- 21 Eylül 2009
- 9.781
- 10.059
Merhaba hanimlar
Saglik sektorunde bir firmada calismakta yim.
Yaklasik 150 kisiyiz.
Bitane amirimiz var cok sorunlu.herkese kotu davraniyor.bazen kaba davraniyor,laf soyluyor falan.bolum sorumlusu yani 15 20 kisinin sorumlusu.
Sabah 8 aksam 5,5 seklinde calisiyoruz haftasnlari tatil.extra mesailerimiz oluyor.bu sorumlu 40 gun falan oldu bu gorev verileli.
Goreve geldiginden beri sirayla herkesi mesaiye yaziyor ama inatla beni yazmiyor.yerine gecicem korkusu var pek hoslanmiyor benden.
Bende sendika temsilci mize durumu aktardim,surekli bana laf carpiyor ayrica,beni israrla mesailere yazmiyor vs vs dedm.biraZ takip ettik 2 aydir cidden yazmjyor cumartesileri veya aksamlari.
Bu konu cagirilip tam sorulacakti mi bayan bu sabah bana 20 kusur kisi icinde hakaret etti.
Durup dururken
Surata bak suraya
Beni mi oldureceksin,kimi oldurucen,hangimizi,vs
Ne varmis suratimda
Kendine ugrascak baska bisey bul dedim
Aynaya git bak vs vs dedi
Hala herkesin icinde bebi rencide etti,bazi bayanlarda guldu.
Temsilcumize durumu hemen aktardim
Vardiya amirini cagirdu durumu aktardi.
Tamamen sorummu haksiz bulundu vede tutanak yiyecek....
Geldi benden ozur diledi fakat surekli bhrnu havada biri hep aynini yapiyor,ozrunu kabul etmedim
Saka yaptigini beni sevdgini vs vs soyledi ama ben inanmiyorum.kendisiyle de gorusmusler ,kabul etmis ama bala saka yaptim diyormus.
Simdi ytkililer bana birakti durumu,sen me.dersen ona gore davranicaz dediler,yani kabul edersem hakkinda islem yapilmayacak ama
Etmessem tutanak yiyecek...
Birinin ona.dur demesi lazimdi,
Ama hala diyorym cokmu abarttim vs vs
Bu arada en zor ugrastirici isleri bana veriyor
Ama mesailere yazmiyor
Boyle de yapinca kasit arar oldum
Uyumlu.bjriyim genelde
Su an.ne.yapsam bilemedim ama.hala cok.kizginim
Kac dk geldi ozur diledi beni sevdgni vs bi.sorunu vs olmadigini soyledi
Fakat tutanak korkusumu bu?
Daha onceden de kotu.davrandigi oldu.hep sabrttim.
Sizce ne yapayim..
Telden yaziyorum noktalamalara hataolabilir.
Saglik sektorunde bir firmada calismakta yim.
Yaklasik 150 kisiyiz.
Bitane amirimiz var cok sorunlu.herkese kotu davraniyor.bazen kaba davraniyor,laf soyluyor falan.bolum sorumlusu yani 15 20 kisinin sorumlusu.
Sabah 8 aksam 5,5 seklinde calisiyoruz haftasnlari tatil.extra mesailerimiz oluyor.bu sorumlu 40 gun falan oldu bu gorev verileli.
Goreve geldiginden beri sirayla herkesi mesaiye yaziyor ama inatla beni yazmiyor.yerine gecicem korkusu var pek hoslanmiyor benden.
Bende sendika temsilci mize durumu aktardim,surekli bana laf carpiyor ayrica,beni israrla mesailere yazmiyor vs vs dedm.biraZ takip ettik 2 aydir cidden yazmjyor cumartesileri veya aksamlari.
Bu konu cagirilip tam sorulacakti mi bayan bu sabah bana 20 kusur kisi icinde hakaret etti.
Durup dururken
Surata bak suraya
Beni mi oldureceksin,kimi oldurucen,hangimizi,vs
Ne varmis suratimda
Kendine ugrascak baska bisey bul dedim
Aynaya git bak vs vs dedi
Hala herkesin icinde bebi rencide etti,bazi bayanlarda guldu.
Temsilcumize durumu hemen aktardim
Vardiya amirini cagirdu durumu aktardi.
Tamamen sorummu haksiz bulundu vede tutanak yiyecek....
Geldi benden ozur diledi fakat surekli bhrnu havada biri hep aynini yapiyor,ozrunu kabul etmedim
Saka yaptigini beni sevdgini vs vs soyledi ama ben inanmiyorum.kendisiyle de gorusmusler ,kabul etmis ama bala saka yaptim diyormus.
Simdi ytkililer bana birakti durumu,sen me.dersen ona gore davranicaz dediler,yani kabul edersem hakkinda islem yapilmayacak ama
Etmessem tutanak yiyecek...
Birinin ona.dur demesi lazimdi,
Ama hala diyorym cokmu abarttim vs vs
Bu arada en zor ugrastirici isleri bana veriyor
Ama mesailere yazmiyor
Boyle de yapinca kasit arar oldum
Uyumlu.bjriyim genelde
Su an.ne.yapsam bilemedim ama.hala cok.kizginim
Kac dk geldi ozur diledi beni sevdgni vs bi.sorunu vs olmadigini soyledi
Fakat tutanak korkusumu bu?
Daha onceden de kotu.davrandigi oldu.hep sabrttim.
Sizce ne yapayim..
Telden yaziyorum noktalamalara hataolabilir.