sorunlu amir sorunsali

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.781
10.059
Merhaba hanimlar
Saglik sektorunde bir firmada calismakta yim.
Yaklasik 150 kisiyiz.
Bitane amirimiz var cok sorunlu.herkese kotu davraniyor.bazen kaba davraniyor,laf soyluyor falan.bolum sorumlusu yani 15 20 kisinin sorumlusu.
Sabah 8 aksam 5,5 seklinde calisiyoruz haftasnlari tatil.extra mesailerimiz oluyor.bu sorumlu 40 gun falan oldu bu gorev verileli.
Goreve geldiginden beri sirayla herkesi mesaiye yaziyor ama inatla beni yazmiyor.yerine gecicem korkusu var pek hoslanmiyor benden.
Bende sendika temsilci mize durumu aktardim,surekli bana laf carpiyor ayrica,beni israrla mesailere yazmiyor vs vs dedm.biraZ takip ettik 2 aydir cidden yazmjyor cumartesileri veya aksamlari.
Bu konu cagirilip tam sorulacakti mi bayan bu sabah bana 20 kusur kisi icinde hakaret etti.
Durup dururken
Surata bak suraya
Beni mi oldureceksin,kimi oldurucen,hangimizi,vs
Ne varmis suratimda
Kendine ugrascak baska bisey bul dedim
Aynaya git bak vs vs dedi
Hala herkesin icinde bebi rencide etti,bazi bayanlarda guldu.
Temsilcumize durumu hemen aktardim
Vardiya amirini cagirdu durumu aktardi.
Tamamen sorummu haksiz bulundu vede tutanak yiyecek....
Geldi benden ozur diledi fakat surekli bhrnu havada biri hep aynini yapiyor,ozrunu kabul etmedim
Saka yaptigini beni sevdgini vs vs soyledi ama ben inanmiyorum.kendisiyle de gorusmusler ,kabul etmis ama bala saka yaptim diyormus.
Simdi ytkililer bana birakti durumu,sen me.dersen ona gore davranicaz dediler,yani kabul edersem hakkinda islem yapilmayacak ama
Etmessem tutanak yiyecek...
Birinin ona.dur demesi lazimdi,
Ama hala diyorym cokmu abarttim vs vs
Bu arada en zor ugrastirici isleri bana veriyor
Ama mesailere yazmiyor
Boyle de yapinca kasit arar oldum
Uyumlu.bjriyim genelde
Su an.ne.yapsam bilemedim ama.hala cok.kizginim
Kac dk geldi ozur diledi beni sevdgni vs bi.sorunu vs olmadigini soyledi
Fakat tutanak korkusumu bu?
Daha onceden de kotu.davrandigi oldu.hep sabrttim.
Sizce ne yapayim..
Telden yaziyorum noktalamalara hataolabilir.

Merhaba hanimlar
Yaklasik 150 kisiyiz.
Bitane amirimiz var cok sorunlu.herkese kotu davraniyor.bazen kaba davraniyor,laf soyluyor falan.bolum sorumlusu yani 15 20 kisinin sorumlusu.
Sabah 8 aksam 5,5 seklinde calisiyoruz haftasnlari tatil.extra mesailerimiz oluyor.bu sorumlu 40 gun falan oldu bu gorev verileli.
Goreve geldiginden beri sirayla herkesi mesaiye yaziyor ama inatla beni yazmiyor.yerine gecicem korkusu var pek hoslanmiyor benden.
Bende sendika temsilci mize durumu aktardim,surekli bana laf carpiyor ayrica,beni israrla mesailere yazmiyor vs vs dedm.biraZ takip ettik 2 aydir cidden yazmjyor cumartesileri veya aksamlari.
Bu konu cagirilip tam sorulacakti mi bayan bu sabah bana 20 kusur kisi icinde hakaret etti.
Durup dururken
Surata bak suraya
Ne varmis suratimda
Geldi benden ozur diledi fakat surekli bhrnu havada biri hep aynini yapiyor,ozrunu kabul etmedim
Saka yaptigini beni sevdgini vs vs soyledi ama ben inanmiyorum.kendisiyle de gorusmusler ,kabul etmis ama bala saka yaptim diyormus.
Simdi ytkililer bana birakti durumu,sen me.dersen ona gore davranicaz dediler,yani kabul edersem hakkinda islem yapilmayacak ama
Ama mesailere yazmiyor
Uyumlu.bjriyim genelde
Sizce ne yapayim..

