sorunum görünüşümle

Ben 30 yaşındayım ama minyonum ve de çok memnunum bu durumdan herkes 24-25 gösterdiğimi söyler..Bence utanılacak sıkılacak bi durum yok memnun bile olmalısın.

Allah başka dertler vermesin,ne tür sağlık sorunlarıyla uğraşan insanlar var,halinize şükretmelisiniz..

geldim 20 yasına hala 14 müsün derler bana zayıfım ve kısayım cunku. Takmıyorum valla. Yaşlansak bile biz sevimli tatlı nineler olucaz. Bize bunu diyenler gudubet olacak.

küçük göstermek avantajdır hele de bizim yaşlarımızda (ben de 26 yım )
ben bu durumdan şikayetçi değilim aksine çok memnunum, sen hiç yaşlanmıcaksın diyolar bana mest oluyorum valla :27:

Boyla hiç alakası yok büyük göstermenin. Boyu kısacık olup suratı yaşlı görünen tipler var bi sürü.

Yüzle alakalı bir durum bu. Ne yapılsa boş.

benimde boyum 1,70 ve benimde hep küçük gösterdiğimi söylerler 3 yaş küçük kız kardeşimle birlikteyken hanginiz abla derler 6 aylık bir kızım var genç anne olmuşssun diyorlar yaşım 28 halbuki :) eşimde benim gibi 31 yaşında 23 24 gösterir eşimle pazara çıkmıştık ikimizi gören pazarcı kardeşmisiniz demişti yoo dedim eşim kadında aaa küçücük yaşta evlenmişssiniz dedi yaşımızı söyleyince kadın aa hiç göstermiyorsunuz dedi ama ben gülüyorum böyle şeylere :))

kızlar şimdi anlatacağım şey belki saçma gelcek ama bende artık saplantı haline geldi. ben 26 yaşında 1,70 boylarında kendince alımlı ve bakımlı bir bayanım. elimden geldiğince şık giyinmeye trendleri takip etmeye o çok açık saçık modayı taytları bile kendime göre uydurmaya çalışırım. ama benim sorunum ben ne yaparsam yapayapım hep küçük gösteriyorum. acaba dedim bir ara hani tarzımmı çok genç kesime hitap ediyor. ama öylede değilim uzun etek bile giyerim kendime yakıştığınca. bir çok kişi yaşını küçültür eskiden bende memnundum bu durumdan ama koskaca kadın oldum hamileyimde üstelik insanların sürekli beni küçük kız çocuğu görmelerinden çok sıkıldım artık. insanlarla bire bir muhatap olmak zorunda kaldığım bir işim var. kendini bilmez müşteriler böle beni küçük görüp terbiyesizlik yapıyolarya çıldırıyorum. eskiden susardım sesimi çıkarmazdım. hep işe ihtiyacım vardı hemde bekardım. şimdi evliliğime , eşime ve hamileliğime güvenerekte bende saygı görmek istiyorum. ben mesela bir mağazaya gittiğimde tezgahtar zor durumda kalmasın die onun o an yaptığı şeyi yanlış davranışlarını görmezden gelir sesimi bile çıkarmam. hatta yetkilileri farkedip bir sorunmu var die geldiklerinde idare bile ettiğim olmuştur. kimseyi küçük görmem ama bu cahil insanlardan çok bıktım artık. hele gelip demiyolarmı parmağımda alyansımı gördüklerinde sen bu küçücük yaşında evlendinmi die diorumki ne var ki yaşımda diorum kaç gösteriyorum en çok olsun 18-20 diolar. ama artık çıldırtma derecesine soktular beni. normalde güleryüzlü bir insanım. acaba dedim insanlar bundan cesaretmi alıyorlar dedim. şimdi aksine gayet ciddi bir tavrım var buda insanların bu boş davranışları yüzünden bu seferde tam tersi daha da sinir etmeye başladırlar beni. küçük avare bir çocuk zannediyorlar. napsam bilemedim yaşımı yazıp boynumamı taksam :18::18::18::41::41::41:

giyim tarzından önce tavırlarını değiştir bence.. daha olgun bir tavır sergiler ve daha ciddi görünürsen değişir bu durum..

canım benım boyum 1.60 kilomda 65 saçlarım kızıldı siyaha döndum ..yasımı buyuk göstermıs kızıl.. :) çarsıya cıktıgımda saçlarımı düzleştirrimkahkülümde var.normal giyinirm iştee havucpaça kot ve badi...
hangı dukkana gırsem yanımdakı cocukların benden olduguna inanmıyorlar ...bu çok hosuma gıdıyor aslında..

senınde sevınen lazım ...

