırakıp gitmiş oruç olduğum halde.Sanırım nişanlımı aldattığımı düşünüyor.Yemin ederim o hayatımdayken başkasına başka niyetle göz ucuyla bile bakmadım.Vebalime girdiler bununla nasıl yaşayacaklar bakalım,babama da yazıklar olsun evden gitmeyi düşünüyorum gitsem de babam peşimi bırakmaz ne yapacağım daha önce de çok kovdu çünkü gitmeye kalktım izin vermedi bana bir akıl verin dertlerim bitmiyor.

Sonra gelen edit:Nişanlım babama akşama konuşmaya geleceğiz demiş istemiyorum dedim anneme ama olmaz dedi ne yapayım nasıl konuşayım ?

Son düzenleme:
Gerçekten de..
Neden o adamın eve bırakmasına izin veriyorsunuz?
o an çok kötüydüm ne yaptığımı bilmiyorum keşke eve bıraksaydı gene de babamın yanına bıraktırmasaydım adamla aramda yanlış bir şey olmadığı için ben yanlış bir şey görmedim.
Siz neden sadece buraya takıldınız ?

o an çok kötüydüm ne yaptığımı bilmiyorum keşke eve bıraksaydı gene de babamın yanına bıraktırmasaydım adamla aramda yanlış bir şey olmadığı için ben yanlış bir şey görmedim.
Siz neden sadece buraya takıldınız ?

Krize neden olan, şüphelenilen bir adamla şu durumda eve gitmenizi doğru bulmadığım için buraya takıldım.
Çok mu mecburdunuz onunla gitmeye.
Hareketlerinize dikkat etmezseniz hep böyle muamelelere maruz kalırsınız..

Krize neden olan, şüphelenilen bir adamla şu durumda eve gitmenizi doğru bulmadığım için buraya takıldım.
Çok mu mecburdunuz onunla gitmeye.
Hareketlerinize dikkat etmezseniz hep böyle muamelelere maruz kalırsınız..
haklısınız aslında ama gerçekten ne yaptığımı bilmiyorum feci bir haldeydim

Seni o adamın eve bırakmasından çok daha büyük sorunlar var buna takılmak cook saçma.

Ve sen de baban da hala nişanlım - nişanlın modundasiniz ne eski nişanlı ne eski k.peder seni istemiyor. Açık mi bu? Daha fazla kendinizi düşürmeyin bence.

haklısınız aslında ama gerçekten ne yaptığımı bilmiyorum feci bir haldeydim
yanlış anlamayın ama sizde de biraz inatçı bir yapı var
adam sizi ondan kıskandığını bu kadar belirtmişken nedenini de söylemişken
neden hala ısrarla onun arabasına biniyorsunuz
ben olsam değil arabasına binmek mümkün olduğunca az konuşurdum
E EBRU 72 abla gibi bende buraya takıldım..

Seni o adamın eve bırakmasından çok daha büyük sorunlar var buna takılmak cook saçma.

Ve sen de baban da hala nişanlım - nişanlın modundasiniz ne eski nişanlı ne eski k.peder seni istemiyor. Açık mi bu? Daha fazla kendinizi düşürmeyin bence.
ben zaten eşyaları vermek istiyorum ama almıyorlar ne de benim yüzüğümü eşyalarımı getirmiyorlar başkasıyla da yollamıyorlar annem babam onu çok seviyor hala çok seviyorlar bitmesini kabullenemiyorlar onlara karşı çok saygılı birisi her işlerine koşardı sürekli ailemi ziyarete gelirdi akrabalarım desen keşke bizim de böyle bir damadımız olsa derlerdi o yüzden herkes beni haksız görüyor ne kadar zor bir durum ben barışmak istemiyorum Allah'a yakın bana uzak olsun ama sanki onunla zorla evlendireceklermiş gibi davranıyorlar iyice küçük düşürdüler beni

Oraya takılan benim.
Çoook saçma dediğiniz yere..