İş yerinde bu tarz bir şakalaşma olmaz. İş yerinde çalışanı aşağılamak , görünüşüyle alay etmek bir taciz türü ve mobbingdir. Hakkında işlem yapılması uygun olanı.

Bence bir kerelik affet.o ezilsin senin altında. Tekrarlarsa kendini yakar.sen iyi niyetli davranmış ve karşılık görememiş olursun.

İşte bu vicdan muhasebeleri yüzünden vicdansızlar bu hareketlerine devam ediyolar. Affetmeyin. Biraz düşüp hareket etseymiş. Yaptığının bedelini ödesin.

Af etme ya ne alaka. Toplum içinde beni rencide edecek aferdersn ağzıma mıçacak. Sonra canım cicim. Yaptığı seyin sonucuna katlanacak. İyi de olmuş resmen mobbing yapmış size ve siz bunu bir an bile olsn af etmeyi düşünüyorsunuz . Acımayın acıncak hale düşersiniz..

Kesinlike tutanak yemeli.Benim ablam kız kardeşim bana milletin içinde nasıl konuştuğuna dikkat etmek zorundayken o kim oluyormuş? Çok rica edicem vazgeçmeyin,herkes haddini bilsin.

bu konularla ilgili vicdan yapılacak birşey yok. herkesin haddini bilmesi gerekiyor.
resmen toplum içinde küçük düşürülmüşsün,affetme bırak tutanak tutulsun

Merhaba hanimlar
Yaklasik 150 kisiyiz.
Durup dururken
Surata bak suraya
Ne varmis suratimda
Ama mesailere yazmiyor
Uyumlu.bjriyim genelde
Sizce ne yapayim..
Affetme canım gereken cezayı alsın. Banada takık 2kişi var bitanesi sürekli aşağılıyo eziyo allaha havale ettim çünkü hakkımı savunacak bi pozisyonda bile değilim. Koskoca kadın kafasını yastığa nasıl rahat koyuyo bilemiyorum. Bunlar zeka seviyesi düşük insanların hakkettiğinden yüksek bi makama gelmesiyle ilgili bişey bence. Yerlerini makamlarını yadırgıyolar:)

Hanimlar insanlar cok garip.temsilci sordu kim duydu sana.dediklerini, 2 3 kisi soyledim,sahit olarak yazacakti,bu arkadaslar da duydu yani olanlari,ama su an hepsi gormedik duymadik bilmiyoruz modunda lar,yani kisacasi hepsi 3 maymunu oynuyor.
Bitanesi dedi disim agriyor o an duyamadim dnlemedm vs vs,oteki dedi neden adimi verdin falan,
Yani kisacasi kimse bu haksizligi gorsugunu itiraf etmiyor.

Eve geldim esime anlattim,hata senin
Insanlara karsi agirliguni koyamiyorsun,onlara dusundurdugun sey
Ne yaparsak ne.soylersek bu alinmaz tarzinda,o yuzden sorun yasiyor sun dedi....
Aslinda hep kimseyi kirmayayim aman uyum saglayayim vs.vs.diye.dusune dusune geldigim nokta bu.biri haksizliga ugrasa ben susamam ya.savunur yaninda olurum,ama bu olay bana gosterdi ki insanlar cok fazla iki yuzlu,bana dokunmayan yilan bin yasasin mantiklari bu....

Isin ilgnc yani herkes bi seyinden skayetci bu amirin ama hic gidip haklarini aramiyorlar,bazilari da aman sen.yanlis anlamissindir
Aman mesaiye yazmayi unutmustur vs.vs savunma.modunda lar,kimseyi cozemiyorum,ve bundan sonra tutumum nasil olacak yani nasil olmali kestiremiyorum

Pazartesi olay idare ye ,yani uretim mudurune gidecek,muhtemelen tutanak yiyecek bana.davranislarindan dolayi,
Affetsem bikac zaman sonra yine devam edecek
Affetme sem,icten ice benden nefret edecek ilk firsatta kuyumu kazacak,apacik bisey yapamaz o kesinde...
Ama bu yaptigi cezasiz kalmasin ya kalmasin,haddini yerini bilsin.
Bu arada mezuniyeti vs yok,5 e kadar okumus, isi bildigi ve 5 senelik eleman oldugu icin amir yapildi,ama insan iliskileri berbat

sakın vazgeçmeyin tutanak tutturun
üst konumda diye herkesi ezemez bence bu ona bir ders olur :)))

X