daha dun gıttıgım dukkanda tezgahtar bıle degıl bır kız geldı yanıma alyansımı gordu..oğlumda anne dıye seslenınce..yaa kuusra bakmayın ama siz evlımısınız dedi :D bende artık alıştıgım ıcın evet dedım..bu cocukta sızınmı dedı evet bır tanede evde var dedım :) kız şok gecırdı...ama ben aynaya bakıyorum ölee şok olacak kadarda küçük degılım...niye böle davranıyorlar :D

kime sorsam yaşım 18-19 duruyormus herkes benı lise yada üni okuyom sanıyor :D 24 yasındayım dıyınce ınanmıyorlar...

bence ALLAHIN bıze bır ayrıcalıgı buu..takma bencee..hoş bir duyguu :D

bni de hep 17 18 yaşlarında sanarlar.bu yüzle alakalı evt ama yüzümüzü değştremeyeceğimize göre tavırlarmzı değiştiricez.bn hep insanlara samimi davranan biriyim ama bu çoğu zmn dezavantaj oldu bnm için.insanlarla arana gerekli mesafeyi koymak lazım

boyunuz uzun neden kücük gösterdiğinizi anlayamadım ya yüzünüz ufak ya da biraz zayıf olmalısınız
herneyse eğer insanların size davranışlarından rahatsız oluyorsanız öncelikle kendiniz tavrınızı belli etmelisiniz
cünkü sizden yüz bularakta tavırları böyle oluyor olabilir
bazen gittiğim mağazada bana canım diye hitap ederler çok sinir olurum ve hoşlanmadığımı belirtirim ki düzeltsin kendini
sonucta ben onun yakını değilim :53:

ben de öyleyim ve bundan çok memnunum.30 yaşındayım 3 yaşında çocuğum var beni de 18-20 sanarlar.çocuğum olduğunu duyduklarında şok oluyorlar.hatta bir keresinde lohusalığım bittiğinde kontrol için doktora gitmiştim hemşire tarif ediyor göbeğini aç yat falan diye. sezaryen izini görünce yüzü değişti.ben de sana tarif ediyorum ,sen bu yaşta doğummu yaptın birde doğum yapmış gibi değilsin de anlamadım kusura bakma diyor. bende ne kusuru hoşuma gitti dedim yaşımı duyunca da şaşırdı.düşün 17-18 sanmış.bu çok güzel birşey bence üzülmen gerekeceği yerde sevinmelisin.ne güzel yaşlanmıyoruz biz

tatlim kucuk gostermen cok guzel birsey bende kilo almadan once cocuk gibiydim sonra yurtdisina geldim herkes gec evlenip gec cocuklari oluyor gecenlerde hatta turk markete gittim marketin sahibi 45 yasinda 6 yasinda kizi var bana abla diye hitap ediyor cok sinirlendim sonra arkadasi geldi oda abla bu cocuklar seninmi dedi en sonunda cildirdim kuculunde cebime girin dedim bu ne ya yasimi sordular 29 dedim ee kizin kac 10 ayyyyyyyyyyyy kizini gorunce yasin var zannettik yuzsuzler dahada ileri gittiler hatta aman cocuk yastami evlendin acelen neydi kizzzz sanki onlara soracam dengesizler takilma tatlim boyle denyolar her yerde var

aaaahh aaaahhhhh bu yazı bana cok tanıdık geldı,aynen benı anlatmıssın..bende 30 yasıma gırdım 4 aylık hamıleyım..hala göreler 22 falan sanıyor..karnımda bıraz bıraz buyumeye basladı..gecen gun dısarı cıktıgımda kendımı kötu hıssettım..kımbılır hakkımda 'acaba bu yasta bu kız sevgılısınden falan mı hamıle kaldı' dıye dusunuyorlarsa:S yasımı tasıyamıyorum sanırım bende puufff
kocamla gezerken sorun yok ama tek basımayken hakkımda kotu dusunuluyor sanıyorum nıyeyse:S

senin boyun gene 1.70 miş iyi ben bir buçuk metre falanım :1: bu yıl üniversiteye geçtim görenler liseye geçtim sanıyo :1:

kızlar desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. aslında bu durum beni normalde pek rahatsız etmiyorduda bazı şeyler üst üste gelince çok canım sıkılmıştı. bencede belki şuanda biraz sıkıcı olabilecek ama eminim 30 yaşımı geçtiğimde bu bende dezavantaj olacak :)

benim yaşım 18 ama banada gelip 15 yaşındamısın diye soruyorlar bende çok sinirleniyorum ama ilerde 30 lu yaşlarımıza geldiğimizde 20 gibi gözükmek güzel kart gözükmekten daha iyidir sonuçta gelip 30 yaşında gibi duruyosun demeleri daha moral bozucu olabilird

aynı durumbendede var 163 boyundayım minyon tipliiym 35 yaşında olmama rağmen çocukmuamelesi görmek sıkıcı oluyor kaale alınmamak gibi oluyor alışveriş merkezine gidince yada herhangi bir yere.hatta telefoda konuşunca bile annen yada sendne büyük biri yokmu onu ver falan diyolar gülermisin ağlarmısın:45:

Back
X