Çok fazla sorunlar var evet ama tüm bunların üzerine bu adamla eve gitmesi gayet de takılacak bir durum.
Onun yüzünden baba evden kovuyor farkında değilsiniz sanırım.
Diğerleri bir şekilde zamanla halledilebilir şeyler.
Nişanlısından ayrılır, bir süre sonra hayat normale dönmeye başlar.
Ama bu adamla bu şekilde düşünülmeden yapılacak hareketler çok daha kötü şeylere sebep olur.
Bakın konu sahibi evinden kovuldu bu adam için.
.

yanlış anlamayın ama sizde de biraz inatçı bir yapı var
adam sizi ondan kıskandığını bu kadar belirtmişken nedenini de söylemişken
neden hala ısrarla onun arabasına biniyorsunuz
ben olsam değil arabasına binmek mümkün olduğunca az konuşurdum
E EBRU 72 abla gibi bende buraya takıldım..
bazen insan aptallık edebiliyor işte

Oraya takılan benim.
Çoook saçma dediğiniz yere..
Çok fazla sorunlar var evet ama tüm bunların üzerine bu adamla eve gitmesi gayet de takılacak bir durum.
Onun yüzünden baba evden kovuyor farkında değilsiniz sanırım.
Diğerleri bir şekilde zamanla halledilebilir şeyler.
Nişanlısından ayrılır, bir süre sonra hayat normale dönmeye başlar.
Ama bu adamla bu şekilde düşünülmeden yapılacak hareketler çok daha kötü şeylere sebep olur.
Bakın konu sahibi evinden kovuldu bu adam için.
.
Iyi de ben sizin yorumunuzu görmedim ki o laflar nişanlı ve babaya idi.lutfen sakin olun.

estağfirullah
bir de ısrarla adam da babası da istemiyor artık evlenmenizi
bence zor tabi ama vazgeçin bu sevdadan.. yapılacak bişey yok
yok yanlış anladınız ben zaten evlenmek istemiyorum böyle bir insanla ve bu aile ile zaten çok sorun yaşayacaktım ama nişanlım aslında benden vazgeçmiyor ben eşyalarını alsın dediğim için sinirlenip öfkeyle bana onları söyledi eşyaları vermek istiyorum altınları falan var ama hala almıyorlar eşyalar alınıp verilse tamamen kopacak ama ne yapmaya çalışıyorlar bilmiyorum ben onu engelledim diye içerlenmiş arkadaşına gitmiş söylemiş zaten her kavgamızda seni görmek istemiyorum uzak dur benden diyor ama gene o geliyor beni görünce dayanamayacağı için görüşmek istiyor bana sensiz daha mutluyum diyor dün annemi aramış ne oldu tuğbaya eve gitmiş demiş sanki tek o mu mutsuz ben kaç gündür uyuyamıyorum hasta oldum demiş

Adam zamanında yanlış birşeyler yaptı diye sizi mi siliyor nisanliniz.size güveni yok mu yani ne babanız ne nisanliniz kimse size güvenmiyor işten çıkarıp eve kapatınca tam istedikleri gibi biri mi olacaksınız. Asıl sorun bu bence

Başka işe girme ihtimalin yok mu? Nişanlını da boşver zaten dertliydin ondan.
girerim ama ben daha önce çok zor şartlar altında çalıştım şimdi hafta sonum tatil, belli saatlerde çalışıyorum, servisim yemeğim var ,emreden yok masa başı işim ne bileyim böyle iş zor bulurum

Valla artık bakmayayım diyorum gene girdim baktım içim şişti ya.
Bu kadar mı zor bitirmek.
Resmen kangren kolla hala süründürüyorsun kendini.
Baban zaten artık şaşırtmıyor beni. Hala nişanlına kızını yamar gibi.

Çok mu zor eşyaları kargo ile gönder yine gönder onlar yüzüğünü göndermezse sadakam olsun de bitir gitsin artık .
neyin davası bu?

X