• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunum büyük, arkadaşım korkuyor

açıkça konuştum her şeyi. bu şekilde istemiyorum artık dedim. ama o vazgeçemedikçe ben unutamıyorum. üzülsemde artık gücüm yok bu şekilde devam etmeye.

o vazgeçmiş bence. bunu kabullenmeye çalış bi an nce, sil onuuuuuu. sürüncemede vakit kaybetme...

hem senin yazdıklarından hemde onun yaptıklarından sizin ilişkinizin heyecanını yitirdiğini anladım..ne kadar doğru bilmiyorum...beklentileriniz farklı..adam olmuş 34..az da bi yaş değil..açık açıkta evlenmek istemiyorum diyor..ya istemiyor yada sana bahaneler sunuyor..hiç farketmez..sana evlenmek istemediğini söylemiş..şimdi sen bu adam değişir diye beraber olsan mesela 3 yıl , sonrada ben sana 6 yılımı verdim,bekledim,sabrettim,düzenim olsun istiyorum,evlenmek istiyorum desen ,düzenini kuramamanın sebeplerini ona yüklesen ,sana diyecekki...: eee ben sana evlenmek istemediğimi söyledim..neden beni suçluyorsun der....o yüzden uzatmaya gerek bence ama yine sen bilirsin
burada birisi yazmıştı..kadın evli olmadan bir erkekle 5 yıl yaşıyor ve artık evlenmek istiyor çocuk sahibi olmak istiyor ama adam diyorki
ben sana en başta evlenmek istemediğimi ve çocuk istemediğimi söyledim..şimdi kadın napacam diyor..ben evlenmek istiyorum diyor..zorla güzellik olmaz

Son düzenleme:
Evliliğe hazır değilim diye senden ayrılır ya da evlenmiyor diye sen ondan ayrılırsın, çok kısa bir zaman sonra duyarsın ki nişanlanmış, sonra anlarsın ki aslında senle olduğu için evlilik ona uzak gelirmiş demek ki seni evlenecek kadar sevmemiş vs vs vs..

Bu da bir ihtimal canım..

Al karşına adam akıllı konuş..

bence bu ilişkiyi bitir. senin zamanından çalmasına izin verme . benimde başıma böle bişi gelmişti. benimle değil ama başkasıyla evlendi. demekki evlilikten korktuğu falan yokmuş.olan benim yıllarıma oldu.

bi erkek evlilikten neden kaçar :bbo: şuana kadar rastladığım bütüüün erkekler buna kankalarımda dahil hayatlarının aşkıyla ewlenmek için can atıyorlardı :S cok ilginç !!!:1ninca:

Back
X