• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorunlu muyum?

immortality

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
222
0
66
İstanbul
Merhaba, benim anlatacaklarım biraz farklı sanırım. Üniversitenin son yarısındayım ve şimdiye kadar kimi beğendiysem karşıdan illgi gördüğüm anda soğudum bu nedenle hiç kimseyle çıkmadım bugüne kadar zaten ailem de izin vermiyordu. Neyse ben artık kimseyi sevemeyeceğimi düşünüyordum geçenlerde çok yakın bir arkadaşımın evine gittim okuldan tanıdığı ama mezun benden 5 yaş birisini bana aayarlamak istediğini söyledi. neyse konuşurken çocuğun içki içtiğini öğrendim, hem ben hem de ailem içkiye karşıdır hemde epey bu yüzden bu büyük sorun olur ama bunca yıldır ilk kez birisi ilgimi çekti. Ailem de artık ciddi bir ilişkimin olabileceğini düşünüyor sizce bu çocukla tanışmalı mıyım? Karşıdakini değiştirme niyetiyle başlayan ilişkilere karşıyım ama dediğim gibi ilk defa birisiyle ilgili bu kadar ileriye dönük düşünebiliyorum. Ha ne biliyorsun da düşünüyorsun derseniz sadece sosyalmedyada yazdıklarını resimlerini falan gördüm..Acaba bende bir sorun mu var?Sizce ne yapmalıyım lütfen bana bir akıl verin..

ayyaş değil sosyal ortamda arkadaşlarıyla bir bira falan..Benim ailem dindardır hatta babam hep ilk namazını sorarım falan der benim için ailemle anlaşabilmesi herkes gibi çok önemli bu yüzden takıyorum biraz kafama...

hayır henüz yok, bu konuyu kafamda bir çözsem tanışacağım ama henüz cesaret edemiyorum...Başka bir üniversiteden mezun ama sürekli okulun etkinliklerine katılıyor gidersem muhtemelen tanışma ortamı olacak.

Bi yandan bi tanış ne kaybedersin diye düşünüyorum
Diğer yandan olmayacaksa ne diye görüşesin diye düşünüyorum :44:

Çok doğru söylüyorsun. Ben de aynı ikilem içerisindeyim. Acaba tanışıp birbirimizden ciddi anlamda hoşlansak benim için bırakır mı? Ben karşımdakini öyle adam ederim şöyle mum gibi yaparım mantığında bir insan değilim ama insanın hassas olduğu bir nokta olur ya bununki maalesef tam da oraya denk geldi...Hani insanın birkaç sabit şartı olur gerisi teferruat der kabul edersin bende o sabit olanlar sadece dinle ilgiliydi; dinini bilen biri olsun ve namazını kılsın. Bu kadar yani daha fazla değil, bunun dışında karşıdaki insanın kişiliğine saygı duyarım her zaman. Başka bir konu olsa ben mükemmel değilim saygı duymalıyım derdim ama dediğim gibi burası hassas bir nokta benim için..Bu arada mesela babam da gençliğinde arada bira falan içermiş hatta bir kez evliyken de içmiş, eve sarhoş gelmiş. Aslında konuyu direkt kapatmamam için bana cesaret veren de bu.

bıraz tabularınızı yıkın .

armudun sapı üzümün çöpü dersen ,omur boyu yalnız kalırsın .

ne var yanı bende ıçkı ıçıyorum ama ayyaş değılım

hee ama olurda karşı taraf alkolık ıse uzak durun derım

ama bı ıkı kadeh ıçmekle sıze bı zararı olmaz

hem şımdıden karşı tarafın ıçkısını bıle düşünmenız ılgınç, bırakın bakalım zamana ne olacak ne olmıcak bılmıyorsunuz tanışmakta bı zarar görmüyorum ben

hemen yarın evlenmıyorsunuz ya belkı çok ıyı anlaşcaksınız belkıde hıç anlaşamıcaksınız :34:

bı şans vermekte fayda vardır her zaman :34:

Peki, teşekkürler cevaplarınız için..Sanırım tanışmamak en iyisi olacak, en azından şimdilik..Bilemiyorum aklım çok karışık. Zaten bugün kahvaltıda babama öğrencilik yıllarını anlattırdım sen içki içiyor muydun o zamanlar dedim pek değil tek tük dedi, annem bilse seni kabul etmezdi herhalde dedim sonra neyse evliyken ben uçakta içtiğimi de hatırlıyorum falan dedi ama yıllardır ağzıma sürmedim dedi sonra sordu neden bu konuyu bu kadar merak ediyorsun diye, bilmem falan dedim ama anladı durumu bir şey demedi.

balık baştan kokar canım çocuk belki çok iyi biri olabilir ama ailen içkiye karşıysa ağzıyla kuş tutsa da bu iş olmaz.
Çok negatif ve peşin hükümlü olabilirim ama bu iş böyle maalesef.

