- 25 Temmuz 2017
- 351
- 273
- 53
- Konu Sahibi lianazelko
-
Hiç işsiz kaldınız mı? Erkekler de büyük bir problem ama şu an kendi içime kapandım. Bu süreci nasıl atlattınız? Fetö'den falan atılmadım, tamamen haksızlığa karşı çıkmam, yalaka olamam gibi sebeplerden ötürü atıldım. Yanı başımda instragramda fink atanlar, candy crush oynayanlar ise orada hala çalışıyor.
Etraf az tecrübeli, asgari maaşlı tüccarlarla dolu. Daha alt profilde işlere başvursam da aranmıyorum az maaşı kabul etmesem de. Gerçekten bunaldım. Şanssızlık mı bu nedir?
Ben de bende mi sorun var diyordum:)yaklaşık 9 ay işsiz kaldım, geçen kıştı. evdeydim hiçbir yere çıkmadım sen sakın yapma çünkü kilo aldım sürekli sıkıldıkça bir şeyler yedim
tabi inanılmaz mutsuzdum. sürekli evde temizlik yaptım kek börek vs hep birşeylerle uğraştım
yetmedi koca bir battaniye ördüm
izlemediğim film dizi kalmadı
onun dışında bir şey hatırlamıyorum
sürekli iş başvurusu yaptım sağa sola
Genelde hep erkeklerle olan ilişkilerimde başarısız olurdum ve bunu kafaya takardım yani üzülürdüm, niye olmuyor diye ama şu an ki sorunum işsizliğim. O yüzden böyle demek aklıma geldi.Başlığı anlamadım ama
bulursun elbet. Ne kadar oldu işten ayrılalı?
6-7 ay iş aradım,
sonra eski iş arkadaşlarım aracılığıyla giriştim bir işe, henüz sistem de oturmadı, iş başına para alıyorum, her gün gitmemek işime gelse de kazancım çok düşük,
ama ağzımı açıp tek kelime yakınmıyorum, bu işi bulana kadar neler çektim bir ben bilirim, sabahlara kadar balkonda oturup dünyayı sorguluyordum..
afedersiniz başlıkta kendinizi kastettiginizi anlamadım.Genelde hep erkeklerle olan ilişkilerimde başarısız olurdum ve bunu kafaya takardım yani üzülürdüm, niye olmuyor diye ama şu an ki sorunum işsizliğim. O yüzden böyle demek aklıma geldi.
Birisi bayan mısınız demiş evet bayanım.
İşten çıkarılırken bir sebep soylemediler. İşe girişimden itibaren, hatta iş görüşmesinde işten ayrılan kişi hakkında " o bizi yurtdışında temsil edecek" demişlerdi. Sonra kızın fax ve telefon işleriyle uğraştığını, boş zamanlarında laf getirip götürdüğünü oğrendim. Bu kızı herkes çok sevmiş, ona verilen görevleri bile yapamamış başka işler vermişler.
Beni de"bak kaç ay oldu buradasın, hala yapamıyorsun"diye eleştirdiler. Bende işi öğretmediklerini, tecrübeli elemanla çalışmalarını soyledim. Onlarda biz senle devam etmek istiyoruz dediler ama ben soğumuştum. Ertesi gunde çıkardılar. İş arkadaşlarım işi saklıyordu benden. Yani sunumu yapacak olan bensem konunun bana söylenmesi gerekmez miydi?
insanlardan soğudum.
Alakalı, alakası başvuru yapıyorum ama basiretim bağlanmış sanki.
Ben de öyle geçici işler buluyorum, aynen her şeyi sorguluyorum. Mesela bir arkadaşım bir yerle goruştu, bilgisayar kullanmayı bilmiyor, kıza word, excel testi yaptılar ve kız olumlu yanıt aldı. Aklım almıyor!
ben bu ülkede ileri seviyede ingilizce aranan pozisyona iki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramayan tiplerin alındığını gördüm ya hiç şaşırmıyorum, iş bulmak şans ve çevre işi, birinden biri mutlaka olacak, yoksa olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?