Sorunlu insanlarla çalışmak..

bucebuse

Mutluluk yakın
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
1.026
697
323
İşimi çok seviyorum çalışmaktan zerre gocunmayan bir insanım boş durmaktan nefret ederim o yüzden gün içinde boş kaldığım zaman aralığı kısıtlıdır o derece severek çalışıyorum. Sorun ne derseniz sorun iş arkadaşlarım

Fazla alıngan ve sorunları çok büyüten insanlar. Aslında genel olarak uyumlu çalışıyoruz ama özel kısımda herkes bir tuhaf. En ufak şeylere alınıp onu niye öyle dedin bunu niye böyle demedin bir dünya tantana çıkıyor. Hepsi birbirinin arkasından konuşuyor ama yanyana can ciğerler. Sabah sabah canım öyle sıkıldı ki ağla ağla rahatlayamadım. Artık çok yoruldum kendimi buraya ait hissetmemeye başladım. Mutsuzum. Bu arada memurum tayin hakkım yok henüz sözleşmeliyim kadroma 1 sene var. Kadrodan sonrada 2 sene çalışma zorunluluğu. Ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım acaba sorun bende mi? Gerçekten aptal mıyım bilmiyorum kendime de acımasız davranmaktan yoruldum

İşimi çok seviyorum çalışmaktan zerre gocunmayan bir insanım boş durmaktan nefret ederim o yüzden gün içinde boş kaldığım zaman aralığı kısıtlıdır o derece severek çalışıyorum. Sorun ne derseniz sorun iş arkadaşlarım

Fazla alıngan ve sorunları çok büyüten insanlar. Aslında genel olarak uyumlu çalışıyoruz ama özel kısımda herkes bir tuhaf. En ufak şeylere alınıp onu niye öyle dedin bunu niye böyle demedin bir dünya tantana çıkıyor. Hepsi birbirinin arkasından konuşuyor ama yanyana can ciğerler. Sabah sabah canım öyle sıkıldı ki ağla ağla rahatlayamadım. Artık çok yoruldum kendimi buraya ait hissetmemeye başladım. Mutsuzum. Bu arada memurum tayin hakkım yok henüz sözleşmeliyim kadroma 1 sene var. Kadrodan sonrada 2 sene çalışma zorunluluğu. Ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım acaba sorun bende mi? Gerçekten aptal mıyım bilmiyorum kendime de acımasız davranmaktan yoruldum
Laf kalabalığı yapıyorlar sadece benim isyerimde öyle kiminle konuşursam cımbızla laf çekiyorlar kimseyle konuşmuyorum artık

Ben de kamudayım ve kamu böyle. Ben hiçbiri ile muhattap olmuyorum, başka birimden sevdiğim aradaşlarımla takılıyorum. Ağlamakla biraz abartmışsınız bence.
Olayı anlatsam hak vereceğinizi biliyorum gerçekten artık bıktım muhattap olmama gibi bir seçeneğim bile yok maalesef ekip işi bizimki

Laf kalabalığı yapıyorlar sadece benim isyerimde öyle kiminle konuşursam cımbızla laf çekiyorlar kimseyle konuşmuyorum artık
O kadar detaylara takılıyorlar ki iyi birşey söylesen bile saçma sapan anlam çıkarıyorlar sonrada kendini anlat anlatabilirsen

İnsanin olduğu yerde problem hiç bitmez.Deriniz kalınlaşır zamanla alışır siniz.Daima kendinizi güçlü tutun işin sırrı bu.
Onu nasıl yapacağım bilmiyorum son zamanlarda acı şeyler yaşadım bunu bildikleri halde üstüme geliyorlar

Onu nasıl yapacağım bilmiyorum son zamanlarda acı şeyler yaşadım bunu bildikleri halde üstüme geliyorlar
Benim eşimle boşanma aşamasında olduğumu bildikleri halde üstüme gelmeye çalışıyorlar. Ağzıma ne gelirse söylüyorum (tabi saygı çerçevesinde). Susuyorlar sonra, sen işini yap ağızlarına laf verme yeter. Bir laf var ''Sen hüzünlüsün diye, Dünya durup sana yol vermeyecek.''

