• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunum depresyon degil mi yoksa?

baban ne yapıyor sana?iki doktora gittiğine göre senin durumunu anlıyor ve maddi olarak gitmeni sağlıyor.

Ben her gun kendime iki iyilik yapacagim diye soz veriyorum bunu deneyin siz de. Sokaktaki kedileri kopekleri besleyin, insanlara yardim edin, ailenizi mutlu edecek ufak seyler yapin. Iyilik yapmak insani mutlu edip o bosluk hissini aliyor. Aileniz karsi degilse barinaktan hayvan sahiplenin falan. Boyle iyilikler hayati anlamli hale getiriyor bence

baban ne yapıyor sana?iki doktora gittiğine göre senin durumunu anlıyor ve maddi olarak gitmeni sağlıyor.

Calismiyor canim nereye girse pat cikip geliyor sorumsuzun teki. Borc icindeyiz icki iciyor. Psikolog devletn ucretsiz psikiyatrist devlet hastanesi yine. Ben ogrenciyim ve calisiyorum ondan harclik aldigim yok.

Bence sorgularla ruhuna acı verme bunca mücadeleden sonra elbette sende mutlu olacaksın kendi kendine eziyet etmekten vazgeç artık ileriye bak okuluna yoğunlaş
Calismiyor canim nereye girse pat cikip geliyor sorumsuzun teki. Borc icindeyiz icki iciyor. Psikolog devletn ucretsiz psikiyatrist devlet hastanesi yine. Ben ogrenciyim ve calisiyorum ondan harclik aldigim yok.

zor bir durum,ev yaşantın seni mutsuz ediyor temelde...okulunu bitirip, iş hayatına atılırsan;istediğin düzeni oluşturabilirsin.onun dışında seni bu mutsuz eden faktörleri değiştirmen zor gözüküyor

İnsan zorluklarla karşılaştığı zaman sabır göstermeli. Ne güzel gereken profesyonel desteği alıyormuşsun namaza da başlamışsın canım Allah daim etsin. Birşeyleri akışına bırakmayı öğren. Stres anlarında kitap okumak, müzik dinlemek gibi o anı kontrol edebileceğin yöntemler geliştir kendine. Ya da hobiler edinebilirsin. Babanı da kırmadan hıhı tamam gibi sözlerle geçiştir gitsin çok takma kafana.

Back
X