Haklısınızolmaz.
Olmaz6 yıllık evliyim başta libidosu tavan olan eşim şimdi ayda 1 2 kere ilişkiye girer oldu o da inanın 2 dakika sürmüyor saniyeler içinde boşlaıyor. Kendisine sürekli bu durumdan rahatsız olduğumu belirttiğim halde hiç üstüne düşmüyor. Herzmaan adım attım artık bende adım atmıyorum içimden zaten gelmiyor. Ayda 2 kere ilişki oluyor onda da saniyeler içinde bitiyor. Yoğun çalışıyorum çocuklar müsaade etmiyor vs diyor ama içinden de gelmiyor zaten. Aldatma konusunu soracak olursanız zannetmiyorum öyle birşey yaptığını. Kendisine birkaç gün önce artık onunla beraber olmak istemediğimi söyledim durumu anlattım resmen anlayışla karşıladı. Böyle evlilik nasıl olur bana fikirlerinizi yazar mısınız
İşiniz zor, içinden gelmiyorsa sizin yapacağınız bir şey yok, ikna olur da doktora giderse bir umut ama doktora gideceğini de çok sanmam.6 yıllık evliyim başta libidosu tavan olan eşim şimdi ayda 1 2 kere ilişkiye girer oldu o da inanın 2 dakika sürmüyor saniyeler içinde boşlaıyor. Kendisine sürekli bu durumdan rahatsız olduğumu belirttiğim halde hiç üstüne düşmüyor. Herzmaan adım attım artık bende adım atmıyorum içimden zaten gelmiyor. Ayda 2 kere ilişki oluyor onda da saniyeler içinde bitiyor. Yoğun çalışıyorum çocuklar müsaade etmiyor vs diyor ama içinden de gelmiyor zaten. Aldatma konusunu soracak olursanız zannetmiyorum öyle birşey yaptığını. Kendisine birkaç gün önce artık onunla beraber olmak istemediğimi söyledim durumu anlattım resmen anlayışla karşıladı. Böyle evlilik nasıl olur bana fikirlerinizi yazar mısınız
Dediğiniz gibi gitmiyor zatenİşiniz zor, içinden gelmiyorsa sizin yapacağınız bir şey yok, ikna olur da doktora giderse bir umut ama doktora gideceğini de çok sanmam.
Ben gel demiyorum da gelince de böyle oluyor işteSana dedik adam kalsın köyünde gelmesin ayak bağı da olmasın. Tamam demiş artık buradan dönmez çünkü.
Gelme kal diyeceksin işte...Ben gel demiyorum da gelince de böyle oluyor işte
Yani anlayışla karşıladı demişsin tamam mı dedi öyle dediyse niyetini bilmiyorum biraz sorgulamak lazım. Eşiniz zor bir dönemden geçiyor sanırım beraber aşabilirsiniz bu durumu, tabi o ve siz de istiyorsanız. Terapi vs konularına ben hiç hakim değilim daha tecrübeli arkadaşlar yorum yapar zaten6 yıllık evliyim başta libidosu tavan olan eşim şimdi ayda 1 2 kere ilişkiye girer oldu o da inanın 2 dakika sürmüyor saniyeler içinde boşlaıyor. Kendisine sürekli bu durumdan rahatsız olduğumu belirttiğim halde hiç üstüne düşmüyor. Herzmaan adım attım artık bende adım atmıyorum içimden zaten gelmiyor. Ayda 2 kere ilişki oluyor onda da saniyeler içinde bitiyor. Yoğun çalışıyorum çocuklar müsaade etmiyor vs diyor ama içinden de gelmiyor zaten. Aldatma konusunu soracak olursanız zannetmiyorum öyle birşey yaptığını. Kendisine birkaç gün önce artık onunla beraber olmak istemediğimi söyledim durumu anlattım resmen anlayışla karşıladı. Böyle evlilik nasıl olur bana fikirlerinizi yazar mısınız
Ben defalarca doktora git dedim gitmiyor. Yine dedim sen tedavi olup doktora gidene kadar ben seninle beraber olmayacağım dedim oda tamam dedi ama asla doktora gideceği için değil. Zaten adamın da canı istemiyor ki. Aslında söyle bende bu evliliği devam ettirmek için ediyorumEsinizin tedavi olmamiş olması yanlış ama sizin de bu konuyu silah olarak kullanmanız yanlıs hakliyken haksız duruma düsmüssünüz.Yarin bir gün tedavi konusu açılsa ee sen kendin istemedin diyip bir de üste cıkmaya calısır.
Gitmez kardeşim, o bi kere kafada durumu normalleştirmiş, siz biraz daha ısrar ederseniz de size suç atar, faturayı size keser...malesef böyle oluyor.Dediğiniz gibi gitmiyor zaten