Korktuğun kişi tiplerinden biri olduğun için onu hayatına çekmişsin, karşına çıkmış. O yüzden ona şans verme. Şu kitapları edinnip okuman seni bilgilendirir. Aslında giden erkek yoktur ve erkek gibi düşün kadın gibi davran.
Karşındaki kişinin değişmesi konusuna gelince o senin için değişir gibi olur ama değişmez. gerçek değişmeyi yaşaması ancak o istediği için ve belli bir vakitte olur. bu konu zor bir konu hiç bulaşma bence. İçine girersen anlarsın. İçine girip de ne vakit kaybet ne de daha önemlisi kendini yıprat!

bıraz tabularınızı yıkın .

armudun sapı üzümün çöpü dersen ,omur boyu yalnız kalırsın .

yani durum böyle ayıklarsın bir ömür bakarsın ki etrafında kimse kalmamış. bu bence aileden çok senlik bir durum.

ne var yanı bende ıçkı ıçıyorum ama ayyaş değılım

hee ama olurda karşı taraf alkolık ıse uzak durun derım

ama bı ıkı kadeh ıçmekle sıze bı zararı olmaz

hem şımdıden karşı tarafın ıçkısını bıle düşünmenız ılgınç, bırakın bakalım zamana ne olacak ne olmıcak bılmıyorsunuz tanışmakta bı zarar görmüyorum ben

hemen yarın evlenmıyorsunuz ya belkı çok ıyı anlaşcaksınız belkıde hıç anlaşamıcaksınız :34:

bı şans vermekte fayda vardır her zaman :34:

yani bir ilişkiye evlilik gözüyle yaklaşırsan zaten ilişkin olamaz. tanış belki çocuğun alkol durumundan çok diğer özelllikleri seni tiksindircek mesela cimride olabilir. ilgisizde olabilir. öncelikle sana olan değerine bak derim. alkol konsunu en son kafana tak. yavaş yavaş tanıdıkça yapılmayacak durum yoktur bence.

Baban ilk namazını sorarım diyor, e senin de gönlünde yatan erkek modeli, dinini bilsin namazını kılsın...

Dolayısıyla bu nasıl olacak bilemedim:) Yani birşeyler hissetmiş olabilirsin ama onu zaten çok tanımıyorsun, bir insanı değiştiremezsin de hatta ters tepecek biri de olabilir, ve hatta seninle hayat görüşleri kesinlikle uyuşmayacak biri olup, direk sana RET yanıtı da verebilir...

Bence sen aradığın tarzda bir insanı beklemeye devam et..Yoksa çok sorun yaşarsın.

canım bir de aşık olmak için sevmek için bir insanı, kendine bir süre ver. Ben deliler gibi sevdiğim nişanlımı ancak bir sene sonunda tam sevdiğimi anlamıştım, yani önce aklına yatanlara şans ver.daha baştan ofsayt olanlara uğraşmak zorunda olacaklarına değil.

O kadar haklısınız ki diyecek bir şey bulamıyorum. Yani onca yıl kimseyi benimseme benimseme sonra tut birini benimse onunla da böyle bir anlaşmazlık çıksın. Bendeki şans işte..Erkeklerle bu güne kadar mesafeli oldum hep, çünkü arkadaş olmak istediğim her erkek sonra başka yöne kaydı.Bu yüzden artık birisiyle yakınlaşacaksam bu bir ilişki olsun istiyorum. Sonunda ilişkilerin mutlu sonu evlilik olduğu için en başta ona göre değerlendirdim. Teşekkürler tüm yorumlar için, unutmaya çalışacağım. Umarım başarılı olurum.

merhaba,öncelikle başlığına binaen sorunlu değilsin:)demek isterim. bence şans vermelisin bu arada. çünkü benim hayatımdaki insanda ilk tanıştığımızda bazı konularda uyuşmazlıklar vardı.aynı şekilde alkol problemi.ben alkol kullanmıyorum ve ailemde de kimse kullanmaz.onunki sosyal içicilikti o yüzden çok problem olmadı aramızda.sonrada ben içmiyorum diye o da içmedi sorun çözüldü:) ama bana kalsa içebilir bişe demem ona.bu düşünceyi ona hissettirince kendisi içmiyor zaten. bide ben ailesi hakkında alabildiğim kadar bilgi aldım ondan.kafamda bir görüntü oluşturdum.şimdi ama bak ailen böyle diyebiliyorum.sonuçta bazı şeyler yetişme tarzıyla alakalı.tanıdıkça birbirinizin hayat görüşünü anladıkça yaklaşır veya uzaklaşırsınız zaten o yüzden şans ver diyorum,,
buda benim fikrim:17: :)

şahsen her insanın kafasında karşı cins için belli özellikleri vardır ben şahsen hayatıma ister sosyal içici olsun isterse de alkolik hiç fark etmez içkiyi şayet iiçiyorsa tamam bitmiştir benim kafamda ki özellikelrden birisi de budur mesela. şayet sen de öyle bir profil varsa normalde o kişiyi düşünmeden o profili yıkma ve tanışma daha hayırlı bir kişi de elbette çıkar karşınıza ama yok sosyal içici de olsa kabulüm diyorsan da hiç durma tanış zaten kafana koyduysan ailene de tanıştırma konusunu ayarlarsın. hayırlısı olsun hakkında.

Back
X