avon asla kullanma derim ben sebamed likid
ve gündüz kremi sebamedin ikisini kullandım yıllarca şu an sivilcem yok tavsiye ederim
ikisi45 tutar sanırım
ve gündüz kremi sebamedin ikisini kullandım yıllarca şu an sivilcem yok tavsiye ederim
ikisi45 tutar sanırım
ben karışık kullanıyorum aslında hangisi indirimdeyse
nutricina likit
clean clear likit
sebamed likit
sabun olmasında
şu an kadınlar gününü bekliyorum indirim için bitti ürünlerim
dalin bebek şampuğanıyla yıkıyorum
her türlü sabun ciltte kalıntı bırakıyo zaten
sivilce varken fondoten ve pudra kullanma derim
makyajla uyuma
kardeşin bile olsa makyaj ürünlerini paylaşma
ikisi45 tutar sanırım
ben la roche'yi tavsiye ederim, ankette de onu oyladim.
neden dersen, avene drugstore'larda satilan bir marka ama la roche daha kaliteli yani drugstore'larda satilmaz, herhalde daha iyi bir marka oldugundandir...
drugstore mallarindan en cok neutrogena kullanirim ben, avene pek kullanmadigim icin bilgim yok maalesef...
baska alternatifin yok mu canim? baska bir sey dusunmuyor musun? illa bu 3 markadan biri mi olmali?
ben la roche'yi tavsiye ederim, ankette de onu oyladim.
neden dersen, avene drugstore'larda satilan bir marka ama la roche daha kaliteli yani drugstore'larda satilmaz, herhalde daha iyi bir marka oldugundandir...
drugstore mallarindan en cok neutrogena kullanirim ben, avene pek kullanmadigim icin bilgim yok maalesef...
baska alternatifin yok mu canim? baska bir sey dusunmuyor musun? illa bu 3 markadan biri mi olmali?
canım şimdi konu açtım bende...
konu istersen ,burdanda diyeyim..eczaneye git bir danış bitkisel bir ürün deracine temizlik jeli ve toniğini al 2 ay devamlı kullan farkı gör
canım şimdi konu açtım bende...
konu istersen ,burdanda diyeyim..eczaneye git bir danış bitkisel bir ürün deracine temizlik jeli ve toniğini al 2 ay devamlı kullan farkı gör