İyi akşamlar kızlar..kuzenim bu yıl ünv burayi kazandi 2 yıllık..15 saatlik uzakliktayiz..aile apartmaniyiz 4 katli..biraz sorunlu bir aileler.kız biraz kafasına buyruk alıngan inat ve erkeklerle haşır neşir.ailesi cok baskici oldugundan dışarıya meyilli yani..annesi bir kez yolladi kardesiyle annemlerle kavga etti.niye disari cikti niye yolladiniz niye takipte degilsiniz vss.koskoca kız 18 yasinda ve tatil bölgesindeyiz ne kadar koşturabilirizki.sigarasindan tutun bar merakina kadar var..orayi kazandim dediginde sevindim vss dedim ilgilendim falan ama burdan kimse onu istemedi sorunlu diye..belli etmedik tabiki..gelmeden durduk yere basladi tripler.gelmemi istemiyosunuz biliyorum demeler ne desek boş..bugunde durduk yere patladi.işim yokmuymusta onu dert etmişim etrafimdakilere kafa yorcakmisim.bu siralar arar sorar olmusum derdim neymis okulunu ondan cok dusunuyomusum ki her zaman konusuruz..neden tripe giriyor dedim diye bu laflar..benden 6 yaş kucuk ayrica..inş gelmez diye umut ediyoruz ne yapicagimizi sasirdik..siz olsaniz ne yapardiniz?