Sorunlu bir durum

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Kizlar sorun = kayinvalide, yani ana sorun diyelim
Bir eltiniz olsa kayinvalidenizin tam ezip istedigi kivama getirdigi ve herseye tamam diyen neyse ama sizinde saygisizliginiz yok herseyi gerektigi gibi yapiyorsunuz ama o gelini gibi degilsiniz olamazinizda ama kv sizi ona benzetmeye calisiyor hep ovuyor onu sizi alttan assagliyor siz bozuluyorsunuz 1-2 her ayni ortama geldiginizde ve araya artik mesafe koyuyorsunuz ama bu sefer kv agliyor sizliyor ogluna dert yaniyor artik bana iyi davranmiyor diye, esinizde size yasli basli kadini uzmeye ne gerek var ki sevilmeyecek ne var, en azindan benim annem oldugu icin "gonlunu yapamazmisin kisacasi iyi davranmami pohpohlamami istiyor, ben senin annen bana kotu davransa bile senin annen oldugu icin basimin uzerinde yeri var herzaman ben ona iyi evlat olurum benimde annem gibisinden

Boyle bir durumda ne yaparsiniz?

Annen eltim gibi olmamı istiyor ama benim karakterim bu, gayet saygılı davranıyorum lütfen sen bu konuya karışma derdim eşime.

Valla yaşlı diye beni yerden yere vurmasına izin vermem kesinlikle ikaz ederdim eşimi de kayınvalidemi de

Sunu hala anlayabilmis degilim normalde yasi daha buyuk olan insan daha tecrubeli akli basinda daha anlayisli sabirli ve hayat gorgusunun daha fazla olmasi gerekmez mi..
Neden tam tersi oluyor her turlu anlayis neden kucuklerden bekleniyor..
Oldugun gibi devam et onun istedigi gibu olursan seni iyice degerszlestirir ve daha cok ezmeye calisir

Sen niye kadın muhabbetine dahil oluyorsun derdim eşime. Azarlardım öyle bana anasının lafını getirirse.
Kozlarımı kadın kadına paylaşmayı severim.
Kayınvalideye de ay x in kayınvalidesi şöyle iyi böyle iyi misilleme yapardım.
Sonra da aaa sen çok yanlış anlamışsın ne kadar kötü niyetlisin diye ağlardım eşime.

Benzer durum icindeyim, ben takmiyorum kimseyi. Esim de acti gözünü karismiyor, istedigin gibi davran diyor. Cünkü eltim gibi olmami basta esim istemiyor.
Sende konus esinle, haksiz bir durum icindeysen, oda akli basindaysa, saten senin arkanda durur.

Noktalamalar olmadığı için konuyu zor anladım ama ne olursa olsun tavrım net olurdu

Yaşlıysa yaşlılığını bilsin.
Karışmasın ona buna.
Eşiniz de kadınların işine bi karışmasın.
Of bu ana kuzuları

mesafemi korurum, gerekmedikçe muhattap olmam. o eltiyi övdükçe bende ezikliğini söylerim. oğluna bana iyi davranmıyor derken ne yaptım diye hesap sorarım.

Hic ne kv denin sahte goz yasina nede fikirsiz kocamin ustelemesine boyun egmem, saygi cercevesinde kendi bildigim gibi isleri hallederim, ve kimsenin eline koz vermemeye ozen gosteririm. Ileride kocam yada kv sende sunu ettin demesinler diye.

KV deler tehlikeli cunku ne yazikki turk erkeginin yumusak yeridir anasi. sevsede sevmesede kadin bir konustumu oglunun beynine isler adam ya anasi hipnotize ettigi icin yada sirf dirdiri dursun diye boyun eger istegine. Olay bu yani bunu bildikten sonra sizede ona gore davranin. Olayin detaylarini kocaniza anlatmaniza gerek yok size saygisizlik ettigini soyleyin yeter yok oteki gelini soyle yok benide boyle yapmaya calisiyor falan diye teori uretmeye calisirsaniz ne derseniz deyin kocaniz inanmayacaktir ve dediklerinizin bir hayal urunu oldugunu dusunecektir. Sonucta adamin kendi annesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…