Siz ne kadar ilgilenmeye çalışsanız da bir insan kafasına bir şey koyduysa bir şekilde bir yolunu bulur yapar. Bende üniversite öğrencisiyim içmeye,gezmeye merakım olmadı desem yalan söylemiş olurum. Sigarada kullanıyorum ayrıca. Merakıma yenik düştüm bara da gittim , içkide içtim... Ha bu demek değil ki içki içip bara giden insan kötüdür. Bilmeyene kötüdür ama. Bi laf var söylemek belki uygun değil ama bi insan baskı altından çıkınca bi anda zincirini kırmış köpek gibi olur. Herşeyi görüp denemekte fayda var düşünüyorum ki sonradan daha fena şekilde çıkmasın...Sizin yapabileceğiniz bir şey yok bence arkadaş kafasına koyduysa dediğim gibi bir şekilde yapar aklındakileri. Ben olsam ne yapardım . Kendisi gitmeden ben alır götürürdüm bara :) Sanırım biraz asilik yapma isteği var bahsettiğiniz bayanda . Bunun o kadar da ahım şahım bi olay olmadıgını farkedince kendiside durulcaktır diye düşünüyorum. Yapma, etme demek olayı sadece daha çekici kılar.
ilgilenince de suçlu siz olmuşsunuz anlaşılan. en iyisi ilgilenmeyin, ne hali varsa görsün. gerekmedikçe siz aramayın, çok lazımsa o arasın
ailen konuşsun ailesiyle sakın sorumluluk falan alma bence.. hem buna mecburda değilsin..
Merhaba
Bencede aile büyükleriniz konuşsun . Anasının babasının kontrol edemediğini siz mi edeceksiniz .
Sonra başına bir şey gelecek al başına belayı
anası babası yokmu, size ne ki sorumsuzluğundan...ilgilenmeyin...
ucu size dayanıyorsa hiç sallamayın bile...
Önce ana-babasıyla konuşurdum, yani ben konuşmazdım da anne baba kim konuşacaksa o konuşurdu.
"Biz ilgileniriz ederiz ama yasak koyamayız, her gittiği yeri takip edemeyiz. Gönderecekseniz bunu bilerek gönderin."
Sonra madem tripli gereği kadar muhabbet kurar bırakırdım.
Bir de geleceği güne kadar gelmesin diye dua ederdim.
Aile sorumsuz başınıza aticaklar uğraşmaya ilgilenmeyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?