• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunlarlı nasıl savasıyorsunuz?

birine anlatmam lazım, ya abime ya eşime
o zaman hemen geçiyo, çünkü onlar bana o sorunun hep ne kadar önemsiz bişey olduğunu gösteriyolar
yani önemli olan, dünyadaki herşeyi, başka insanları, daha büyük problemleri düşünüp, birazda sorunu kendim yarattığımı cünkü abarttıgımı anlamam. ama bunu bildiğim halde kendim altından kalkamıyorum bu da ayrı

üstesinden gelemeyecek bir dert vermeyeceğini biliyorum tanrının...benim bu problemin altından kalkabileceğime karar vermiş diye düşünürüm.madem ki ööle,o halde çare seçeneklerini de yanına sunmuştur diye düşünerek bu işin içinden nası çıkabileceğime karar veririm.problemin nedenini sadece tecrübe edinme maksadıyla sorgularım ki aynısı tekrar önüme ısıtılıp konmasın diye..ama asla neden beni seçtiğini sormam.yaşanması gerekiyordu yaşandı ve bitti der hayatıma kötü bi anı olarak ekler,beyinde de çok yer kaplamasın diye bilinç altıma iteler normal hayatıma devam ederim.her işte bi hikmet varmış ve her karanlık gecenin aydınlık bir sabahı olur sözleri de benim teselli sözlerimdir...

her hayır da bir şer..her şerde bir hayır vardır..
bazen zorlansam da bunu düşününce birazcık olsun rahatlarım..ve dua ederim..
dua çok önemli..:69:

Back
X