Sorunlu komsular nefret......

Sevimli_panda

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
210
96
13
34
Merhabalar benim daha dogrusu bizim sorunumuz komşular . hepsi birbirinin arkasından atıp tutup sonra can ciğer kuzu sarması.Ben bu igrecliklere daha fazla dayanamıyorum artik kimseyle gorusmeyiz cok sukur .ama derdim şu, evler müstakil ve hep iç içe ev tadilatlarını koca bir yaz dururken simdi yaparlar benim sınavları düşünen tabiki yok artık sinir küpü oldum.geçen tartıstım laf soktum ama yüzsüzler anlamıyorlar.bu evdende nefret ettim artık istemiyorum icine girmek oturmak evimiz var ama okuluma uzak diye tasinamiyoruz annemle babamin is yerine burasi daha yakin kiradayiz burda :( of off valla kizlar bir ev nasil onemliymis ya tum hayatimi etkiliyor bu isler .tam ders yapicam bi yerden usta cikiyor ,bir ses ya da matkap sesi allhim yakinda cildiricam ki okul hayatimide etkiliyor derslerim iyi degil gibi hissediyorum.

ev tadilatlarını koca bir yaz dururken simdi yaparlar benim sınavları düşünen tabiki yok

şunu okuyunca yaaa nooolacaktı demek istedim. tabi ki sizi değil kendi düzenlerini düşünecekler tadilat yaptırırken.

onun dışında dedikodu vs her yerde olan şeyler. gereksizce büyütüyosunuz bence durumu.

Bizim yaptigimiz anlayislar karsisinda ben dusunmelerini bekliyordum.duyarli olmak diye bir sey var bebekleri uyusun yaptigimiz fedakarliklar anlatabildim mi?

Ders calismak icin kutuphaneye gitsen? Zamanini daha verimli kullanirsin hem de gurultuden kurtulursun ben ogrenciyken oyle yapardim

Merhabalar benim daha dogrusu bizim sorunumuz komşular . hepsi birbirinin arkasından atıp tutup sonra can ciğer kuzu sarması.Ben bu igrecliklere daha fazla dayanamıyorum artik kimseyle gorusmeyiz cok sukur .ama derdim şu, evler müstakil ve hep iç içe ev tadilatlarını koca bir yaz dururken simdi yaparlar benim sınavları düşünen tabiki yok artık sinir küpü oldum.geçen tartıstım laf soktum ama yüzsüzler anlamıyorlar.bu evdende nefret ettim artık istemiyorum icine girmek oturmak evimiz var ama okuluma uzak diye tasinamiyoruz annemle babamin is yerine burasi daha yakin kiradayiz burda :KK43: of off valla kizlar bir ev nasil onemliymis ya tum hayatimi etkiliyor bu isler .tam ders yapicam bi yerden usta cikiyor ,bir ses ya da matkap sesi allhim yakinda cildiricam ki okul hayatimide etkiliyor derslerim iyi degil gibi hissediyorum.
günümüz mahalleleri hep böyle zaten nereye gitsen bulur seni ders çalışmak daha sessiz bi ortam bulmalısın mesela kütüphane gibi bi orda çıt çıkmıyo

Az öncede benim oğlanı uyandırdı bi kadın,karşı komşu geliyo muydu gelmiş gidiyo muydu bilmem, kapının eşiğine oturmuş 2 tane bebede başında bağırıp duruyolar, hayır yani karşı eve geldiysen zili çal gür yok ziyaretin bitti gidiyosan da kalk git orda oturup bebe bağırtmak ne

bizim komşularda öyle cnm hatta yöneticiydim bir ara, komşumun biri ise eski yöneticiydi binayı 6000 bin tl dolandırdı, herkes de biliyor ve ceplerinden çıktı ben milletin hakkını aramak için uğraşırken ve gelip bana şikayet edelerken hırsız da şöylede böylede diye ,ertesi gün iş çıkışı binanın önüne geldim bütün binadaki kadınlar toplanmış eski yöneticinn evinde çay içiyorlardı buda bir örnek işte

tadilat olayına karışmanız doğru değil..belki maddi durumdan belkide kendilerince sebepten şimdi yaptırıyorlar..dedikodunun olmadığı hiçbir yer yok malesef..sevmiyorsanız komşuluk yapmazsınız olur biter..kimse tadilatını komşularına göre ayarlamak zorunda değil bence..haa gece belli saatten sonra gürültü yaparlarsa ayrı tabi...

bizim komşularda öyle cnm hatta yöneticiydim bir ara, komşumun biri ise eski yöneticiydi binayı 6000 bin tl dolandırdı, herkes de biliyor ve ceplerinden çıktı ben milletin hakkını aramak için uğraşırken ve gelip bana şikayet edelerken hırsız da şöylede böylede diye ,ertesi gün iş çıkışı binanın önüne geldim bütün binadaki kadınlar toplanmış eski yöneticinn evinde çay içiyorlardı buda bir örnek işte
:KK57:yok artık enayi yerine konmak bu kadar mı hoşlarına gitmiş

Back
X