Sorunlu ( mu? ) cinsel hayatımız

benilyeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
575
2.592
63
Ayrılmalı barısmalı nişanlılık sürecinden sonra aniden evlenme kararı verdik apar topar evlendik. Tabii benim için evlilik kararı annemin kansere yakalanması ve barışıp evlenmem konusunda ısrar etmesinden dolayı alındı.
Evleneli daha 2 ay oldu. Eşim cok ilgili. Süprizler yapar gezeriz tozarız ne istersem o olur. Ama cinsel hayatımız pek parlak degil. Yani şöyle yeni evli olmamıza ragmen ilk hafta hariç 3-4 günde bir ilişkiye giriyoruz. Ben hiç talep etmiyorum ondan bekliyorum. Aslında bu konuda cokta istekli degilim ama o beni arzulamıyormuş gibi geliyor. Sürekli gelir öper sarılır ama iş oraya gelmiyor. Bu durum biraz canımı sıkmaya başladı. Bugün öpmek istedi ittim onu anlam veremedi ne oldu diye sordu. Daha önce hiç cinsellik yasamamış acaba gerek mi duymuyor anlamıyorum ben? Bu durumda ne yapmalıyım? Karşıma alıp konusmalı mıyım? Çünkü bence onun için hiç sorun yok ya da normal mi ben mi kuruntu yapıyorum

Siz de istemiyormuşsunuz, sizin için de sorun yok demek ki. Ben istemiyorum ama senin daha sık istememene bozuluyorum mu diyeceksiniz adama? Ya da o size sen neden bir kez bile adım atmadın sevişmek için beni istemiyor musun derse ne cevap vereceksiniz?

Siz de istemiyormuşsunuz, sizin için de sorun yok demek ki. Ben istemiyorum ama senin daha sık istememene bozuluyorum mu diyeceksiniz adama? Ya da o size sen neden bir kez bile adım atmadın sevişmek için beni istemiyor musun derse ne cevap vereceksiniz?
Aslında cilve yapıyorum yanaşıyorum ama bu seferde dönüp fazla oynaşma bak hadi yat uyu diye salakca bi tepki veriyor

Benimle sadece öpüşmek istemesine sinirlendim

Hmm ama bunu böyle çözemezsiniz ki.Siz daha fazlasını istiyorsanız siz adım atacaksınız biraz da,erkek diye sürekli ondan beklemek de doğru değil.Onun da kafasında soru işareti oluşturursunuz böyle,erkekler de istendiklerini bilmek isterler,sürekli onlardan adım beklemek doğru değil.Mesela öpücüğü devam ettirebilirdiniz orada itmek yerine.

Aslında cilve yapıyorum yanaşıyorum ama bu seferde dönüp fazla oynaşma bak hadi yat uyu diye salakca bi tepki veriyor

Bu yorumu görmeden yapmıştım üstteki yorumu.Karşınıza alıp konuşun bence,nasıl yaklaşılmasından hoşlanıyor bunları bir öğrenmeye çalışın.

Ben sizin ne istediğinizi anlamadım. Önce istemiyorum sevişmek dediniz, ben hiç başlatmadın dediniz, sonra adam öpünce ittiniz, şimdi cilve yapınca adam sizi tersledi. Ben var anlamamak.

Bu erkekler evlendikten sonra niye böyle oluyor ya tabi hepsi öyle değildir ama genel anlamda böyle oluyor heyecenmi bitiyor ne oluyor anlamadım ya

Ben sizin ne istediğinizi anlamadım. Önce istemiyorum sevişmek dediniz, ben hiç başlatmadın dediniz, sonra adam öpünce ittiniz, şimdi cilve yapınca adam sizi tersledi. Ben var anlamamak.
Ya evet cok karısık arabadayım cok detaylı yazamadım.
Şöyle aslında bende sex yapmak için ölüp bitmiyorum ama arzulanmamak canımı sıkıyor
Ben gidip ona seninle sevişmek istiyorum demiyorum ama oynaşıyorum mesela o devam ettirmek yerine hadi canım iyi geceler diyor

Aslında iliski istemiyorsunuz ama arzulanmak istiyorsunuz? Doğru mu anladım?

Aynısından bende de bir adet var. Şurda önlerde yer kapayım belki benim de işime yarayan bir tavsiye gelir.
Allahtan ben henüz nişanlıyım bir de evlensek kuruyacağız sanırım.
Bu arada ben de ilişki değil arzulanmak istiyorum

Bence o onu kızarak değil, "bak devamı gelir karışmam:KK8:" tarzında söylemiş gibime geldi.
Sürekli karşıdan beklemeyin, adam sizi öpüyor, size sarılıyor.
Sarılırken boynunu öpün, o sizi öperken bi anda yüzünüzü ona dönün dudak dudağa gelin, arada evin içinde laf atın 'şşştt hepsi senin mi yavrum' gibi.
Gecenin bir yarısı sevişmek için kocasını uyandıranları okudum ben burada.

Biraz sanki düz biriymişsiniz gibi hissettim. İlişkiyi başlatmak erkeğin asli görevi gibi davranmayın. Bugün de siz başlatın mesela.
"atayım mı seni yatağa şşşşt" deyin :KK8::rolleyes:

Anneniz için barıştığınızı yazmasaydınız da anlardık zaten çünkü eşinize karşı hiç duygunuz olmadığı çok açık maalesef. Sevmediğimiz insanlar ne yapsa batar ya sizinki de o hesap sorun bulmaya yer arıyorsunuz resmen.

Eşiniz kendini tecrübesiz görüyor olabilir ve bu durum onu isteksiz olmaya istemeyerek itiyor olabilir haricinde erken boşalma vs gibi bi problem var mı bunların hepsi etkendir .

Son düzenleme:
Tecrübesizlikten saçmalıyosunuz. Niye hep ondan bekliyosunuz kadın sevişmek istemeyemez mi? Adam gelip öpüyor itiyorsunuz sonra istemiyor diyorsunuz. Tuhafsınız.

Back
X