sorunu olmadigi halde hamile kalamayanlar

salp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
3
0
36
İstanbul
Merhaba,

7 aydir esimle deniyoruz fakat bir turlu olmuyor:(
yapilabilecek tum testleri hem esim hemde ben yaptirdik ve hepsi temiz cikti. Ikimizdede sorun yok. Benim gibi ayni sorunu yasayanlar varmi aranizda? Sebep yokken olmamasi insani cok uzuyor. Sebebi olsa detavisini ararsin ama ortada hicbir sey yok. Allah nasip etmedi demekten baska bir sey diyemiyorum.

cnm ne yazıkkı oluyor boyle
hatta doktorlar buna sebesız ınferlıte dıyorlar
yanı acıklanamayan kısırlık
ama senınkı daha 7 ay olmus
doktorlar 1 yıldan sonra hersey normalse dıyor bunu
ayrıca ıyı bır doktora yumurta takıbıne baslayabılırsın
benımde senın gıbı hersey ıyı normal
ama 5. aydayız hala yok
bende bu hafta cuma gunu doktora baslıyorum bakalım

bnm 1 buçuk senedr yok.eşimdede bendede sorun yok ne doktorlar ne testlerden geçtk.yok yok olmuyor bütün herşeymz çok normal.yumurtlarım çalışıyor eşimn sperm kalitesi iyi hormonlarm düzgün ama olmuyor şans işte

bende varım.1 sene doldu bu ay.doktorum ilaç tedavisine başladı.klomen verdi.hayırlısı bakalım.hiçbirşeyi olmadığı halde uzun süre bekleyenler var.zamanı geldiğinde bizde anne olacağız inş

benim 3 yılı geçti olmuyor aynı sorun bendede var herşey normal olduğu halde 2 defa aşılama oldum yine olmadı. Allahtan herşeyin hayırlısı diyorum ve Yaradan umudu en çaresiz olduğumuz zaman yollar. Çünkü yağmurun bile en bereketlisi kara buluttan yağar…!!! İnşallah hayırlıysa Allah hepimize birgün verecektir.

benimde 4 yıl oldu sebepsiz olmuyo çok üzülüyorum 1yıl olmuştu dr gittim eşimle testler falan herşey normal geçeneylül ayında gittim dr yumurta takibi yapalım dedi yaptık klomen kullandım iki yumurtalıkta çok sayıda yumurta üretmişti dr büyük olasılıkla olur dedi çok umutlandım ama yine olmadı çok şey denedim bitkisel falan fayda etmiyo kısmet olmayınca beklemek kalıyo bize....böyle giderse jinekolog yerine piskologa gidicez herhalde :59:

kızlar benim bir arkadasım var sebebsiz infetilite nedeniyle çocuk sahibi olamamışlar. bütün testler normal. aşılamaya geçmişler 2. de tutmuş meğer sonra ortaya çıkmışki dölyolu olması gerekenden daha fazla asidik ortama sahipmiş.spermler dölyolunda ölüyolarmış zaten. ama bunun bir testi vs. yok dolayısıyla haberleride yokmuş. aşılamayla oldu.

Arkadaşlar bizimde 2yıla yakın zaman olmadı ve bende kafayı yedim resmen gitmediğim doktor kalmadı yapılmayan test kalmadı.doktorum hep sakin ol düşünme derdi.gerçekten öyleymş en son artık kısmet nezamansa dedim o ay hamile kaldım gerçi bebeğim yaşamadı ama çok şükür şimdi yine hamileyim herşey kafada bitio.gerçekten üzmeyn kendinizi.rabbim zamanını biliodur eminim düşünmediğiniz biranda sizlerede nasip edecektir.

arkadaşlar aynı sorun bendede var artık moral falan kalmadı iki kere yumurta takibi yaptık gene sonuç sıfır artık ümidimi kestim kader diyorum kabullenmeye çalışıyorum peki kabullenebiliyormuyum malesef bebek düşüncesi bi an aklımdan çıkmıyo Allah yardımcımız olsun:59::59::59::59::59::59:

kızlar bende sizdenim 3 senelik evliyim 1. seneyi doldurtuktan sonra doktora gittim tüpler kapalı dedi tüpleri açtırtık rahim filmiyle ondan sonra olur dediler ama hala olmadı daha sonrada birsürü doktora gittim hiçbir sorun yok dediler eşimin testide iyi geçen ay umudumu kesmiştim yaz gelsin öyle gidelim diyodum ama herkez ısrar edince gittim doktor hastalanınca gel dedi bende hastalanmadım ama kahverengi leke vardı test yaptık hamile olduğumu söyledi ama bikaç defa test yapmamız lazım dedi değer fazla yükselmedi dış gebelikmiş kürtaj oldum bakalım şimdi ne olacak bazen çok zoruma gidiyo üzülüyorum ama elden bişey gelmiyo dua etmekten bAŞka allah herkeze hayırlısından nasip etsin inşallah:5::5::5::5:

Back
X