sorunlu kuzenin gelişi.

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
İyi akşamlar kızlar..kuzenim bu yıl ünv burayi kazandi 2 yıllık..15 saatlik uzakliktayiz..aile apartmaniyiz 4 katli..biraz sorunlu bir aileler.kız biraz kafasına buyruk alıngan inat ve erkeklerle haşır neşir.ailesi cok baskici oldugundan dışarıya meyilli yani..annesi bir kez yolladi kardesiyle annemlerle kavga etti.niye disari cikti niye yolladiniz niye takipte degilsiniz vss.koskoca kız 18 yasinda ve tatil bölgesindeyiz ne kadar koşturabilirizki.sigarasindan tutun bar merakina kadar var..orayi kazandim dediginde sevindim vss dedim ilgilendim falan ama burdan kimse onu istemedi sorunlu diye..belli etmedik tabiki..gelmeden durduk yere basladi tripler.gelmemi istemiyosunuz biliyorum demeler ne desek boş..bugunde durduk yere patladi.işim yokmuymusta onu dert etmişim etrafimdakilere kafa yorcakmisim.bu siralar arar sorar olmusum derdim neymis okulunu ondan cok dusunuyomusum ki her zaman konusuruz..neden tripe giriyor dedim diye bu laflar..benden 6 yaş kucuk ayrica..inş gelmez diye umut ediyoruz ne yapicagimizi sasirdik..siz olsaniz ne yapardiniz?

Önce ana-babasıyla konuşurdum, yani ben konuşmazdım da anne baba kim konuşacaksa o konuşurdu.
"Biz ilgileniriz ederiz ama yasak koyamayız, her gittiği yeri takip edemeyiz. Gönderecekseniz bunu bilerek gönderin."

Sonra madem tripli gereği kadar muhabbet kurar bırakırdım.

Bir de geleceği güne kadar gelmesin diye dua ederdim.

anası babası yokmu, size ne ki sorumsuzluğundan...ilgilenmeyin...
ucu size dayanıyorsa hiç sallamayın bile...

Siz ne kadar ilgilenmeye çalışsanız da bir insan kafasına bir şey koyduysa bir şekilde bir yolunu bulur yapar. Bende üniversite öğrencisiyim içmeye,gezmeye merakım olmadı desem yalan söylemiş olurum. Sigarada kullanıyorum ayrıca. Merakıma yenik düştüm bara da gittim , içkide içtim... Ha bu demek değil ki içki içip bara giden insan kötüdür. Bilmeyene kötüdür ama. Bi laf var söylemek belki uygun değil ama bi insan baskı altından çıkınca bi anda zincirini kırmış köpek gibi olur. Herşeyi görüp denemekte fayda var düşünüyorum ki sonradan daha fena şekilde çıkmasın...Sizin yapabileceğiniz bir şey yok bence arkadaş kafasına koyduysa dediğim gibi bir şekilde yapar aklındakileri. Ben olsam ne yapardım . Kendisi gitmeden ben alır götürürdüm bara :) Sanırım biraz asilik yapma isteği var bahsettiğiniz bayanda . Bunun o kadar da ahım şahım bi olay olmadıgını farkedince kendiside durulcaktır diye düşünüyorum. Yapma, etme demek olayı sadece daha çekici kılar.

Merhaba
Bencede aile büyükleriniz konuşsun . Anasının babasının kontrol edemediğini siz mi edeceksiniz .
Sonra başına bir şey gelecek al başına belayı

ilgilenince de suçlu siz olmuşsunuz anlaşılan. en iyisi ilgilenmeyin, ne hali varsa görsün. gerekmedikçe siz aramayın, çok lazımsa o arasın

ailen konuşsun ailesiyle sakın sorumluluk falan alma bence.. hem buna mecburda değilsin..

Siz ne kadar ilgilenmeye çalışsanız da bir insan kafasına bir şey koyduysa bir şekilde bir yolunu bulur yapar. Bende üniversite öğrencisiyim içmeye,gezmeye merakım olmadı desem yalan söylemiş olurum. Sigarada kullanıyorum ayrıca. Merakıma yenik düştüm bara da gittim , içkide içtim... Ha bu demek değil ki içki içip bara giden insan kötüdür. Bilmeyene kötüdür ama. Bi laf var söylemek belki uygun değil ama bi insan baskı altından çıkınca bi anda zincirini kırmış köpek gibi olur. Herşeyi görüp denemekte fayda var düşünüyorum ki sonradan daha fena şekilde çıkmasın...Sizin yapabileceğiniz bir şey yok bence arkadaş kafasına koyduysa dediğim gibi bir şekilde yapar aklındakileri. Ben olsam ne yapardım . Kendisi gitmeden ben alır götürürdüm bara :) Sanırım biraz asilik yapma isteği var bahsettiğiniz bayanda . Bunun o kadar da ahım şahım bi olay olmadıgını farkedince kendiside durulcaktır diye düşünüyorum. Yapma, etme demek olayı sadece daha çekici kılar.

Bende gittim zamaninda sigara da kullaniyorum ama bununki ilk okuldan gelme bir istek..en basiti konu acilinca barlar var orda diyor..tribi hic cekilmiyo zaten.surat assan tum apartmana tavir alir

ilgilenince de suçlu siz olmuşsunuz anlaşılan. en iyisi ilgilenmeyin, ne hali varsa görsün. gerekmedikçe siz aramayın, çok lazımsa o arasın

ailen konuşsun ailesiyle sakın sorumluluk falan alma bence.. hem buna mecburda değilsin..

Merhaba
Bencede aile büyükleriniz konuşsun . Anasının babasının kontrol edemediğini siz mi edeceksiniz .
Sonra başına bir şey gelecek al başına belayı

anası babası yokmu, size ne ki sorumsuzluğundan...ilgilenmeyin...
ucu size dayanıyorsa hiç sallamayın bile...

Önce ana-babasıyla konuşurdum, yani ben konuşmazdım da anne baba kim konuşacaksa o konuşurdu.
"Biz ilgileniriz ederiz ama yasak koyamayız, her gittiği yeri takip edemeyiz. Gönderecekseniz bunu bilerek gönderin."

Sonra madem tripli gereği kadar muhabbet kurar bırakırdım.

Bir de geleceği güne kadar gelmesin diye dua ederdim.

Babasıyla annesi konusmuyorlar tartismislar cocuklarda annesinin tarafinda..babasi aradi gecen gün ne hali varsa görsün bakarsiniz dedi..anneside basimiza aticak..versinler para dicek..aile apartmani dede halalar burda ne de olsa..tatile yolladiginda 3 kurus para vermisti bitti diyince onlardan iste dedi bizim için.herkes ev gecindirme derdinde..annesine dicekler sorumluluk alamayiz ona gore yolla diye ama yine gec gelse gezse arar laf eder birde küslük cikarma huylari var

Aile sorumsuz başınıza aticaklar uğraşmaya ilgilenmeyin bence

Aile sorumsuz başınıza aticaklar uğraşmaya ilgilenmeyin bence

Kimse arayipta aa burayi kazanmissin demedi.sessiz kaliyo herkes bulastirmamak icin..istenmediginin farkinda zaten ona ragmen 2 gün istenmedigini hissetmesin diye aradim sordum artik bende sildim ne yapar bilmem..gelsede kimse ilgilenmez zaten keyfi bilir artik..

Ailesi var başından atmış resmen ve bişey olsa sizler suçlu olursunuz başlarlar biz onlara emanet ettik diye.
Hiç bulaşmayın kıza da yazık iyice dağıtacak kendini ama sizler daha tehlikedesiniz

Back
X