Sorunlu ( mu? ) cinsel hayatımız

Bazen benim eşimde benden bekler .Oda arzulandığını bilmek istiyor ki bunu da söyler zaten.Belki sizin eşinizde öyledir .Ama yine de Daha yeni evliyken erkeğin daha çok istemesi lazım .Daha önce hiç cinsel yaşamı olmamışsa bide .
Niye? Erkek yeni evli olunca arzulu oluyor da kadın yarış atı gibi sonradan mı açılıyor?

Ironi yapmadin. Orada gayet tavsiye verdin. Simdi millet begenmedi diye kivirmak istiyorsun.

Ben sadece tavsiye verdim. Sst, yavrum gibi kelimeler kullanmak istiyorsan tabiki senin bilecegin bir is.

"millet beğenmedi diye kıvırmak mı istiyorum? " hahahahhahahhah.
Peki. :süslü:

Haftada 3 4 olunca zaten 2 günde 1 olmuş oluyor. 🤣 Yaşlar kac sizin?
Asdfhgs dilciyim beynim yandı ona verelim :KK70: Ayda 3-4 gibi algıladım ben onu. Ayla hafta karıştı durduk yere :KK70:Konu sahibi de 2 günde bir oluyor diyemiş canım kafam karıştı boşuna:KK53: 2 günde bir de nadir benim kendim için ama partnerime normal

Niye? Erkek yeni evli olunca arzulu oluyor da kadın yarış atı gibi sonradan mı açılıyor?
Hayır onu demek istemedim .Genelde erkekler cinselliğe daha düşkün oluyor o yüzden söyledim .Tabi benim gördüklerim böyle.Yoksa kadınlar da başta arzulu olabilir neden olmasın .Ben sonradan arzulu oldum ondan öyle herhalde 😂

Hayır onu demek istemedim .Genelde erkekler cinselliğe daha düşkün oluyor o yüzden söyledim .Tabi benim gördüklerim böyle.Yoksa kadınlar da başta arzulu olabilir neden olmasın .Ben sonradan arzulu oldum ondan öyle herhalde 😂

kadın da erkek de cinselliğe düşkün olabilir ya da olmayabilir. Kişiden kişiye değişir bu. Erkekler ister kadınlar kaçar diye bir şey yok. O tamamen bizim ülkemizdeki baskılanmışlığın algımıza ve davranışlarımıza yansıması.

Asdfhgs dilciyim beynim yandı ona verelim :KK70: Ayda 3-4 gibi algıladım ben onu. Ayla hafta karıştı durduk yere :KK70:Konu sahibi de 2 günde bir oluyor diyemiş canım kafam karıştı boşuna:KK53: 2 günde bir de nadir benim kendim için ama partnerime normal
Sana tek tavsiyem adamı rahat bırak. :KK70: 2 güne anca toplanıyorlar. :KK70:Ama ben evliliğin ilk 1.5 yılı yapamadığım gün kafayı yiyodum. :rolleyes: Hocanın dediğini yap yaptığını yapma.:halay:

kadın da erkek de cinselliğe düşkün olabilir ya da olmayabilir. Kişiden kişiye değişir bu. Erkekler ister kadınlar kaçar diye bir şey yok. O tamamen bizim ülkemizdeki baskılanmışlığın algımıza ve davranışlarımıza yansıması.
Tabi orası öyle dediğinize katılıyorum.Genelde çevremden duyduğum öyle .Cinsellik de gayet güzel birşey .Kadında erkek de isteyebilir .Ama nedense erkeklerin libidosu daha yüksek mi gösteriliyor hep .Belkide kadınlar hep duygularını baskıladığından..

Ara ara libido eksikliği oluyor erkek arkadaşımda. Seksi iç çamaşırı ve gecelikleri çok sık giyerim. Evde o olmasa bile öyle giyinip oturmayı severim. Eğer ben istiyorsam o yanaşmıyorsa ve ben de o ara gurur yaptıysam evin içinde onu görmezden gelirim o şekilde giyinip. Masada oturuyorsa dekolte veririm eğilip onunla konuşurken ellerini çekemez zaten görünce mutlaka elleşir :KK53: O işe yaramazsa konuşurken kanepeye ya da yatağa yüz üstü uzanırım öyle uzandığımda üzerimde polar pijama bile olsa üzerime uzanmadan duramaz. İsteğimi belli etmeden böyle istetiyorum canını. Ya da uyumaya çalışırken direkt yanında kendimi tatmin etmeye başlarım, bazen de onun elini kullanarak bunu yaparım. Genelde o da yüzünde yaım bir gülümsemeyle “cık cık cık utanmaz, yaramaz seni” vs der bu zaten istediğim kıvama gelmiş demek oluyor bizde:KK70:

Haftada 3-4 gün benim için çok yetersiz. En nadir iki günde bir olmasını kabul ediyor libidom. Tamamıyla karar bende olsa günde ikiden az olmaz da, libidolar aynı seviyede değil. Sıklığını sizin ve partnerinizin ihtiyacı belirler aslında. Benim için nadir sayılan başkası için fazla sık bile olabilir.
Editleyemiyorum da tüh :KK70: Ben ayda 3-4 olarak algılamışım, haftayla ayı karıştırdım durduk yere :KK53: Mantıken iki günde bir gayet düzenli ve normal oluyor, ay olmasın p demiş de olabilirim 🤦🏼‍♀️ Lütfen tekrar alıntılayıp başka düzelten olmasın yeterince rezil oldum:KK70:

Benim elimde olsa günde iki olur, iki günde bir değil. İki günde bir de yetersiz benim için. İlişki bittiği an tekrar ne zaman yapabiliriz diye kafamda hesap yapıyorum, ne zamana toparlar kendini de canı ister diye.

