sorunu eşlerinden kaynaklanan bayanlar nerdesiniz

nur3881

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
175
0
96
Kayseri
slm kızlar ben 5 yıllak evliyim 5 yıl çocuk istememize rağmen malesef olmadı.Doktora gittiğimizde benim sorunum olmadığını eşimin sperm sayısının 2 milyon civarında olduğunu ileri hareketliliğinin düşük olduğunu söyledi.Tüp bebekten başka şansımızın olmadığınıda belirtti.Kısmetse çarşamba günü doktora gidiyoruz ve başlıyoruz tedaviye benim gibi olan bayanlar varsa benimle bilgilerini paylaşırsa sevinirim.Eşimin beslenmesine dikkat ediyorum ama sigara yı bıraktıramadım Başka nasıl sayıyı artırabilirim ne yapmam lazım bilemiyorum

canım mrb oncelıkle gecmıs olsun bızımde butun degerler yuksk sadece sayımız az.kecıboynuzu kuru kullan derım cok faydasını goren arkadslarımız var.bızımkısı cok sukur sayı dusuk cıktıgı gun bıraktı vede agzına almadı.sebze agrılık yedırmeye calıs.ayrıca portakal suyu vede havuc hareketı fazlalstırıor.sen bakma doktorlar hemen tup dıolar.bence dene bıraz.sıgarayı keske bırakabılse.kılo prolemı varsa dıkkat etsın.rabbım acıl sıfalar.bızde dger ay gıdıcez tahlıle umarım yukselmıstır duanı eksık etme

Merhaba canım.Bizdede sperm haretketlilik sorunu var.Sayımızda azdı fakat havuç kürü ve keçiboynuzu kürü yaptık birde mone diye bir hap var onuda kullandı.Hngisi fayda etti bilmiyoruz ama sayıyı normale döndürdü ve hareketliliğide etkisi oldu.Tavsiye ederim.Denemenizde yarar var.

saolun kızlar keçiboynuzunu duydum ama kaynatıp suyunumu içiyo yoksa çiğmi yiyo hangisi daha iyi

canım birde evicap vitamin var E vitamini zaten doktor verdi eşime 400 lük 30 tane zaten günd ebir tane alıyor hiç zararı yok aynı zamanda keçiboynuzu yaptım 30 gün ilacı kullanırken hergün keçiboynuzu suyunu kaynattım içti 17 milyondan 35 milyona çıktı benim eşimde sigara içiyor birde bunlar 2-3 sonrasında etkisini gösteriyor birde suyunu içmeyen varsa keçiboynuzu pekmezi alın sabah akşam bir tatlı kaşığı yesinler..

slm kızlar bizim derdimizde aynı malesef eşimin spermleri ileri hızlı sıfır evicap kullandı keçi boynuzu kaynatıp suyunu içirdim kaynatmış olduğum keçi boynuzunu yedirdim aynı zamanlarda harnup pekmezi almıştım onuda yedi fakat düzenli yemediği için mi bilmiyorum hiç etkisi olmadı sigarayıda bırakmıyor
bu arada 2 tüp bebek yaptırdık ilki düşük 2. negatif oldu. şimdi ise 4- 5 gündür düzenli arı sütü ve keçi boynuzu kürü uyguluyoruz bakalım faydası olacak mı

canım benimde eşimin sperm sayısı çok azdı.zaten tüp bebek merkezi bazı ilaçları veriyo bi süre kullanıyo.tabi keçi boynuzunuda kaynatıp düzenli içir.ama muhakkak sigarayı bıraktır.bizimde sizin gibi 5 yıl çocuğumuz olmadı.ama çok şükür şuanda 43 günlük ikizlerim var.

denicem kızlar saolun ama sigara konusunda zorlanacak gibiyim bu arada tedaviye başladık bugün bana dua edin ne olur:1rolleyes:

herkese merhaba,aranıza yeni katıldım öncelikle kendimden bahsediyim biraz 1.5 yıllık evliyim aslında bebk için erken olduğunu düşünürken birden 6-7 aydır korunmak için çokta çaba sar etmediğimizi hatta 4 aydır hiç dikkat etmediğimizi fark ettim ve araştırmaya başladım önce normal olduğunu düşünürken daha sonradan evham yapmaya başladım ve hemen sizinde bildiğiniz gibi kadın doğumcu testler filan derken başlıktada belirttiğiniz gibi ucu eşime dayandı.bende hormonlar normal fakat yumurtalamada sorunum olduğu söylendi yasmin adında doğum kontrol ilacı verildi regl olduğum ilk günü başlıcam fakat beni endişelendiren eşimin durumu spermogram ve sprem morfolojisi istendi yaptırdık sonuçlar çıktı eşimi hem sperm sayısı hede canlılığı çok az olduğu için morfoloji testi yapılamadı bile dün geceden eri pc başında o site senin bu site benm dolaşıp kafamdaki soru işaretlerine çözüm bulabilmek için uğraşıyorum.doktorumuz test sonucunu görür görmez tüp bebek dedi ne kadar doğru ne kadar değil bilmiorum sperm sayısını canlılığını arttırmak için uygulanıcak bir dolu kür olduğunu öğrendim fakat doktorumuz direk boşuna ilaçlarla uğraşmayın hem zaman hemde para kaybı dedi ve eşimi bir üroloğa yönlendirdi şimdi yeniden test yapılıp ürolog tarafından yorumlanıcak bu şüre geçmek bilmiyo benim için o kadar mı umutsuz vakayız tek çözüm tüp bebekmi gerçekten

fıstık eşinin spermiyogram sonucunu net yazarsan yorum yapabilirim sanırım benim eşimde azaspermi gibi sayılı sperm var en fazla 10 tane yi gördük

ilginiz için çok teşekkür ederim spermogram sonucu bende değil malesef doktorumuzda labaratuvarı aradım bu arada morfoloji testini yapamadıkları için sonucuda göremiyorum site üzerinden her yerden elim kolum bağlanmış gibi hissediyorum morfoloji testi yapılamadığına göre ciddi bi eksiklik sanrım değilmi hareketliliğine bakak için dahi canlı sperm bulamamışlar anladığım kadarıyla

canım zaten sperm sayısı çok az yada yok ise morfolojiye bakılmaz eğer canlı sperm yok ise hangi ilde yaşıyorsun hangi hastaneye gidiyorsun sana iyi bi ürolog tavsiye edebilirim istanbul da gitmediğimiz ürolog kalmadı inan

ben ankaradayım gittiğim doktor muazzez öztürk baya tecrübeli bi kadın doğumcu gündüzleri doğuma gidiyo ölden sonrada kendi muaynehanesi var aynı zamanda tüp bebekte yapıyolar,bize ürolog olarak gata da yaşar özgök ü tavsiye etti ama bilemiyorum işte spermogram testini tekrar yaptırıp tavsiye ettiği üroloğun görmesini istediğini söyledi varmı başka bildiğiniz iyi bir ürolog

ankarada isen kaan aydos kesinliklee ona gidin başka doktora gidip boşuna zaman kaybetme çünkü gerçekten harika bir insan ben istanbul da yaşadığım için inan bana maille bile eşimin kullanması gereken ilaç ve vitaminleri bildirdi zaten internetten de araştırırsan anlarsın ne demek istediğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…