Sorunlu evlilik

Kamrhan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
725
Puanlar
123
6 yıllık evliyim başta libidosu tavan olan eşim şimdi ayda 1 2 kere ilişkiye girer oldu o da inanın 2 dakika sürmüyor saniyeler içinde boşlaıyor. Kendisine sürekli bu durumdan rahatsız olduğumu belirttiğim halde hiç üstüne düşmüyor. Herzmaan adım attım artık bende adım atmıyorum içimden zaten gelmiyor. Ayda 2 kere ilişki oluyor onda da saniyeler içinde bitiyor. Yoğun çalışıyorum çocuklar müsaade etmiyor vs diyor ama içinden de gelmiyor zaten. Aldatma konusunu soracak olursanız zannetmiyorum öyle birşey yaptığını. Kendisine birkaç gün önce artık onunla beraber olmak istemediğimi söyledim durumu anlattım resmen anlayışla karşıladı. Böyle evlilik nasıl olur bana fikirlerinizi yazar mısınız

böyle evlilik olmaz açık açık konuşun çözümüne baksın

böyle evlilik değil ev arkadaşlığı olur. genç bir kadın olduğunuzu bu şekilde evliliğinizde mutsuz olduğunuzu anlatıp doktora gitmesini isteyin. belki de çözülecek bir sorun için boşuna uzaklaşıyorsunuz birbirinizden

6 yıllık evliyim başta libidosu tavan olan eşim şimdi ayda 1 2 kere ilişkiye girer oldu o da inanın 2 dakika sürmüyor saniyeler içinde boşlaıyor. Kendisine sürekli bu durumdan rahatsız olduğumu belirttiğim halde hiç üstüne düşmüyor. Herzmaan adım attım artık bende adım atmıyorum içimden zaten gelmiyor. Ayda 2 kere ilişki oluyor onda da saniyeler içinde bitiyor. Yoğun çalışıyorum çocuklar müsaade etmiyor vs diyor ama içinden de gelmiyor zaten. Aldatma konusunu soracak olursanız zannetmiyorum öyle birşey yaptığını. Kendisine birkaç gün önce artık onunla beraber olmak istemediğimi söyledim durumu anlattım resmen anlayışla karşıladı. Böyle evlilik nasıl olur bana fikirlerinizi yazar mısınız
Olmaz

İşiniz zor, içinden gelmiyorsa sizin yapacağınız bir şey yok, ikna olur da doktora giderse bir umut ama doktora gideceğini de çok sanmam.

Ben artık seninle olmak istemiyorum dediniz ve o tamam dediyse sıkıntı.Öncelikle bunu sırf nasıl tepki göreceğinizi ölçmek için yaptıysanız karşılığı büyük hayal kırıklığı,yok gerçekten inanarak söylediyseniz sizde birşeyler bitmiş bunu karşı taraf anlamayıp , görmezlikten geliyorsa , cinsellik büyük bir neden gibi duruyorsa da altında daha büyük sıkıntılar var demektir.
Ya adamın aklında ,kalbinde biri var sizinle olmak saçma gelse de ona ihanet gibi geliyor, ya eşiniz durumunun farkında ama düzeltmek istemiyor çünkü size karşı duygusu,ve sorumluluğu yok,ya da ev arkadaşlığı modunda takılmak istiyor eş olmak artık çekici gelmiyor vb .....

Seninle olmak istemiyorum dedikten sonra, tamam diyen bir erkekten hiç kimseye fayda gelmez!

Sana dedik adam kalsın köyünde gelmesin ayak bağı da olmasın. Tamam demiş artık buradan dönmez çünkü.

Esinizin tedavi olmamiş olması yanlış ama sizin de bu konuyu silah olarak kullanmanız yanlıs hakliyken haksız duruma düsmüssünüz.Yarin bir gün tedavi konusu açılsa ee sen kendin istemedin diyip bir de üste cıkmaya calısır.

Yani anlayışla karşıladı demişsin tamam mı dedi öyle dediyse niyetini bilmiyorum biraz sorgulamak lazım. Eşiniz zor bir dönemden geçiyor sanırım beraber aşabilirsiniz bu durumu, tabi o ve siz de istiyorsanız. Terapi vs konularına ben hiç hakim değilim daha tecrübeli arkadaşlar yorum yapar zaten

Esinizin tedavi olmamiş olması yanlış ama sizin de bu konuyu silah olarak kullanmanız yanlıs hakliyken haksız duruma düsmüssünüz.Yarin bir gün tedavi konusu açılsa ee sen kendin istemedin diyip bir de üste cıkmaya calısır.
Ben defalarca doktora git dedim gitmiyor. Yine dedim sen tedavi olup doktora gidene kadar ben seninle beraber olmayacağım dedim oda tamam dedi ama asla doktora gideceği için değil. Zaten adamın da canı istemiyor ki. Aslında söyle bende bu evliliği devam ettirmek için ediyorum

Back
X