Not: Sevdiceğimle şu an aramızda mesafeler var ben yorumumu yazarken dibimde olsa yapacaklarımı kuruyordum kafamda, o yüzden de haftayla ayı karıştırmış olabilirim beyne kan gitmiyordu o sırada :KK70:

Sana tek tavsiyem adamı rahat bırak. :KK70: 2 güne anca toplanıyorlar. :KK70:Ama ben evliliğin ilk 1.5 yılı yapamadığım gün kafayı yiyodum. :rolleyes: Hocanın dediğini yap yaptığını yapma.:halay:
Bizim 5. yılımız, azıcık törpülesem de istek bu. Artık utangaçlığı isteğimi belli etmemeyi falan aştım sadece, istediğim zamanların yarısında falan gidip avuçluyorum istediğim yerini kendim başlatıyorum :KK70:

Bu arada konu sahibi her 3-4 günde bir demiş yahu. Ben yanlış okumuş yanlış anlamış iyice gerçeklikten uzaklaşmışım. O çok az geldi bana kafa gitti de gitti... :KK70:

3-4 günde bir demiş y

Bizim 5. yılımız, azıcık törpülesem de istek bu. Artık utangaçlığı isteğimi belli etmemeyi falan aştım sadece, istediğim zamanların yarısında falan gidip avuçluyorum istediğim yerini kendim başlatıyorum :KK70:

Bu arada konu sahibi her 3-4 günde bir demiş yahu. Ben yanlış okumuş yanlış anlamış iyice gerçeklikten uzaklaşmışım. O çok az geldi bana kafa gitti de gitti... :KK70:
Yaşlar kaç ilişki süreniz önemli değil. Yeni ve bol libidolu da olabilir.
Bizde de ne olaylar ne olaylaaaar. Asla yapmam diyordum ama polar donum çorabın içinde geziyorum şimdi. Yine de gün aşırı devam çok şükür. :KK70:

Yaşlar kaç ilişki süreniz önemli değil. Yeni ve bol libidolu da olabilir.
Bizde de ne olaylar ne olaylaaaar. Asla yapmam diyordum ama polar donum çorabın içinde geziyorum şimdi. Yine de gün aşırı devam çok şükür. :KK70:
Yaşlar 23-24, 5 yıllık birliktelik var ilk gününden beri cinsel hayatımız var. Dönem dönem birlikte yaşamışlık da var. O durumda günde1’le 2 günde bir arası normal gelmeye başlıyordu. Şimdi 1.500 km mesafe var. Elime bir geçirsem günde 3’ten aşağısı kesmez :KK70: Sıklıktan çok süresi uzun bizde en az ilişkilerin yarısında da orgazm olurum, ona rağmen böyle canlı bol libidolu bir hal. Bazen nemfoman mıyım dedirtmiyor değil:KK70:

Ya evet cok karısık arabadayım cok detaylı yazamadım.
Şöyle aslında bende sex yapmak için ölüp bitmiyorum ama arzulanmamak canımı sıkıyor
Ben gidip ona seninle sevişmek istiyorum demiyorum ama oynaşıyorum mesela o devam ettirmek yerine hadi canım iyi geceler diyor
Baya reddediliyorsunuz yani yeni evliyken. Böyle ise insanın canı sıkılır haklısınız, siz isteyince red o isteyince mi olacak sadece.. içinize kapanmayın bence duygularınızı belli edin, söyleyin

Yaşlar 23-24, 5 yıllık birliktelik var ilk gününden beri cinsel hayatımız var. Dönem dönem birlikte yaşamışlık da var. O durumda günde1’le 2 günde bir arası normal gelmeye başlıyordu. Şimdi 1.500 km mesafe var. Elime bir geçirsem günde 3’ten aşağısı kesmez :KK70: Sıklıktan çok süresi uzun bizde en az ilişkilerin yarısında da orgazm olurum, ona rağmen böyle canlı bol libidolu bir hal. Bazen nemfoman mıyım dedirtmiyor değil:KK70:
İnşallah degilsindir be psikolijik bir hastalık sonuçta.

Bence o onu kızarak değil, "bak devamı gelir karışmam:KK8:" tarzında söylemiş gibime geldi.
Sürekli karşıdan beklemeyin, adam sizi öpüyor, size sarılıyor.
Sarılırken boynunu öpün, o sizi öperken bi anda yüzünüzü ona dönün dudak dudağa gelin, arada evin içinde laf atın 'şşştt hepsi senin mi yavrum' gibi.
Gecenin bir yarısı sevişmek için kocasını uyandıranları okudum ben burada.

Biraz sanki düz biriymişsiniz gibi hissettim. İlişkiyi başlatmak erkeğin asli görevi gibi davranmayın. Bugün de siz başlatın mesela.
"atayım mı seni yatağa şşşşt" deyin :KK8::rolleyes:
Gırgır yapsın bir de . Onu unutmayalım lütfen. Gırgır yapmanın dayanılmaz cazibesine hiçbir erkek hayır diyemez

İten siz, yanaşmayan siz, istekli olmayan siz ama sorunlu eşiniz.
Tamam burda çok konu okuyoruz ama sizin ki değişik.
Evlenmişsiniz talepkar olmakta tu kaka durum yok.
Siz istersiniz eşiniz ister.
Kimin başlattığının seceresini mi tutucaksiniz ömür boyu.
Ya da eşinizden mi bekleyeceksiniz.

Back
X