- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Çok teşekkür ederim. Aslında alıştığımı düşünüyorum ama böyle yeni bir olay yaşadığım zaman gün yüzüne cıkıyor. Sonra onlar yüzünden hamilelikte stres yaşadığım için iyice öfkeleniyorum.Bu saatten sonra neyi değiştirebilirsiniz ki. Üzülmeyin boş yere. Bebeğinizi kucağınıza almaya çok az kalmış artık kendinizi ona verin. Ve bebeğinizi sağlıklı, huzurlu, mutlu bi ortamda büyütmeye harcayın enerjinizi. Onları da olduğu gibi kabul edin. Eşinizle, yavrunuzla mutluluklar dilerim.
Öyle ama içimde kimsenin dolduramadığı kocaman bir boşluk var. Böyle olaylarda gün yüzüne cıkıp beni bunalıma sürüklüyor. Üstelik sırf o evden kurtulsun,ona iyi gelsin diye annemi dogumda yanıma cagırdık. Şimdi gelmesini istemiyorum ama söyleyemem tabi. Ama yine böyle şeyler yapacak ve beni üzecek.insan ailesini seçemiyor malesef .madem aileniz böyle beklentiyi düşük tutup mesafeyi korumak en iyisi.bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza
Konu annem degil zaten istedigi zaman cıkıp gelir. Konu teyzem, o başak şehirden geldi. Zaten onun yılda en fazla bir iki kere evime gelme ihtimali var. Bir de bir sıvı yağı bile yok diye düşünüp belki üzülür diye kurdum annem için de. Zaten hazırlıklı olma,haber verme konusunda hassas oldugumu da cok iyi bilir. Sorun da her şeyi bile bile yapıp inat gibi yapması. Tepki verince haklısın demek yerine istisnasız hep kendini savunması. Üstelik beni ablamla bir tutması da canımı yaktı.Ailenizi olduklari gibi kabullenin.
Tamam kötü yanlari vardir eminim .. ama annenizin gelmesine niye tepki gösterdiniz ki?
Hazirliksiz yakalanma durumlari yabancilar arasinda olur. Insanin yakinlari, en azindan anne baba kardesleri vs habersiz de gelebilir diye düsünüyorum.
Aile icinde de randevu alacaksak ohoo.. Yani bu konuda sizin tepkinizi yanlis buldum. Anneniz de üzülmüs o yüzden öyle davranmistir size, hakli olarak.
Annem hep böyle anlayışsız biri oldu.Anneniz ne kadar garip kedinizi başkasına vermenizi istemesi kendisi de bir kedi sahibiyken hele...
Sizinki bildiğiniz kötülük peşinde. Annem en azından bilinçli kötülük yapamaz. Sadece pskoljisi bozuk ve cahillik var. Ama borc olayında da ben babamdan aynen sizinki gibi muzdarip haldeyim.Valla benimkinin yaninda sizinkisi biraz daha iyi gibi. Benimde anne baba ayri. Annem bencil kadinin teki. Kendisnden baska kimseyi düşünmez suçunu asla kabul etmez hep kendini hakki görür egoist bir kadin. Mesela bir sır versem deme dedigim kisiye hemen dedigini anlarım birde yanlis anlatir carpitarak yani. Bana borcu var mesela gider kendine bilezik aldirir esine. Onu alana kadar kizima olan borcumuzu ödeyim demez. Kayinvalideme acar telefonu babam hakkinda serefsiz diye konusur. Esimin ailesine bizi kucuk dusurmus olur ama bunu ona anlatamam tam tersine suc bende degil babandaydi diyerek bunu herkese ispatlamaya calisir. Daha neler neler saysam bitmez
Yok yok benimkide bilincli yapmaz yapmadigini biliyorum psikolojisi bozuk ve cahil bir kadin. Inanin. Allahtan babam iyiSizinki bildiğiniz kötülük peşinde. Annem en azından bilinçli kötülük yapamaz. Sadece pskoljisi bozuk ve cahillik var. Ama borc olayında da ben babamdan aynen sizinki gibi muzdarip haldeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?