Sorunlu bir nişanlılık dönemi :(

bence sorunlu bir nisanlilik dönemi degil
siz sorunlu bir nisanlisiniz
yasiniz kücük sanirim
olgunlasmadan evlenmeyi dogru bulmuyorum
sonuc okuyoruz burada tahmin etmesi zor degil

bende nişanlılık döneminde bu tarz durumlar yaşamıştım hatta burdada bikaç konuda bahsetmiştim birkaç arkadaş şımaıklıktan demişti de aklım başıma gelmişti , bu güzel zamanlarda nişanlın içinde ukte kalmasın diye her istediğini yapmak istiyorsa sende de bunun rahatlığı gelmiş olabilir ama kendini topla ki bu güzel günler stresle kavgayla geçmesin ikiniz içinde

canım kapris naz yapılır bende yaporum ama biyere kadar çok dolduysan oda sinirlenmeye basladıysa ağla hem sen rahatla içini dökmüş ol hemde o sakinleşsin. bunuda yapamıosanız sewgilin negüzel bi öneride bulunmuş gidin yardım alın

Ben yeni evli saylırım konu sahibi..
Aynen bende çok kaprisli, nazlı bir tipim.. Hoş eşim böyle seviyor beni eminim, nazlarım onun hoşuna gidiyor, ama bazen bende çok abartıyorum.aynı sıkıntı bende de var diyebilirim..
Bir sorun olduğunda hep peşimde pervane olur, gönlümü almak için taklalar atar, ayrıca kırmamak için en ufak şeylere bile dikkat eder, kelimelerini bile hep özenle seçer..

Ve biz şuan sizin gibi değiliz, bu sizin gibi olamayacak anlamına gelmiyor ama!!!
Arada düşünüyorum, 'insan karşımda ki,robot değil, melek değil ki, bir gün çıkıp yeter diyecek'
Bu şekilde işler kötü olmadan çoğu zaman kendimi frenliyorum.
Sende arada kaybetme korkusu yerleştir aklına ve onun robot olmadığıını hatırla
..

evliliğiniz de böyle olucak maalesef.bir kere sınır aşılmış ve buna siz sebep olmuşsunuz.ancak evlelince bu kişinin üzerine titreyecegini hiç sanmıyorum.ayrıca böyle yapanların karşısındaki kişiyi çok sevdiklerine de inanmıyorum.aşk bu değil çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…