- Konu Sahibi immortality
Merhaba, benim anlatacaklarım biraz farklı sanırım. Üniversitenin son yarısındayım ve şimdiye kadar kimi beğendiysem karşıdan illgi gördüğüm anda soğudum bu nedenle hiç kimseyle çıkmadım bugüne kadar zaten ailem de izin vermiyordu. Neyse ben artık kimseyi sevemeyeceğimi düşünüyordum geçenlerde çok yakın bir arkadaşımın evine gittim okuldan tanıdığı ama mezun benden 5 yaş birisini bana aayarlamak istediğini söyledi. neyse konuşurken çocuğun içki içtiğini öğrendim, hem ben hem de ailem içkiye karşıdır hemde epey bu yüzden bu büyük sorun olur ama bunca yıldır ilk kez birisi ilgimi çekti. Ailem de artık ciddi bir ilişkimin olabileceğini düşünüyor sizce bu çocukla tanışmalı mıyım? Karşıdakini değiştirme niyetiyle başlayan ilişkilere karşıyım ama dediğim gibi ilk defa birisiyle ilgili bu kadar ileriye dönük düşünebiliyorum. Ha ne biliyorsun da düşünüyorsun derseniz sadece sosyalmedyada yazdıklarını resimlerini falan gördüm..Acaba bende bir sorun mu var?Sizce ne yapmalıyım lütfen bana bir akıl verin..