Kimseyle iş dışında muhatap olmamak en güzeli. İnsanlar genelde böyledir, arkanı dönersin, senin dedikodun başlar. Bu kadar hassas olmayın.
Evet benimde dedikodumu yapıyorlar biliyorum derdim o değil istediklerini konuşsunlar hatta benle konuşmasınlar umrumda da olmaz ama ha bire alınganlık sorun çıkarmaları artık bıktım. Mesela örnek veriyim. Sisteme kaydedilecek dosyalar vardı yemekten gelen gruba “ben şu kadarını girdim hallettim kalanı da siz girersiniz” dedim. Vay efendim emir vermişim onlar bilmiyorlarmıymış falan filan bi sürü tantana. Dan dul konuşuyormuşum kabaymışım bu tarz saçma şeyler. İşlerine gelincede çok iyi kullanmayı biliyorlar ama

Benim eşimle boşanma aşamasında olduğumu bildikleri halde üstüme gelmeye çalışıyorlar. Ağzıma ne gelirse söylüyorum (tabi saygı çerçevesinde). Susuyorlar sonra, sen işini yap ağızlarına laf verme yeter. Bir laf var ''Sen hüzünlüsün diye, Dünya durup sana yol vermeyecek.''
Kimse anlamak istemiyor ama anlaşılmak istiyor. Kovit olduğumda beni asla aramayan insanlar kendileri olduklarında sen beni aramadın şöylesin böylesin diyor. Ben çok yoruldum çok tükenmiş hissediyorum

Olayı anlatsam hak vereceğinizi biliyorum gerçekten artık bıktım muhattap olmama gibi bir seçeneğim bile yok maalesef ekip işi bizimki
Politik olmayı öğreneceksiniz,aksi takdirde ne kamu,ne de özel sektör hiçbir yerde rahat çalışamazsınız.Malesef bütün işyerleri böyle,mümkün olduğunca az samimiyet kurun ve dengeyi sağlamaya çalışın.

Ay amann ne takıyon sen de onlar gibi davran kim ne dese alın lafı baska yere cek.ben özel sektorde calısıyordum herkes birbirinin arkasından konusur yuzyuze gelnce o onu gömer o onu over derken iyi de olsan sopanın ucu illa sana da degyor.artık ben de onlar gibi yapmaya basladım biri gelip su xde işe nerdeyse oglen gelecek diyor mesela ben de ay he ya biz esekmiyiz sabahın korunde geliyoz falan bne de katılmaya başladım oyle olunca artık bana bulasmaz oldular😅 varsa bir dedıkodu ilk bna anltmaya basladılar noluyor falan dedm😅 ne kadr yaman olursan okadr kıymetli olursun valla ne kadar mahsun durrusan okadar ezip baskı yapıyolar.sonra evlendimde ayrıldım gecen aradı bir abi vala senden sonra gelenler çbir ise yaramıyor valla seni arıyoruz diyorlar🤣

Evet benimde dedikodumu yapıyorlar biliyorum derdim o değil istediklerini konuşsunlar hatta benle konuşmasınlar umrumda da olmaz ama ha bire alınganlık sorun çıkarmaları artık bıktım. Mesela örnek veriyim. Sisteme kaydedilecek dosyalar vardı yemekten gelen gruba “ben şu kadarını girdim hallettim kalanı da siz girersiniz” dedim. Vay efendim emir vermişim onlar bilmiyorlarmıymış falan filan bi sürü tantana. Dan dul konuşuyormuşum kabaymışım bu tarz saçma şeyler. İşlerine gelincede çok iyi kullanmayı biliyorlar ama
Enerjinizi tüketir, doğrudur; heee heee öyle diyip geçmek, cevap bile vermemek gerek. Memuriyetinizi bunlar için yakacak değilsiniz, siz de işinize geldiği gibi davranın. Yumuşak olmayın umursamaz olun, ezmesinler.

Kimse anlamak istemiyor ama anlaşılmak istiyor. Kovit olduğumda beni asla aramayan insanlar kendileri olduklarında sen beni aramadın şöylesin böylesin diyor. Ben çok yoruldum çok tükenmiş hissediyorum
Ben ben ilk bu işe girdiğimde deli gibi ağlardım. Bizde erkekler daha aktif kadınlar daha pasif, akraba şirketi. Gülmeyeceksin, işine bakacaksın.. Kimseyle birşeyini paylaşma kesinlikle

İşinizin olmadığı zaman konuşmayın. Kesinlikle kus olmayın ama.konusmayin

En azından 8 saat çalışıyorsunuz onunla teselli olun günlerdir 12 13saat çalışıyorum delirmek üzereyim🤪🤤

Hak veririrm muhakkak ama ağlamak sizi çok zayıf gösterir ve daha da üstünüze gelirler.

Back
X